sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Mansikkamunatotia ja lepoa treeneistä

Ensinmäisestä viikosta on puolet  mennyt ja mitä olen tehnyt? En mitään, paitsi sairastanut flunssaa.
Tai kävinhän mä kahtena aamuna tekee aerobisen ja yhtenä iltana salitreenin,mutta muuten olenkin maannut sohvalla. Tästä huolimatta paino alkanut näyttää laskevaa suuntaa. Tosin ei tällä ruokavaliolla voi lihoa :)

Iltapalavaihtoehtoja ei juurikaan ole, kun rakastamani rahka vietiin. Yritin eräänä iltana syödä urheana munakasta jossa enemmän valkuaista ja oli varmaan aika koominen näky. Muistutin varmaan enemmän Pelkokertoimen kilpailijoita jotka mättävät toukkia, suolia ym naamaansa, yrittävät nielaista oksentamatta. Näin mullekkin kävi, välillä jätin jo kesken, tuntui etten saa nielaistua sitä. Sitten pieni Kaisa olkapäälläni sanoi, että kaikki pitää syödä, mitään ei jätetä väliin. Sain sen syötyä, mutta oli viimeinen valkuaismunakas mun lautasellani, se on varmaa :)

Seuraavana iltana sama mietintä, mitäs nyt syödään. Raejuustoa ei voi syödä jatkuvasti, se tulee muuten korvista ulos alta aikayksikön. Sitten keksin munatotin. Faija sitä teki ollessani pieni, laittoi sheikkeriin (mahtoiko sellaisia olla jo silloin) munan ja appelsiinin ja sekoitti ne kuohuvaks juomaks. Varmaan arvaattekin, ettei appelsiini kuulu tällä hetkellä ruokatarvikkeisiin jotka tulevat minun ostoskärryyni niin se piti korvata jollain ja korvasin sen mansikalla. Tein siis mansikkamunatotin. Pienellä jännityksellä sitä maistoin, mutta se oli hyvää, oikeasti .Laitoinkin heti systerille viestin, tää toimii. Kannattaa siis kokeilla :)

Yhtenä päivänä tässä tein isomman satsin ruokaa ja pakastin. On helppoa sitten ottaa sieltä, ei tarvitse joka päivä olla tekemässä. (Tää urheilijan elämä kun on niin kovin hektistä, ihan vaan joutuu sohvalla kääntää kylkee ettei tule makuuhaavoja) :) Tein raejuustojauhelihapihvejä, paistoin broileria fileenä ja suikaleena. Suikaleet sitten sekoitin keitettyyn ohraan ja annostelin valmiiks. On sitten salitreenin jälkeen jo melkein valmis "risotto" (olisiko oikea nimitys ohratto), lisää vaan kasvikset joukkoon, helppoa kuin heinänteko.
Eilen sitten laitoin miehelle töistä viestin, että ottaa minulle broileria ja mansikkaa valmiiks sulamaan. Ja kas vaan, tullessani kotiin huomasin että puolet meni oikein. Sain mansikoita enkä vadelmia mutta broileri oli muuttunut broileri-ohraksi. Ja sehän ei ole ollenkaan sama asia kuin broileri, jokainen nainen sen ainakin ymmärtää. Jätin syömättä, onhan se ohrajutska tarkoitettu vain salipäiville ja sellainen ei ole nyt eikä eilen.
Se on vasta sitten kun flunssa parantunut. En vaan halua alkaa jo heti eka viikolla soveltaa ohjeitani, se olis väärin Kaisaa kohtaan joka ohjeet tehnyt, mua kohtaan joka lupasin niitä noudattaa ja varsinkin niitä kaikkia euroja kohtaan jotka tähän laittanut kiinni. :)

Näin vapaapäivänä olisi aivan pakko alkaa kirjoittamaan näyttösuunnitelmaa tulevalle näytölleni. Opiskelen siis loppusuoralla lähihoitajaksi ja näin aikuisilla se tarkoittaa näyttötutkinnon suorittamista. Monta sivua tekstiä miten meinaan osaamiseni näyttää. Onneks, siis onneks tää on jo tokavika kerta tätä lajia. Tämän 9 vkon harjoittelun jälkeen enää yksi 7 vkon harjoittelu ja voin sanoa olevani lähihoitaja, suuntautuminen mielenterveys-ja päihde puolelle. Mä niin odotan joulua (tätä ei kukaan kuule mun suustani mikään muu vuosi, inhoan joulua) :)

Tässä vielä kuva pihveistäni ja sen päivän päivällisestä. Herkullisen näköistä vai mitä? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti