sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kolmas dieettiviikko pian ohitse

Kolmatta viikkoa dieettiä  menossa ja kohta sekin on jo ohi ja neljäs viikko alkaa. Menee tää vaan nopeaan, kohta onkin jo kevät ja dieetti ohitse. Sitten ihmetellään miten helppoa kaikki olikaan ja ihastellaan ja hämmästellään tuloksia, näin ainakin mun unelmissani/unissani tapahtuu. Todellisuus voi sitten olla ihan toisenlaista.  :-)

Vaikka viime viikko meni mielestäni hyvin ei se kuitenkaan näkynyt vaa`alla vaan paino oli noussut +400g. Tiedän, että paino heittelee miten sattuu eikä painolla edes ole mitään väliä, mutta valehtelisin jos väittäisin etteikö se olisi harmittanut kuitenkin. Kun ollaan dieetillä niin sitä automaattisesti olettaa silloin myös painonkin tippuvan eikä nousevan. Laitoin Valkulle asiasta viestiä ja vastaus oli odotettava: "Painolla ei väliä, rasvan palaminen on alkanut ihan varmasti." Mitäpä siihen sitten sanomaan, luotetaan siihen että rasva palaa. Mitään muutoksia emme siis tehneet ruokavalioon vaan katsotaan miten homma lähtee etenemään. :-) 
Tämä viikko on jälleen ollut kevyempi treenien suhteen. Olen jättänyt cardion tekemättä ja sen sijaan tein yhden kävelylenkin lisää. Salilla ollaan tehty pienimmillä painoilla ja pidempää sarjaa. Tänään vielä vuorossa kiertotreeni ja sitten on taas viikko taputeltu. :-)

Kävin tällä viikolla myös iki-ihanan Bettinan hieronnassa. Hän opiskelee kaiken muun ohessa vielä hierojaksi saadakseen syvennettyä tietämystään vielä entisestään ja näin jatkossa pystyy auttamaan asiakkaistaan vieläki paremmin. :-) Ettekö tiedä kenestä puhun? Käykää tutustumassa hänen blogiinsa. Bettina on hyvin suorasanainen ja puhuu viisaita joista ei pidä kenenkään itseensä ottaa. :-) 

Bettinan kanssa aiemmin treenasin enemmänkin, kunnes tiemme erkanivat toisiin suuntiin. Hän kertoi usein asiakkailleen kertovan minut nähdessään, että olemme yhdessä treenailleet ja kehunut aina kuinka kova Mimmi mä olen. Kehitystä tullut huikeasti ja kun en mä ole enää kuitenkaan ihan nuorimmasta päästä niin tulokset on sitäkin hienommat. Nämä sanat lämmittivät todellakin mieltäni ja arvostan niitä suuresti, Bettina kun on suuri Idolini. Olen aina ollut hänen suurin faninsa!! :-)

Entä hänen hieronta, osasiko hän? Täytyy sanoa, ettei varmasti tarvitse hävetä yhtään ammattilaiselle, olen huonommillakin käynyt. Olen varannut jo pari seuraavaa aikaa ja pyrin hyödyntämään tätä tilaisuutta koko kevään, opiskelijahieronnat ovat kuitenkin aina edullisempia. Pidän omasta hierojastani myös kovasti, mutta tässä tapauksessa hinta ratkaisee. :-/

Kävin perjantaina inbody mittauksessa jälleen kerran. Odotetusti rasvaa oli tullut lisää 4 kuukauden aikana koska painoakin oli tullut 1,7kg. Rasvaa oli tullut 1,5kg mutta oli lihastakin tullut, ruhtinaalliset 100g. :-) En tosiaan viitsinyt alkaa laskemaan kilo hintaa kummalleekaan. Olisi meinaan varmasti itku päässyt kun olisi laskenut paljonko tuohon saavutukseen on mennyt rahaa. Kaksi kertaa viikossa treenit pt:n kanssa neljän kuukauden ajan niin ei tarvita kovinkaan hyvää matikkapäätä jotta saadaan tulokseksi, että aivan saatanan kallista lihaa on meikäläisessä. Sitä pitääkin nyt vaalia huolella, kultakaan  maksa yhtä paljoa. :-) :-)

