tiistai 8. joulukuuta 2015

Dieetin suunnittelua

Mitä kuuluu Marja-Leena, I´m sorry... Ai hitsin hitsi, nythän mä vasta hokasin, että mähän olenkin Aikku ja pitäis kysyä, että mitä mulle kuuluu!? Mitäpä mulle, kevennetty viikko oli ja meni ja nyt taas nöyryytetään rautaa oikein huolella. 
Niin ja kaikille selvennykseksi, että tuo aloitus oli jostain kappaleesta. Olisiko ollut Juicen tuotantoa? :-)

Ja sen verran vielä kerron, että mulla on joku aivovamma, selkeesti!! Mä muistan kaikenlaisia kappaleita, muutaman sanan sieltä täältä ja ne pyörii päässäni miten sattuu. Joku yksittäinen sana tai muutama sana tuo kappaleen mieleeni vaikka en olisi sitä kuullut vuosiin tai vuosikymmeniin. Tässä iässä voi puhua jo vuosikymmenistä. :-) Joku sanoo sanan kana ja meikällä soi päässä: "Mummo se kanasensa niityille ajoi.." Tätä ei onneks tapahdu ihan koko aikaa, mutta sanotaan kuitenkin että päivittäin. Työkaverit, ne raukat, joutuvat tästä kärsimään. Koska pakkohan se on muutama sävel yrittää saada kuuluville. Ja jos en osaa laulaa (siis kun en osaa), niin sitten mä vihellän. Arvatkaas ärsyttääkö tää välillä jopa itseäni?! Joo, välillä mutta yleensä jaksan nauraa tällekkin omituisuudelleni! Tästä taas tulikin kappale mieleen: "Hei hei mutsi, mä en oo syönyt mun lääkkeitä.." :-)


                                                     Nämäkö ne mun päässäni temmeltää??No niin, asiaan tai ainakin sinne päin. Mulla oli siis viime viikko kevennetty viikko ja sitä kroppa ja mieli selkeästi tarvitsi. Oli jo aika väsynyt olo, kaikki oli vähän takkusta ja ei enää edes kovin kivaa. Päätin ottaa kevennetyn viikon väliin (mun ohjeissakin kyllä sanotaan, että joka viides tai kuudes viikko kevyemmin). Tämähän siis tarkoittaa, että salilla tehdään silloin n. 70% normaalisti käytetyistä painoista ja aerobisia tehdään jos jaksetaan. Tällä kertaa ei juurikaan jaksettu, mä otin tosiaan lungisti. Kolme kevyttä treeniä ja yksi putkirullaus valkun kanssa. Ja mä selkeästi tarvitsin tätä, mä lepäsin ja mun mieli lepäs. Eilen oli jo kauhia hinku päästä lenkille ja ilmasta viis (tuuli aikas kovasti ja kylmästi) mä lähdin sauvailemaan töiden jälkeen. Se fiilis kun sai taas painaa menemään, raikas ilma ja tuuli vasten sun kasvoja, ah mä nautin. Ja tänä aamuna heti lisää tätä herkkua, tästä ei meinaa saada taas tarpeekseen ollenkaan. Eikä tarvitsekkaan koska tätä hauskuutta tullaan varmasti kohta alkavalla dieetillä lisäämään. :-)


Tää fiilis voi olla sitten dieetin aikaan tehdessä aerobista. :-)

Kävin tänään myös kiusaamassa valkkua, ei kun siis kävin viihdyttämässä häntä. Ei kun siis hän käskytti mua ja mä treenasin, kiltisti/valittamatta. No niin varmaan joo. Tai on se totta, en mä valita treeneissä, en ainakaan turhasta. Mä teen mitä käsketään ja yleensä mä jopa nautin siitä. Kuten tänäänkin. :-)

Nyt teimme olkapäitä/käsiä. Niitä ei ollakkaan muuten hetkeen tehty kun olllaan keskitytty selkään/rintaan sekä jalkoihin. Mulla noi kädet on sellaiset, että saan hyvin hapotettua ne itseksenikin, siksi ollaan keskitytty toistemme seurassa muuhun. Siis muihin treeneihin, tietenkin!! :-) 

Tänään oli vuorossa ensin pystypunnerrusta smithissä. Osui ja uppos. Sen jälkeen triplaa eli takaolkaa ristikkäistaljassa, pystypunnerrusta vuorokäsin käsipainoilla ja vielä etuviparia samoin käsipainoilla ja mahd ylös saakka. Näitä kun väänsi neljä kierrosta niin sanonpa vaan, että tiesi tehneensä. Mä nautin, että mä nautin. Sen jälkeen tehtiin käsille neljä liikettä kaikki putkeen. Ojentajaa, hauista, ojentajaa, hauista. Ei tarvinut tehdä kuin kaksi kierrosta niin se oli siinä. Kädet oli tapettu!! 
Mietittiin, siis valkku mietti mun tulevaa dieettiäni. Miten se tullaan toteuttamaan. Tähän mennessä on kaikki mennyt putkeen niin jospa dieettikin menisi. Uskon tällä kertaa homman olevan astetta helpompaa viime kertaan verrattuna koska ruokaa on jo dieetille lähtiessä paljon enemmän niin sitä tulee varmasti myös jatkossakin olemaan enemmän kuin viime kerralla. Hiilari määrät tulee vähän tippumaan jotta saadaan muutama kalori vähemmälle. Treenit taas tulee olemaan kuluttavampia kuten tänäänkin oli ja aerobiset myös pitenevät. Näin saadaan kulutusta enemmälle ja homman pitäis rullata. Mä niin odotan dieetin alkua ettei mitään määrää. Mä haluan nähdä mitä tän kaiken rasvan alla piilee, ties mitä suonia tai juonia sieltä paljastuukaan. :-)

Mulla on tälle viikolle vielä kaikkea kivaa luvassa. Kuten valkun kanssa jalkatreeniä ja Pasin kanssa pääsee jumppaamaan selän/tissit. Ihan parhaalla tavalla taas jatkuu tää homma, ei voi muuta sanoa. :-)

Pärjäilkää mussukat, ottakaa ilo irti pimeydestä vaikka kynttilöitä poltellen tai sohvalla köllien murunne kainalossa. Hyvä tyyli myös on lukea hyvää kirjaa glögimuki kädessä tai kuten minä teen eli lenkkeillen ja treenaten ja nauttien. Mä en suostu masentumaan pimeydestä, sateesta, enkä yhtään mistään. Mä vaan naatiskelen!! 
2 kommenttia:

  1. Voi Aikku.. En mäkään jaksa odottaa dieetin alkua. Mun puntari sanoi eilen sopimuksen irti. Kertookohan se jostakin?! :P

    VastaaPoista
  2. Selkeesti yrittää vihjata, ettå dieetin aika olisi. :-) Vielä 24 päivää ja sit päästään aloittamaan! Menee kevät kivasti kärvistellen, eiku siis nauttien!! :-)

    VastaaPoista