perjantai 3. tammikuuta 2014

Pillillä imettävää ruokaa, kiitos!!

Eilen valmentaja-Kaisan kanssa treeneissä. Olin ajatellut, että tekisimme jalkoja, mutta koska tietenkin juuri tänä päivänä kroppa päätti vuotaa, niin jätin suosiolla jalkojen treenaamiset väliin.
Selkää olin just treenannut niin jäljelle jäi olkapäät ja kädet.

Voin rehellisesti kertoa, etten ole aikaisemmin kokenut mitään kamalampaa. Kädet oli aivan tulessa, tuntui etten saa kättä nostettua, saati siihen iskettyä tankoa tai painoa. Mutta niin mä vaan selvisin siitäkin, silmät kiinni väänsin ja välillä pääsi huuto jos toinenkin. Kaisa nauroikin, että nyt on tekemisen meininkiä. 

Ja kun tuntui, ettei se hiton tanko nouse enää milliäkään, toinen karjuu sun korvaan, että nousee nousee niin jotain tapahtu ja se hiton tanko nousi. Ja kun katoin niin Kaisa piti tankoa vaan sormellaan joten ei apua voinut kovinkaan tulla. Mutta fiilis treenin jälkeen oli AIVAN mieletön. Ja jos oli vähänkään mietintää jatkaako tätä valmennusta niin se ajatus haihtui päästä hien mukana, tätä ehdottomasti jatketaan. :)

Jossain vaiheessa katsoin eka kelloa ja sitten sanoin Kaisalle, että uskaltaako tässä vaiheessa kertoa, että lauantaina meillä juhlitaan ja silloin meinaan syödä. JAAHA, vastasi Kaisa, lisäilläänpä painoja sitten ja niitä lisättiin. :) 

Kotona sitten tuntuikin, että ei haarukka edes nouse. Mielellään olisi imenyt pillillä jotain sosekeittoa, mutta kun ei sitä ollut tarjolla joutui syömään muuta :)

Huomenna meillä on sitten juhlat, tänään pitää alkaa valmistelemaan. En kerro vielä meidän menuta, se on valtiosalaisuus ;) Laitan kuvia sitten tulemaan, uskon että pöydästä tulee näyttävä. :) Tässä kuitenkin muutama kuva tyttäreni valmistumisesta 1,5v sitten. :)


Kävin eilen tutustumassa uuteen työpaikkaani. Porukka tuntui tosi mukavalta, uskon että tulen viihtymään siellä ja opin todeeella paljon uutta. Johan vuosihoroskooppi sanoikin, että tästä vuodesta tulee huikea, varsinkin työasioissa. Ehkä mä olen loppuvuodesta jo osastonhoitaja ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti