lauantai 1. maaliskuuta 2014

Neiti Kevät

Olen tässä hiukan ynnäillyt tätä alkuvuotta ja myöntää täytyy, ettei ihan putkeen ole mennyt. Aluksi sairastuin flunssaan, kun sen sain sairastettua niin oikea käsi kipeytyi niin ettei sillä ole tarvinnut treenata mitään. Pelkkiä jalkoja on nyt tehty. 
Arvaan minkä takia käsi on kipeytynyt, innostuin joulun alla virkkaamaan koreja ja mattoja ja annoin niitä sitten joululahjaksi. Tajusin kyllä, ettei ollut kovin hyvin idea kun alkoi kyynärpäätä särkemään mutta jatkoin ja jatkoin ja jatkoin kunnes ahneus "palkittiin" todnäk, tenniskyynärpäällä. :/
Tälläisiä sain aikaan, tai tässä on vaan ne mitä kotia jäi ja muut meni lahjaksi. :-)

Eilen ekaa kertaa pitkään aikaan (tuntuu ainakin siltä) uskalsin hiukan käyttää jo käsiäkin ja pääsin tekee esim. avustettua leuanvetoa. Siinäpä liike johon olen ihan koukussa :-)
Sitten vuorossa oli T-tankosoutua, selkää taljassa (liikkee nimeä en muista), penkkipunnerrusta, vinopenkkipunnerrusta ja yritin tehdä kulmasoutua tangolla niin vihlas niin kyynärpäästä jotta oli pakko lopettaa. Vähän Good morningia tangolla ja taljalla rintaa. Aikas pienet painot laitoin, jotta käsi ei ihan kyttyrää tykkäis ja illalla sohvalla sitten pidin siinä kylmää. Koko yön (ainakin silloin kun olin vähänkään hereillä) kuulostelin onko käsi kipeä, mutta ei ainakaan mitään megasuurta särkyä ole joten ehkä sit uskaltaa pikkuhiljaa alkaa käyttämään, kivun sallimissa rajoissa tietenkin. :-)

Kävin siellä hierojalla ja täytyy sanoa, etten ihan hetkeen muista tavanneeni toista joka olis yhtä mörökölli asiakaspalvelija. Ei todellakaan tarvinnut paljoa smalltalkia  vääntää ;-) Mutta koska osaa asiansa ja sieltä saa avun niin ei kai meidän tarvi niin sydänystäviä ollakkaan. Taas paineli niitä kipupisteitä auki ja sanonpa vaan että välillä sattui ihan juukelin paljon. Kivasti tunsi kun "möykyt" laukesi. Uuden ajan sain vasta kuukauden päähän, se kertoo jo siitä, että hän osaa hommansa. Otimme sitten kaksi aikaa peräkkäin jotta käden saa varmasti kuntoon. Sanoi, ettei siellä hermopinnettä ole, mutta lihakset niin törkeän jumissa että sen takia kipuilee ympäriinsä. Eikö rouva ole kuullut koskaan venyttelystä??? Ei hän kysynyt, kysyin itse itseltäni ja myöntää täytyy ettei ole koskaan kuulunut Top 5 listalle,ei ole mahtunut edes 10 listalle :-) Mutta jos nyt alkais aikuisten oikeasti venyttelemään ja käymään säännöllisesti hierojalla. Lupaan ainakin yrittää :-)

Tän päivän aloitin crossaten ja Pakoa katsoen. Tätä mun vauhtia joutuvat vielä aika kauan olemaan siellä vankilassaan. Nyt kun taisi kevätkin jo tulla niin tulee entistä vähemmin crossattua kun tekee mieli tehdä aerobiset ulkona. Ja kohta pääsee rullaluistelemaan. :-)
Oikeastaan aika järkky ajatus, onhan vasta maaliskuun eka pvä. Mutta jokapaikassa niin sulaa, että nyt vaan odotellaan jotta saavat tiet siivottua ja ei muuta kuin menoksi. Ehkä kulkee tänä vuonna paremmin kuin aiemmin tai sitten on vain toiveajattelua, aivan kuten hölkänkin suhteen. :-) Tässä mallia viime vuoden lookista..Tytär oli saanut ensinmäisen kirjeeni jonka hänelle kirjoitin. Laitoin postiin maanantaina ja lauantaina tullut viesti, että perille tuli. Ja kuten arvasin, ei raukka ollut saanut selvää ensinmäisistä sivuista.   ;-) Seuraavat sivut sitten yritin kirjoittaa hiiiiitaaasti ja ehkä se oli helpommin luettavaa, myönnetään. Nyt on menossa toinen kirje, pitänee vaan saada se postiin. Ja perheen pojille jälleen jotain pientä mukaan, pitäähän sitä lapsiakin muistaa. :-)


Tässä hieno kappale keväästä ja joku laittanut mukaan kaunnita kuviakin. Kuunnelkaa ja nauttikaa ja sen jälkeen ulos nauttimaan :-)

4 kommenttia:

 1. Hei Aikku! Ihan liikunnanohjaajan ja hierojan vinkkinä! ;) Älä hyvä ihminen jätä sitä kehonhuoltoa hunningolle. Kehitytkin aivan eri tavalla kunhan muistat myös helliä kroppaasi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmasti ihan oikeassa. Miten se voikin aina olla niin vaikeaa ja se jää väliin?? Kummasti on aikaa käydä salilla, lenkillä, olla koneella jne jne mutta ei muutamaan minuuttia saa venyteltyä. Kasvun paikka meikäläisellä selkeästi :D

   Poista
 2. Niin just, just niin. Venyttely on ihan tylsää, mutta mä olen huomannut viime päivien aikana, kuinka hyvältä.tuntuu, kun venyttelee. Tai kokeilee vaikka joogaa :D.

  Vaan ihania koreja ja mattoja olet varmasti antanut lahjaksi. Vähän tekee mieli koittaa onnistuisko itseltä, tosin ilman tuota tenniskyynerpää-juttua. Mutta ehkä tyydyn ihailemaan :D.

  Kevään tulo tekee kyllä ihmeitä ulkoilua ajatellen. Tekee ihan mieli ulos ja liikkumaan. Toivottavasti saadaan nauttia auringosta ja keväästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein noita koreja vanhoista lakanoista, revin vaan suikaleiksi. Tosi kiva tehdä, mutta jälkitila ei niinkään mukava. :/

   Mulla onkin ehkä jokin jooga-dvd itselläkin, tai ehkä ei ole. Jotenkin aina vierastanut sitä lajia, mutta ei sais tuomita ennenkuin on kokeillut. Mutta en nyt lupaa sitä heti just nyt kokeilla mutta venytellä lupaan. :-)

   Mä niin odotan, että tulee oikea kevät ja hiekat ja kivet pois teiltä jotta pääsee oikeasti rullaileen. Mutta ehkä hetken joutuu vielä odottelemaan :-)

   Poista