tiistai 12. tammikuuta 2016

Toinen viikko meneillään

Dieetin toinen viikko lähtenyt käyntiin hyvillä fiiliksillä. Ja miksipä ei fiilis olisikin hyvä, saatiin meinaan hyvä alku dieetille painonpudotuksen kannalta. Ekan viikon saldo oli meinaan -1,3kg. Intoani ei laimenna yhtään se, että tiedän ensiksi lähtevän nesteet liikkeelle ja sitten homma tasoittuu. Aivan sama!! Ekan vkon saldo oli joka tapauksessa -1,3kg vaikka olisi ollut pelkkää päähän kertynyttä "nestettä". Ehkä mä en enää sitten ole niin k..ipää tyyppi!! :-)

Kuten viimeks jo kerroin, oli nälkä usein seuralaisenani, luulin hänen jääneen pidemmän ajan vieraaksi. Ehkä olen kuitenkin niin huono seuralainen tai emäntä vierailleni, että lähti kiitelee. Ihan miten vaan, mutta eilinen meni jo huomattavasti paremmin kuin yksikään viime viikon päivistä. Alkoi jo tuntumaan siltä mitä valkkukin sanoi homman olevan eli ei huomaa edes olevansa dieetillä. Tai ei hän siis olekkaan vaan dieetin pitäisi olla sellainen ettei sitä edes tiedosta. Siihen olotilaan siis pyritään. :-)
On tässä viikon kuluessa jo huomannut kuinka tärkeää toisen kanssa dieettaajan tuki oikein onkaan. Olemme Ilonan kanssa laittaneet toisillemme tsemppiviestejä ja lähetinpä yhtenä iltana hänelle kuvan iltapalastani sanoilla: "Taas jaksaa dieetata kun syö välillä." Välittömästi tuli viesti takaisin:"Perkele, onko tuossa pekonia?" Nauroin maha vääränä, itse kun en todellakaan syö koskaan pekonia, sellaista nälänhätää ei mulle tule!! Kuva oli siis Ukkokullan iltapalasta, mutta pakko oli hiukan kiusata!! :-)
Kävin tuossa yhtenä päivänä kirjastossa ja lainasin pitkästä aikaa ääni kirjan. En ole aikoihin kuunnellut vaikka pidän niistä kyllä. Siinä saa samalla tehtyä kaikkea muutakin kuunnellessaan, vaikkapa lenkillä on kiva kuunnella. No, lainasin siis jatko-osan trilogiaan jonka varmaan kaikki ovat lukeneet tai ainakin nähneet. Parin minuutin kohdalla sanoin, että tästä tulee todella pitkä 18h. Lukija oli aivan surkea minun makuuni. Jaksoin kuunnella ehkä 3h ja sitten mulle riitti, kirja oli ihan yhtä surkea kuin lukijakin. :-/  

Olen aiemmin lukenut aloittamani kirjat kiltisti aina loppuun. Asiasta juttelimme systerin kanssa kerran ja hän kertoi jättävänsä surutta kesken jos ei kirja kiinnosta. On niin paljon hyviä, vielä lukematta olevia kirjoja jotta miksi tuhlaisi aikaansa johonkin joka ei kiinnosta. No niinpä, totta tosiaan ja niin sitten jätin itsekkin yhden kirjan kesken ja olipa vapauttavaa!! Ja niin mä, Aikku 48v olen alkanut kapinalliseksi ja jätin jo toisenkin kirjan kesken. Mihin minusta vielä onkaan, kun jo nyt näin hurjaksi olen heittäytynyt??!! :-)

Kävimme sunnuntaina Lux-valoshowta katsomassa. Oli todella hienoja juttuja tehty, vahinko että oma puhelin prakas melkein heti. Onneks Ukkokullan puhelin pelas paremmin ja hän sai otettua parempia kuvia. :-)

Vaatetus oli mielestäni kohdillaan, mutta varpaideni mielestä ilmeisesti ei. Mulla oli varpaat aivan syvä jäässä. Yöllä herätessänikin vielä tuntui, etten ole sulanut vaan edelleen  palelsi. Mutta en ainakaan  vielä ole kipeäksi tullut ja tuskin tulenkaan. Ei mulla nyt vaan ole aikaa sairastaa, nyt pitää painaa töitä jotta saadaan se rasva palamaan ja sulamaan!! :-)

Tänään tuossa lumisade-viimassa kävimme ystäväni kanssa lenkillä. Illemmalla tarkoitus mennä Ukkokullan kanssa salille jumppaamaan olkapäitä, käsiä ja vatsaa. Sitäkin jumppaa hiukan kovennettiin eli tarkoitus saada sykettä pysymään ylhäällä. Ja pysyyhän se kun sarjojen väliaikaa on lyhennetty (väliajalla ei todellakaan ole tarjolla kahvia ja pullaa) :-) Nyt välissä on 45s ja kun tehdään triplana liikkeet niin syke pysyykin korkealla. Miltä kuulostaa ojentaja+hauis+vatsat, kaikki yhteen putkeen? Se on ainakin kova rypistys jos ei siltä kuulosta, kokeilkaa kaikki. Voisinkin pyytää Ukkokultaa ottamaan kuvia siitä niin näette.. :-)

Luetteko/katsotteko koskaan videoita bodaajista? Mun tulee seurattua joitakin ja tässä varsinkin on niin mielenkintoinen kaveri, että kannattaa katsoa ihan vaan mielenkiinnon takia. Vai mitä sanotte 46-vuotiaasta Kansallisoopperassa bassoklarinettia soittavasta bodarista joka treenaa jopa 14 kertaa viikossa? Tämä mies on niin omistautunut asialleen, ettei ihan heti varmasti tule toista samanlaista vastaan. Meikä ainakin fanittaa häntä ihan täpöllä!! :-) Penkkipunnerrus

Se oli tällä kertaa tässä. Pysykääs kuulolla niin tiedätte sitten miten meitsin projekti sujuu (sehän sujuu, kun niin ollaan päätetty) :-)4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Heippa Ate, kiva kun olet käväissyt ja jättänyt puumerkin. :-)
   Kyllä painetaan, niin maan perkuleesti painetaan!! ;-

   Poista
  2. Go Aikku. Mä niiiiin luulin, että sä syöt sitä saakelin pekonia oikeesti! :O

   Poista
  3. Hah hah, oli ihan pakko kiusata sua!! Valkkuakin nauratti mun jekutus!! :-)

   Poista