sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Dieetin eka vko kohta ohitse

Dieetti alkanut, hengissä ollaan, ainakin vielä toistaiseksi.
Voin kertoa, että nälkä on ollut tuttu kaveri ja pahoin pelkään tutustuvani häneen vielä paremmin seuraavan 15 vkon aikana. Vielä on  tosiaan 15 vkoa jäljellä maximissaan, jos hyvin käy niin sitten on vähemmän. Mutta lähden siitä ajatuksesta, että tää kestää 16 vkoa niin yllätys on aina mukavampi jos pääsee vähemmällä. :-)

Jokainen, ainakin Suomessa asuva tietää kuinka hiton kylmä täällä on viime päivät olleet. Minäpä en ole antanut tämän (kään) itseäni häiritä vaan kävin yhtenä aamuna kävelyllä melkein tunnin, koska kalenterissa niin luki. Mulle ei siis ole sää esteenä kun liikkua pitää. :-)








Yritimme Ukkokullan kanssa käydä leffassa viime vkl:na. Oli vika päivä ennen dieetin aloitusta ja hyvä niin, koska me ei mahduttu sinne leffaan. Ei he nyt onneks sanoneet, että olemme niin suuria vaan sinne oli vain yks paikka jäljellä. Leffa olisi ollut Kuningastyttö ja kiva oli huomata, että muutkin olivat sen löytäneet. Kannattaa siis mennä varmaan katsomaan se kunhan mahdutaan sinne. :-)

Ja koska me ei sinne leffaan päästy, niin mentiin sitten alennusmyyntiin ja onneks mentiin koska tein siellä löydön. Ja koska Ukkokulta halus kans jotain itselleen niin menimme sitten paikkaan missä hänkin sai haluamansa joten me molemmat saimme siis jotain itsellemme. :-)





Treenit on jälleen olleet todella hyvät. Kävin yhtenä päivänä kotisalillani tekemässä rinnan, selän ja vatsan. Sain tosi hyvän treenin aikaiseksi, selkä kipeänä sillai hyvällä tavalla monta päivää sen jälkeenkin vielä. 
Sain rinnalle tehtyä hyvin vinopenkkiä ja ristikkäistaljaa sekä penkkiä käsipainoilla ja ns. rintasoutua ( en tiedä miten sen parhairten selittäisin). Selälle onnistuu nykyään kaikki, se hermottuu ihan mahtavasti joka liikkeellä.  Tein ylätaljaa seisten kapealla kahvalla, kulmasoutua laitteessa yhdellä kädellä kerrallaan, pull overia ja alataljaa. Näiden lisäks vielä vatsoja ja treeni oli taputeltu. :-)

Valkun kanssa treenattiin jalat yhdessä ja jestas millainen treeni se olikin, ihan järkyttävän ihanaa sanon minä. :-)

Nyt olemme kyykyssä päässeet painoon 57,5kg joten ens vkolla ollaan jo painossa 60kg. Ihan kivasti ollaan päästy tähän pisteeseen, lähdettiin kuitenkin syksyllä melkeinpä tyhjästä eli 30kg:lla liikkeelle. Olemme nostaneet painoa 2,5kg viikossa jotta nivuset ja lonkankoukistajat pysyvät mukana. Ja hyvin ovat siis pysyneet, koska niitä ei ole särkenyt ollenkaan. :-)

Munhan piti oikeasti kertoa siitä jalkatreenistä eikä ainoastaan kyykystä. Alkuun me kuitenkin kyykättiin ja heti sen perään oli suorinjaloinmaastavetoa. Tämän jälkeen oli reiden koukistusta istuen ja sen kanssa superina pakaralaitetta joka jo viimeks tuli todettua alakerran keksinnöksi. Perä meinaan huutaa tuskasta sitä tehdessä tai sitten se olen minä joka huudan, en ole ihan varma kummasta se ääni lähtee. :-)

Näistä selvittyäni teimme prässiä hitaalla temmolla ja siinä se vasta huuto pääsikin. Painoa oli säälittävän vähäsen mutta siitä ei saa kuulemma stressata, pääasia että tuntuma on oikeassa paikassa syke pysyy korkealla, halutaanhan me kuitenkin kulutuksen olevan suuri näin dieetillä ollessa. 

Prässin jälkeen oli vuorossa sykkeenkohotusta "pienellä" keppijumpalla. Kyykkyä, askelkyykkyä ja haarahyppyä, minuutin tauko ja uusi rundi. Tän jälkeen olin valmis kuristamaan Valkun, mutta en ehtinyt (hyvä tietty niin), kun piti vielä mennä pohkeita rääkkäämään. Pohkeet on sellaiset jotka mulla hapottuu jo kun katsonkin sitä masiinaa. Ne on tulessa samantien, hyvä ettei lahkeet savua jo ajatuksesta!! Mutta niitäkin vielä siis tehtiin ja sitten sain kiittää ja kumartaa jälleen kerran sairaan hyvistä treeneistä. :-)

Kulutusta saimme tälläisellä treenillä 526kcal:n verran, keskisyke oli 139 ja max.syke oli 169. Meni aika hyvin näin niinkuin omasta mielestä!! :-)

Tälle viikolle tuli myös jäätävän hyvä olkapää/käsitreeni, mutta siitä ei nyt sen enempää. :-)

Ilona on omilla sivuillaan kertonut hiukan meidän joulun jälkeisestä jumpastamme, käykääs kurkkimassa miten Ilonan mielestä meillä meni. Meillähän tarkoituksena treenata taas yhdessä kunhan meidän dieettimme on hiukan edennyt, molemmat kuin aloitimme nyt maanantaina. Olen tässä vähän ikäänkuin myötätuntodieetillä Illonan dieetatessa tulevia kisojaan ajatellen. Kisat ei ihan vielä ole ajankohtaiset, mutta tämä on hänelle sellainen välidieetti. Ja koska ystävät tukevat toisiaan niin minäkin päätin dieetata. Tosin ei huono päätös, koska painoa on tullut edellisen dieetin jälkeen 8kg ollen maanantaina 65,4kg. Aika huimasta luvusta siis lähdimme nyt liikkeelle, mutta luotan Valkkuun 100%:sti ja teen kuten käsketään niin tiedän tulosta myös tulevan. :-)  Aloituskuvia en nyt tähän vielä laita, mutta niitä luvassa sitten myöhemmin.

Tälläistä tällä kertaa ja kuten viimeksi lupasin, on Fingerporin vuoro. :-)

Nauttikaa talvesta, se on vain väliaikaista. :-)

Tämä sopii hyvin työpäivääni :-)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti