keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Mua on huijattu!!

Olen tän projektin alussa käyttänyt 31" farkkuja kunnes aika pian sain ostaa 30" ja nyt nekin on käyneet liian isoiksi. Hah, aika mieletön tunne kun farkun koko vaan pienenee. No, näppäränä käytin taas Elloksen palveluita hyväkseni ja tilasin itselleni kahden malliset farkut kokoa 29". Mä en ole vuosikymmeniin käyttänyt sellasta kokoa, melkein alkoi itkettämään ajatuskin. :-)

No, ne tuli ja vähän ihmettelin kuin näpsäkkäästi jalkaani sujahtivat ja tuli tuntu, että tässähän laihdutaan ihan silmissä. Pidin niitä päivän ja kas kummaa, nehän roikkuu joka puolelta. Mittasin farkut toisen mallin kanssa ja kokoeroa oli vaikka kuinka. Molemmat muka kokoa 29" ja kuitenkin ero oli suuri. Siis onko mua huijattu, enkö olekkaan sen kokoinen. Petyin niin, että farkut on nyt tungettu kaapin perälle, niitä ei mun päälläni enää näy ellen sitten vie töihin ja käytä siellä. Siellä ei takin alta näy vaikka vähän takamuksesta lököttäis :D Mutta toiset pöksyt oli ihan sopivat vaikka olivatkin 29", tai ainakin haluan uskoa niiden olevan. :-)

Oletteko nähneet Elovena-puuro mainoksen? Toinen oli juuri kuin minä joka kaivaa monia eväsrasioita työpaikalla. Minäkin tarvisin oman hyllyn työpaikan jääkaapista. Aina sellaiset 5 prk jääkaappiin + 2 prk kuivahyllyyn. Tänään työkaveri kysyi, että kauanko meinaat syödä noin? Kerroin, että just kysyin valkku-Kaisalta muutetaanko ruokavaliota ja kysyi toimiiko nykyinen. Joo, toimii hyvin, no mitä sitä sitten muuttamaan. Muutetaan jos tarvetta ja silloinkin vedetään eka syvään henkeä ja rauhoitutaan ja mietitään asiaa uudemman kerran. :-) 
Työkaveri ihmetteli miten jaksan aina syödä samaa (mun eväät varmaan näyttää aina samalta, salaattia ja prodea ja välipalana raejuustoa marjoilla ja mehukeitolla). Mulle tää on elämäntapa ja nautin tästä, en mä tätä väkisin tee. Suon mielelläni hänelle makkarakastikkeet ja perunat, enkä kysele kauanko meinaat jatkaa tuota. ;-) Annetaan kaikkien kukkien kukkia vaan, eikös vaan? :-)

Ilmoittauduin sinne Naisten 10:lle. Nyt vaan armotonta treenausta jotta jaksaa sen vetästä. Juoksusta ei ole koskaan tullut mun lempilajini ja tuskin siitä tulee nytkään, sali on nro 1. Mutta kyllähän tämä nyt kunnialla vedetään läpi, ei muuta ajatuskaan. 

Ajatuksista tulikin mieleen, että eilen ollessani jälleen Kaisan rääkättävänä (se oli 60min pelkkää rääkkiä!!) niin mietin jälleen omien ajatusten voimaa. Tuntuu, että pää pettää ennen jalkoja, voimaa olisi mutta luulen etten enää jaksa. Jos päästän ajatuksen päähäni ettei mene enää yhtään nostoa/työntöä/mitävaan niin ei varmaan jaksa. Mutta kun lähden tekee sillä asenteella, että nyt muuten per**les nousee rauta niin jo vaan jaksankin paremmin. Selkeästi omalla mielellä on tekemistä asiassa, sitä pitää alkaa työstämään. Menen aina treeneihin asenteella, että nyt tehdään eikä meinata mutta se pieni ajatus kesken sarjan etten jaksa enää ja avot, se oli siinä. Ei nouse ei. Sen kun karkotan huitin jorpakkoon niin jo vaan lähtee!! :-)

Otin muuten vaihteeks kuvan mieheni ruoka-annoksesta. Ehkä hiukan eroaa omastani, vai mitä olette mieltä? 

Hän ystävällisesti kaivoi tuon ainoan tomaatin pois, jotta näkyy juustoraasteen alla olevat spagetit ja jauhiskastike :-) 

Tässä oma annokseni jossa salaattia, vihanneksia pinaatin kanssa pannulla käytettynä sekä jauhelihaa ja salaattia. 

Kumman söisit mielummin?? 


Ostin muuten tälläisiä kun ajattelin niin piristää puuroani tai rahkaa tai jotain, mutta näillä ei piristy kyllä kukaan (mun rahkakin varmaan happanee vaan lisää). Vauvat jotka näitä syövät toivovat varmaan kasvavansa vauhdilla siihen ikään, että saavat oikeaa puolukkaa (tai mustaherukkaa johon Aikkukin nyt ihastunut). Säälittää lapsiraukat, toivotaan heille kuitenkin muuten kivaa lapsuutta ;-)


3 kommenttia:

 1. Mä olen syönyt samanlaista lounassalaattia kohta jo pari vuotta enkä vaan kyllästy :) Ja tuo sun ruoka näyttää kyllä paaaaaaljon herkullisemmalta!

  VastaaPoista
 2. Sun ruoka on ehdottomasti paremman näköistä! :)
  Täytyy muuten sanoa että muakin tuppaa ärsyttämään toi kysely et kuin kauan oikeen aiot syödä tolla tavalla.. Kun oikeesti se kysymys pitäis kysyä itseltään kysyjältä!

  VastaaPoista
 3. Eikös olekkin kummallista, että hyvin syöminen pitäisi lopettaa jossain vaiheessa ja alkaa syömään kuten huonosti voivat. Mun syömisiä on aina ihmetelty ja varsinkin juomattomuutta, sitä on saanut selitellä kerran jos toisenkin. Älä mene olemaan erilainen kuin toiset vaan ui myötävirtaan ;-)

  VastaaPoista