lauantai 8. helmikuuta 2014

Terveenä taas...??

Nyt on flunssat sairasteltu mun osaltani, kiitos käynnistä ja näkemiin. Miten voikaan olla ärsyttävää kun et ole oikein kunnolla kipeä (ei kuumetta, ei pää kainalossa), mutta et ole selkeästi kunnossakaan ja et voi harrastaa liikuntaa. Se syö miestä sekä vähän naistakin. Ainakin se syö mua!!

Ja en olisi koskaan uskonut olevani huolissani siitä, että paino putoaa, mutta nyt olen kokenut senkin huolen. Aamulla käydessäni vaaálla (älä kysy miksi kävin, en tosiaan itsekkään tiedä) huomasin, että paino vaan putoaa. Ei sillä etteikö se olisi hyvä asia, mutta nyt pahin pelkoni on lihasten sulaminen. Melkein saatoin nähdä niiden valuvan suihkuveden mukana aamulla. Pakko vähän aina välillä pullistella hauiksia nähdäkseni onko siellä enää mitään. Toistaiseksi vielä on paidan hihat pullottaneet. :-) Joten ehkä ei lihaksetkaan viikossa katoa jos ei katoa läskikään. 

Tänään vihdoin pääsin taas liikunnan makuun ja töiden jälkeen crossasin kotona. Samalla katoin  Pakoa dvd:ltä. Ens viikolla menen taas salille, tosin täytyy aluks tehdä vaan jalkoja. Oikeaa kättäni on särkenyt, pahoin pelkään siinä olevan jonkin tulehduksen. Tänään päätin aloittaa siihen omatoimisesti viikon burana-kuurin, katotaan auttaako. Ellei niin kai se on mentävä lääkäriin. Jostain syystä ei vaan luotto ole kovin suurta lääkäreihin käsien ollessa kyseessä. Jouduinhan turhaan kärsimään 9v. kivuista ennenkuin syy selvitettiin. No, se siitä!!

Vapaapäivät ovat turmiollisia, varsinkin arkivapaat. Saat päähäsi kaikkea älytöntä eikä kukaan ole sua toppuuttelemassa. Mä keksin ostaa liput Tampereen junaan ja varasin itselleni pt-tunnin Tampereelta. Helsingissä on mahtavia Fitfarmin pt:ä, mutta välillä haluaa kokeilla muuallakin käyntiä. Tampereella kehuvat mies-treenareita, jopa niin paljon etten uskaltanut heiltä varata aikaa. Olen siis varsinainen vellihousu. Mutta enpä usko pääseväni yhtään helpommalla vaikka nais-treenarilta ajan varasin. :-)
Ja jos tässä aletaan maakuntamatkailua harrastamaan niin sitten pitää käydä Turussakin. Vielä en lippuja tilannut, kun en tiedä työvuoroja niin pitkälle. Mutta kahtellaan ;-)

Viime postaus oli ruokailusta ja kehuin tekeväni ruokaa. No, otin muutaman kuvan samalla, tässäpä ne. Näiden tekemiseen ei mennyt varmaan 15min kauempaa, mitä tietty uunissa olivat. Joten ei ruoanlaitto voi aina ajasta ainakaan olla kiinni. :-)

Lainasin toissa päivänä uuden Seppo Jokisen kirjan ja nyt majoitun sohvalle sitä lukemaan. Puolet olen jo ahminut, huomenna se on varmasti jo luettu. Jotkin kirjat vaan on sellaisia, ettei niitä malta laskea kädestään ja Jokisen kirjat ovat sellaisia. :-)

Jätähän puumerkkisi, katsotaan käykö täällä muita kuin Herra Huu :D


3 kommenttia:

 1. Minä! Tervetuloa terveiden kirjoihin!

  VastaaPoista
 2. Hienoa Sanna :-) I´m back ja on liikunta taas niiiiin ihanaa. Just crossasin 45min arkivapaan kunniaksi :D

  VastaaPoista
 3. Tuo on muuten niin totta, että entisessä elämässä jokainen pudonnut gramma oli voitto ja nyt sitä kauhulla katsoo jos paino putoaa ei-toivotusti yhtään! Minulla oli koko marraskuu sellaista epätoivoista laihtumista kun en vaan voinut syödä reissutyössä niin paljon ja usein kuin olisi pitänyt :D
  Maailma muuttuu Eskoseni :)

  VastaaPoista