sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Näyttösuunnitelmaa, aamuaerobista ja salitreeniä

Siitä on tämä viikonloppu tehty.

Sain töissä hyvän neuvon miten ei kannata näyttösuunnitelmaa kirjoittaa: "Älä kirjoita siihen, että osaat lentää luudalla, koska muuten haen sulle luudan ja saat näyttää miten sillä lennät." Ihan pikkaisen tekisi mieli kirjoittaa lentosuunnitelmaa, mutta vastaanottajan tuntien veisi minut läheiselle kirkon katolle ja laittaisi lentämään. Mutta osaisinko lentää, se taitaa jäädä tällä kertaa arvoitukseksi :)

Eilen aamulla kävin lenkillä ja sanoin lähtiessä etten ota puhelinta mukaan, toivotaan ettei ole mitään kuvaamisen arvoista matkalla. Ja sitten harmitti kun ei sitä ollut mukana, koska näin matkalla nämä.


Tässä siis sieniä jotka aivan homeesssa. Jouduin tänään menemään samaa reittiä jotta sain sienet kuvaan. Ja samalla otin muutaman muunkin kuvan, sienistä sekä sorsista. Tässä muutama kuva lisää :)
Kyllä luonto on vaan kaunista, rakastan syksyä
koska silloin mielestäni luonto on kauneimmillaan :)


Eilen kävin tekemässä etureisi, pohkeet, vatsa- treenini. Ennen lähtöä otin latausjuomaksi horsepoweria, se oli shockin tilalla joka oikeasti olisi ollut ohjeissani.Vähän pelotti jos alan kesken treenin hirnumaan, mutta en onneks alkanut. Muutaman kerran teki mieli vähän laukata, sekin tosin tais johtua vaan innostuksestani kun pääsin taas  treenaamaan. :) Hevonen pisti myös pistelemään kasvoja, jännää pistelyä. Tästäkin olen lukenut kokeneemmilta, että taitaa kuulua asiaan. Ei ollut mun heppani siis pilaantunutta :) Treenin aikana join jotain suolaista myrkkyä ja treenin jälkeen taas palautusjuoman. Johon tuntui kuin olisi ollut vesi-ilmapallo sen jälkeen. Kotiin mennessä sitten heti hiilaripitoista ruokaa (johan sitäkin on odotettu) ja taas juomaa.Saikin vessassa ravata koko yön, tai taisin mä sentään vähän nukkua :)

Ens lauantaina olisi ensinmäinen pt-päivä johon osallistun.Toivottavasti selviän hengissä, onneks siellä on paljon muitakin jotka samassa sopassa. Toivotaan, että ainakin joku heistä osaa antaa elvystystä jos tarpeellista :)

Nyt suunnitelmaa ja en lupaa lentää, en ainakaan luudalla.Mutta jos vaikka matolla??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti