torstai 9. kesäkuuta 2016

Miten menee??

Jalkaa särkee, ei pääsee lenkille eikä luistelemaan. Ärsyttävää!!
Kinttu on hiukan parempi, väri alkaa haalistumaan, mutta edelleen turvoksissa ja särkee. Öisin herätessä särkee, työpäivän jälkeen särkee, maatessa, seisten, istuen, juosten, ryömien särkee. En jaksa keksiä lisää vertaiskuvia, mutta eiköhän se tullutkin selväksi ettei kinttu ihan pelitä!! :-/

Tähän treenaamiseen on muutenkin tulossa taukoa, ainakin kolmisen viikkoa, luulisin. Minua on tässä kevään aikana tutkittu ja tehty diagnoosi C50,81 eri alueisiin ulottuva rinnan syöpä, duktaalinen kasvain. Suomeksi sanottuna mulla on rintasyöpä joka leikataan ensi viikolla. Tästä meinaan selvitä voittajana, mitään muuta en edes ajattele!! Jos haluat lukea taistelustani tuota paskiaista vastaan niin tervetuloa seuraamaan matkaani täältä. Minun tarinani Aihe on rankka, mutta huumoria ei unohdeta tästäkään reissusta!! :-)

Toivotan kaikille lukijoilleni ihanaa kesää, parempaa mitä omani tulee olemaan. Mutta jos kun tästä hengissä selviän niin jatketaan taas täällä treeneistä ja muusta höpötystä. Siihen saakka mut löytää tuolta toisaalta. Elämä jatkuu, uskotaan itseemme ja koskaan ei anneta periksi. Pus pus kaikille!! 

2 kommenttia:

 1. Huh, sulla onkin aika rankka vaihe elämässä menossa, kun ihan syöpä... Pistää kyllä omat turhat kitinät milloin mistäkin pikkuasiasta vähän oikeisiin mittasuhteisiin.

  Uskomattoman sisukas ihminen kyllä olet, kun olet ihan muina naisina kirjoitellut treeneistä sun muista, vaikka tilanne on tuo. Ihan varmasti selviät tuolla sisullasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Plussapallo :)

   Mietin pitkään kirjoitanko asiasta mitään ja varsinkin sitä, että jos kirjoitan niin teenkö oman blogin sille.

   Tuntui parhaimmalta kirjoittaa asiasta ihan omassa blogissa ja mielelläni näkisin sinutkin matkassani mukana. :)

   On tosiaan kevät ollut astetta rankempi, eka dieetti ja sitten tieto tästä. Mutta kuten sanottu, tästä selvitään!!!

   Poista