lauantai 11. tammikuuta 2014

Jutta on the road

Olin eilen kuuntelemassa Jutan luentoa Barona-areenalla Espoossa.
Olin pyytänyt ystävääni mukaan ja hän lähtikin, kiitos hänelle ja oli ihana nähdä :)

Bussiin mennessäni näin yksin istuvan nuoren naisen ja heti tajusin, että tunnen hänet jostain. Ja "tunsinhan" minä, luen hänen blogiaan ja joskus jotain kommentoinutkin. Taisi toinen pelästyä kun istahdin vastapäätä ja aloin juttelemaan. Yleensä ei kuule tuntemattomien juttelevan sinulle, mutta minut tuntevat tietävät etten ihan ujoimmasta päästä ole ollenkaan. :) Me sitten vietimme yhdessä illan, eihän ketään saa yksin jättää, varsinkin kun ensin tuppautuu seuraan kysymättä haluaako toinen seuraa vai ei :)

Luento oli jälleen hyvä, tosin aika samat asiat mitä olin kuullut jo aikaisemmin. Tällä kertaa myös Bull oli mukana ja vastaili Jutan kysymyksiin. Bullilla ulosanti on ihanan suoraa ja minähän repesin muutaman kerran täysin. Mutta uskon, että monet saivat miettimisen aihetta Jutan ja Bullin puheista, varmasti olivat tyytyväisiä siihen miten perjantai-iltaansa viettivät. :)

Ja näin monta ihanaa FF-ystävääni ja valmentajani Kaisan, on vaan niiiiin hienoa kuulua joukkoon kummaan. Ilta oli siis kaikenkaikkiaan oikein onnistunut, motivaatiota tuli taas ammennettua taskut täyteen :)

Kävin muuten ostamassa itelleni uudet salikengät, tälläiset. 


Eiks vaan olekkin aikas mageet, kyllä nyt kyykyt lähtee :)
Tosin tänään kun tein jalkatreenin niin askelkyykyissä eteen ne eivät olleet parhaat mahdolliset, mutta nyt ei valiteta. Ehkä seuraavaks pitää laitattaa pitkät, hienot kynnet. Ggrrr ja murrrr :)

Mieheni se tänään yllätti mut täysin. Kauppaan mennessämme sanoi, että mennääns käymään Intersportissa. Jos olisi ollut mustaa maalia tarjolla, olisin maalannut rastin seinään. HÄN pyytää Intersporttiin. No, ei se vielä mitään. Katsoimme hänelle ulkoilupukua, siis hänelle, ikuiselle sohvaperunalle joka inhoaa jo sanaa liikunta!! No, katsottiin pukua ja hän kysyi millainen sen pitää olla. Jaaá, kun en tiedä sen tulevaa käyttötarkoitusta niin hiukan vaikeaa sanoa. Jos meinaat pitää sitä kaapissa niin riittänee hiukan halvempikin versio, mutta jos meinaat liikkua sen kanssa niin pitänee katsoa uudestaan. Loppujen lopuksi hän osti itselleen ulkoilupuvun. Meinasin pyörtyä hämmästyksestä. Ja alusvaatekerraston osti. Ja kyseli kenkien perään, hanskojen ja pipon. Hyvin huolissani kysyin, mitä meinaa niillä kaikilla tehdä, turhaan niitä on kaapissa seisottaa. Lähtee kuulemma kanssani lenkille, mutta klo 4,45 on turhaa odottaa hänen lähtevän mihinkään. Mielenkiinnolla odotan montako kertaa hän kanssani lenkkeilee, mutta lupaan joka kerran kun hän mukaan lähtee olla iloinen asiasta enkä valita vauhdista tms. Miehet, ne todellakin osaa yllättää!! <3


2 kommenttia:

  1. Oot Kaisan valmennuksessa? Mäkin oon! Kaisa on paras! :) Me ollaan onnekaita!

    VastaaPoista
  2. Ai kun kiva Katja, että olet löytänyt tänne luokseni :-) Joo Kaisan kanssa yhdessä kuljemme tätä matkaa ja hän on aivan huippu. Meillä on todellakin käynyt molemmilla tuuri saadessamme häneen tutustua. Muutkin fitfarmilaiset pt:t ovat aivan huippu osaajia, lämmöllä voin suositella. :-)
    Nyt kun tiedän osoitteesi, tulen minäkin kyläilemään luonasi :-)

    VastaaPoista