perjantai 13. syyskuuta 2013

Hengissä selvitty ekasta päivästä


Eilen oli virallinen ekapäivä projektissani. Aamulla heti reippaana ystävän kanssa lenkillä ja sitten aamupalaa. Aamupala olikin niin runsas, etten ihan hetkeen ruokaa tarvinnutkaan. :) Lounaaksi paistoin maksaa (isäntä oli ostanut sitä ja pakkohan se oli paistaa pois.) En tiedä sopiiko ihan ruokavalion raameihin, mutta ei sai nyt mennä. (hetikö sitä alettiin lipsumaan??)

Kävin tekemässä treenin ja kyllä hapotti jalkoja. Vaikka vuosia käynyt salilla niin vasta viimeaikoina laitttanut kunnolla painoja laitteeseen tai tankoon.(enpä viitsi sanoa tässä vaiheessa kilomääriä, jos sitten vaikka myöhemmin.) :)

Illalla alkoi sitten paleltamaan ja joka paikkaa särki, iho oli kosketusarka.Tunnen itseni ja tuo tietää aina kipeäksi tulemista, hyvin siis alkaa projektini. :/ Menin ajoissa sänkyyn, flanelliyökkäri päällä ja villasukat jalassa. Isäntä kun yöllä tili töistä niin hiukan ihmetteli asuvalintaani :) Jäi iltapala ja yksi välipala syömättä. Tiedän, että kaikki pitää syödä mutta mutta.. En vaan kyennyt olemaan niin kauaa hereillä, että olisin saanut syötyä. Tänäään uusi yritys :)

Aamulla heräsin ajoissa ja kaikkia luonnonlakeja uhmaten lähdin jälleen aamuaerobiselle. Aika tukkosta oli meno, mutta 50min käveltiin reippaasti. Kotiin tullessa otin buranan ja sohvalle makaamaan (sen runsaan aaiaisen päälle) ja jo alkoi olo helpottamaan. Taidan sittenkin päästä illalla salille. :)

Vapaapäivät ovat ihania, seuraavaa saan viettää jo maanantaina. En malta odottaa..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti