torstai 26. marraskuuta 2015

Otsikko!!!!

Tulin tähän koneelle (länsisiipeen siis) ajatuksena, että kirjoitan jotain. Huomasin äkkiä ettei ole mitään sanottavaa joten tein muutoksia blogin ulkoasuun. Jotain siis saatu aikaiseksi, hyvä minä. :-) Taidankin menna takas itäsiipeen ja syömään ja miettimään uudestaan oliko mulla mitään sanomista. Joo, näin mä teen, heippa. :-)

Kukkuu, mä olen täällä taas. Nyt kupuravittu  tai siis maha täynnä. :-) Ai mitä mä söin?? Ruokaa. Yllättikö se sut?? Mut se välillä yllättää ja ainakin kanssa ihmisiä se yllättää usein koska ne jaksaa melkeinpä päivittäin kysyä mitä mä syön. :-)Äsken mä söin ylimmäisen annoksen ja aamupäivällä alemman annoksen. Näyttääkö tylsältä??

Syödessäni mietin, että mitä mä kirjuuttelisin eikä oikein ideaa tullut. Katotaan mitä saadaan aikaiseksi, alko vähän itseäkin jännittämään. :-)

Kerran tossa ukko-kullalle sanoin, ettei kukaan käy lukemassa mun blogiani (hänetkin olen uhakailemalla saanut edes joskus käymään täällä). Hän kysyi kenelle sä sitä kirjoitat, jollekkin lukijalle vai itsellesi. Hyvä kysymys muuten ja jäinkin sitä miettimään. Loppujen lopuksihan sitä oikeasti kirjoittaa itselleen, voin sitten joskus käydä lukemassa ja hakemassa vaikka motivaatiota jos se sattuis olemaan kadoksissa. Jos sen täältä löytäisin niin aikas surkean piilopaikan olisi itselleen valinnut. Toisaalta hyvä jos se olis täällä piilossa eikä esim sängyn alla. Inhoan kökkiä ja kurkistella sängyn alle. Joten jos haluatte piilotella multa jotain niin sängyn alunen on siihen oiva paikka. En tule kurkkimaan enkä löytämään, se on varma!! :-)

Lukemisesta tuli mieleen, että itse asiassa lukasin muutaman vanhan tekstini, ihan vaan katsoakseni mitä mulle on kuulunut. En mä hirveästi yllättynyt kun huomasin, että mulle on kuulunut hyvää. :-) Mutta se mikä mua oikeasti yllätti oli mun voimatason nousu. Olin kirjoittanut siinä tekstissäni tehneeni penkkipunnerrusta 9kg painoilla ja taisin olla aikas onnellinen asiasta. Tai en mä tiedä, lue sä sama teksti ja kerro mielipiteesi. :-) Löydät sen Täältä.

Fundeerasin, että nyt mä teen samaa penkkipunnerrusta parhaimmillani 20kg painoilla, sarjapaino on vähintään 18kg. Siinä sitä on vuoden edestä kehitystä kerrakseen. Ollaanko tyytyväisiä?? Mä ainakin olen, tekin saatte olla jos haluatte!!

Laskin eilen, että olen treenannut valkun kanssa tänä vuonna 45 krt. Vielä tulee kertoja lisää, melkein 60 kerran edestä yhteensä tälle vuodelle. On muuten aika kallis mies, saisin varmaan seksiäkin halvemmalla (en tosin häneltä), mutta onneks ei ole tarvis siihen. Olis se jotain jos pitäis siitäkin alkaa maksamaan!! :-) Tän siitä saa kun ei ole ajatusta mitä kirjoittelee kun tulee blogin äärelle!! :-)
Ei saakeli, tää oli pakko vetää yli!!!! :-)

Kävin ostamassa itselleni uudet treenitrikoot ihan vaan sen takia koska teki mieli. Eikös ole muuten hiton hyvä syy?? Ja vähän senkin takia, että duunikaveri sanoi rahan tykkäävän kun sitä käyttää. Mitä en  siis tekisi jotta toinen tulisi onnelliseksi, siispä menin intersportiin ja hain itselleni uudet reidenlämmittimet. Sitten tulin kotiin ja houkuttelin ukko-kullan kanssani salille. Yhtään ei ollut taka-ajatuksena, että hän ottaisi samalla muutaman kuvan meitsistä. Ja hän otti. Arvaatkaas kuin mä olin yllättynyt kun siellä oli tälläisiä kuvia!!???? Siis vallan kauhian hämmästynyt mää olin, kertakaikkiaan!!! 
Oli siellä sentään muutama muunkinlainen kuva. :-)Olen muuten löytänyt muutaman uuden blogin mitä olen alkanut lukemaan. Käykääs katsomassa vaikka tätä.
Nuori kundi puhuu asiaa, sillai mukavalla otteella. En vielä ole paljon ehtinyt lukea, mutta se mitä ehtinyt niin pidin kyllä. Sitten tykästyin myös Häneen. Lyhyttä ja ytimekästä, toisin kuin meikäläisen jutut. Mutta mä teenkin tätä omalla tyylilläni ja toiset omallaan. Annetaan kaikkien kukkien kukkia omalla tavallaan. :-)

Luulitteko jo pääseenne pälkähästä? Etten kertois yhtään treenijuttua?? Ehei kuulkaas, ette te näin helpolla pääse. Kyllä nyt jotain pitää sanoa koska täähän on vakavasti otettava treeniblogi, mikä muu muka?? Ja kuka muu muka tätä kirjoittaa kuin ?? :-)

Treenit siis... Olen mä käynyt ja olen mä suorittanut. Olen suorittanut sillai hyvällä meiningillä, sillai erinomaisen rastin verran. Elikkäs hiton hyvin ja kovaa ja tunteella ja tajunnalla ja ja ja. Ja huomenna menen taas viihdyttämään valkkua (hän saisi oikeastaan viihdyttää mua koska MÄHÄn siitä maksan, ei hän. Taidankin laittaa viestiä ja vihjata mistä voisin tykätä..) No, menihän taas jutuiks. Taidan lähteä koiruuden kanssa ulos vilvoittelemaan päätäni, selkeästi sen tarpeessa. Toisaalta onks pakko istua sisällä hattu päässä, päähän siinä kuumenee ja jutut sen mukana. :-)

Tätiä alkoi hassuttamaan kun tätsyn muru oli kylässä. <3


Sen verran vielä häiritsen teitä, että kerron meneväni lauantaina ihanan uuden tuttavuuteni kanssa treenaamaan kädet ja olkapäät. Tehdään mun ohjelman mukaan ja voin taata, että hän tulee hämmästymään. Sitten vaan toivotaan, että positiivisella tavalla. :-)

Kerron siitä sitten seuraavalla kerralla, jos muistan. Aika harvoin kun meinaan muistaa edes tulla kirjoittelemaan. Kun ei oikein ole sitä asiaa!! :/

Ps. Ton otsikon keksiminen on aina yhtä vaikeaa. Muistan saman vaikeuden jo koulussa, tarinaa tuli sivu tolkulla mutta se otsikko. Se perjantain otsikko!!!! Vihaan keksiä sitä, nyt tulee ihan hatusta se. Koittakaa kestää!!!!
6 kommenttia:

 1. Heh, kiitos "lyhyestä ja ytimekkäästä" :) Ja hei, treenihousut on tärkeät, joten miehesi on oivaltanut oleellisimman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan. :-) Sä osaat tiivistää asian lyhyempään muotoon kun mä taas rönsyilen sinne ja tänne ja väjän tonnekkin. :-)

   Ja oikeassa olet, ukko-kulta löysi heti sen oleellisemman asiasta. ;-)

   Poista
 2. Oikeesti mä niin repesin kun luin tuon sun kommentin, että seksiäkin saa halvemmalla! :D :D

  Huikeeta! :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, enhän mä oikeesti tiedä saisiko sitä halvemmalla kun en ole koskaan sitä ostanut. Pitäisiköhän alkaa selvittää asiaa? :-)

   Poista
  2. Mitä sitä selvittelemään, ku ilmaiseksi saa kotonakin! ;)

   Poista
  3. Niinpä. Tässä iässä ei kaipaa niin vaihteluakaan enää, että senkään takia tarvisi selvää ottaa. :-)

   Poista