Mittauksien tuloksia analysoiva kaveri sanoi, että hänen kokemuksensa mukaan dieetin jälkeen, kun ruokaa lisätään maltilla ja treenataan kovaa niin siinä vaiheessa lihas kasvaa yleensä parhaiten. Ja piti hänen vielä sanoa, että ikääsi nähden tulokset ovat aivan loistavat!! Itse osasin siinä vaiheessa nähdä vain sen 1,5kg rasvaa ja 0,1kg lihaa. Olisi nyt olleet edes toisinpäin vaikka tiedänkin sen olevan täysin mahdotonta. Mutta nyt yön yli nukkuneena osaan jo arvostaa tätäkin tulosta. Täytyy vaan pitää nyt dieetillä huolta ettei se saatana kallis 100g lihaklöntti sula pois. :-) :-)

Kevyt viikko tosiaan tarkotti yhteistreeneissä myös kevyempää jalkajumppaa. Teimme aluksi reiden koukistajia ja ojentajia ja vaikka tekeekin pienemmillä painoilla normaaliin verrattuna niin lihakseen saatu tuntuma on taattu. Kyykättiin 40 kg:lla 12 toistolla neljä sarjaa ja alkoipa vaan kummasti jalkoja hapottamaan ja tärisyttämään. Ei sitä tosiaan aina tarvitse tehdä maksimipainoilla vaan hyvän tuntuman saa kyllä kevyemmilläkin romuilla. :-)

Nyt kun kevyempi viikko on jälleen ohitse, odotan jo innolla tulevaa viikkoa ja kovempaa treeniä. Kevyempi viikko tekee aina hyvää mielelle sekä kropalle. Ja sen jälkeen on aina mieletön halu päästä nöyryyttämään rautaa. Niinpä kevyt viikko on jälleen tehnyt tehtävänsä. Seuraava on sitten viiden viikon päästä, sitä ennen yritetään saaada sille 100g kultaköntsälle seuraa. :-)

Hyvää alkavaa viikkoa, muistakaa pukeutua säiden mukaan. Toissa päivänä oli vielä -23 ja nyt mittari näyttää -1. Uskomatonta muutosta siis. :-)

6 kommenttia:

 1. Mä sanon nyt ihan rehellisesti, että mä olen kateellinen sulle! :D Siitä, että sulla on mahdollisuus treenata valkun kanssa KAKSI kertaa viikossa. Miekii tahtoisin, mut ei tuo lompakko todellakaan anna periksi. Mä kun en sitten haluaisi mitään etävalmennusta koska tiedän sitten luistavan kaikesta :D Jospa mun vuoro olisi sitten joskus myöhemmin ottaa samanlainen setti kuin sulla. Tsemppiä jatkodietille, huikee tätskä kyllä olet! <3 Niin ja Bettina on huipputyyppi, oon joskus käynyt hänen treenattavanaan ja blogiakin lueskellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3

   Ei mullakaan aiemmin olisi ollut mahdollista treenailla valkun kanssa kahta kertaa viikossa, eikä edes yhtäkään kertaa. Nyt kun tilanne sen mahdollistaa niin olen sen tehnyt, mutta myönnetään että se todellakin vie kaiken rahan. Mihinkään muuhun ei sitten olekkaan varaa. :-)

   Kunhan jotain muutosta näkyvissä niin laitan kuvia. Toivotaan että saadaan huikea paketti aikaiseksi. Jos ei vielä niin sitten ensi vuoden syksyksi. Mä
   niin luotan valmentajaani, hän tietää mikä mulle on parasta. :-)

   Vielä tulee sinunkin aikasi, aivan kuten minunkin tuli. :-)

   Poista
 2. Toi eka kuva on niin paras. Just tolta musta tuntuu tänään. Diettaaminen on kuraa ja vaikka vaaka näyttää miinus-jotain, niin en siihen tohdi uskoa vaan ajattelen että se on vain sitä tavallista vrk-vaihtelua.
  Onnittelut satasesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaka on alakerran keksintöä, yritystä saaada ihminen pahalle tuulelle. :/

   Kiitti onnitteluista. Olen päässyt jo pahemman raivon yli ja tajunnut kuinka arvokas tyyppi oikeastaan olenkaan. Toisilla on kultaa suussa, mutta mullapa on aivan saatanan kallista lihasta. Seuraavaks kun joku kehuu sisäfileellänsä niin voin sanoa, ettei toi vielä mitään. Mun liha maksaaa huomattavasti enemmän. Asioista pitää löytää positiiviset puolet. :-)

   Poista
 3. "Ei sitä tosiaan aina tarvitse tehdä maksimipainoilla vaan hyvän tuntuman saa kyllä kevyemmilläkin romuilla"

  Pidetään Aikku mielessä! ;) :P :D

  VastaaPoista