sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Olen(ko) syöttäjä??

Oletteko koskaan katsoneet mitään ohjelmaa jossa pariskunnasta toinen (yleensä kai mies) syöttää toista jotta tämä lihoaisi? Itse olen katsonut ja kieltämättä aika karua katsottavaa. Toiset saa mielihyvää siitä, että näkee toisen avuttomana sängyllä makaamassa ja lihomassa, ollen täysin sinun armoillasi (peseytymisestä lähtien autat häntä joka asiassa..) Jonkinlaisesta persoonallisuushäiriöstä tässä on tietenkin kyse kuten siinäkin, että alistuu toisen haluihin täysin oman terveytensä uhallakin.

Kerran katsoimme englantilaista ohjelmaa jossa seurattiin kolmea naista joista kaksi lihottivat itse itseään tarkoituksella. Ainakin toinen tytöistä halusi töihin formaattiin jossa miehet saavat privaatisti katsella sinua ja sinun syömisiäsi, tietenkin olet samalla sängyllä vähissä vaatteissa ja teet ruolla ehkä jotain muutakin. Käyttäkää mielikuvitustanne.. :D
Mukana oli myös yksi pariskunta jossa mies (laiha) syötti avokkiaan kamalilla määrillä ruokaa. Ja sitten he kuvasivat näitä syömishetkiään jotta saivat laittaa nettiin toisten samanlaisten ihailtavaksi. Uskokaa pois, on ihmisiä jotka haluavat katsella vaikka mitä erikoista, toi on aika lievää vielä. :D

No, tämä pariskunta siis kuvasi kun nainen söi 4,5 litraa minttusuklaapirtelöä. Hänellä oli tetra suussaan johon tuli letku ja miehensä kaatoi letkuun pirtelöä. Ja sitten kuvattiin kuinka naisen maha alkoi paisumaan siitä kaikesta pirtelöstä. Taisin siinä vaiheessa miettiä, ettei se puoli purkkia jädeä taida silloin tällöin niin huono juttu ollakkaan. ;-)

Joo, miks tälläinen aihe?? Kun en itse syö mitään viljatuotteita/sokerisia niin kuitenkin käydessäni Lidlissä tykkään ostaa erilaisia sämpylöitä, piirakoita, lihiksiä, pizzataskua tms ja sitten mieheni saa syödä ne. Tai jädeä, karkkia, suklaata, pullaa, sipsiä, naksua tms ja taas mies saa syödä. Olemmekin nauraneet, että olen syöttäjä. Hiukan pienemmässä mittakaavassa kuin ohjelman ihmiset, mutta kuitenkin. Mä tykkään ostaa niitä vaikka tiedän ettei ne ole terveellisiä ja itse en niitä söisi. En kuitenkaan syötä niitä miehelleni, hän joutuu kyllä ne ihan ite syömään (jos haluaa ja aina ne on kauppansa tehneet). :-)
Olenko siis kuitenkin syöttäjä, mitä mieltä olette??

Olen miettinyt tätä edistys asiaa, tuleeko sitä lihasta vai eikö? Ja paljonko on sitten tarpeeksi, milloin olen tyytyväinen jo olemassa olevaan ja milloin olen sitä mieltä että nyt riittää?
Pyysinkin miestäni ottamaan kuvia selästäni jotta näen onko siellä sitä leventymistä tapahtunut. Ja hänhän otti, kiltti kun on. Näkyykö leventymistä??

Ajattelin varmaan samaa kuin tekin, hah hah kuin vitsikästä. Annahan kun mä riisun edes paitani ensiksi ja kuvataan sitten uudestaan. Hyvin huomasi kuinka eri kuvakulmat saa erilaista näkymää. Ja kun on rennosti ja kun jännittää, aika ero siinäkin. Tässä näkyy mielestäni leventymistä. Ei jännitystä.

                              Tässä taas näkee paljonko siellä oikeasti on lihaksia kun ne jännittää. 
Tämä kuvakulma taas ei tuo leveyttä esille, mutta lihaksia näkyy. 


Niin tai näin, haluan tehdä vielä töitä selkäni ja kaiken muunkin eteen. Jännä nähdä miltä näytän vuoden päästä. Mulla loppuu tämä valmennuskausi maaliskuussa ja otan (tietenkin) seuraavan heti perään, tässähän ollaan ihan alku taipaleella vielä koko hommassa. Ja maaliskuussa matkaan tarttuu Jari (ainakin lupasi tulla) ja sitten ehkä muuttuu saliohjelmat ja ruokavaliokin jollain lailla. Jänskää nähdä millaisia muutoksia hän haluaa tehdä vai jatketaan näillä. Vielä turhaa miettiä, Kaisan kanssa teemme yhteistyötä 2kk.
Huomenna hänet näenkin taas pitkästä aikaa, jipiiii. Onkin ollut ikävä. <3

Mulla on huomenna alkamassa myös toinen haaste, oppia juoksemaan järkevästi 10km. Niin etten ole puoli kuollut maaliin tullessani. Mutta siitä sitten ensi kerralla. :-)

Nyt koiruus ulos ja sitten salille vielä rääkkäämään vähän reisiä. Tänään jo ehdinkin polkea puoli tuntia. Vain minä, kuntopyörä ja Harry Potter. :D

Miten teidän edistyminen? Missä haluatte edistyä? Millaisia tavoitteita teillä on elämällenne (ei tarvitse tietenkään olla liikuntaan liittyviä, kaikki kiinnostaa)

Tässä vielä päivän naurut, ihan parhautta. :D10 kommenttia:

 1. Hienoa Aikku, upee selkä. Just tänään kirjoitinkin blogiini tavoitteistani jne. Mutta yleensäkkin treeniin liittyen, tahtoo toki edistyä joka suhteessa. On kai sitä jotain saatu aikaiseksikin kahden vuoden aikana:-)

  http://projektiuusimina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :-)

   Et ole tainnut vielä julkistaa kirjoitustasi, ei ainakaan näkynyt vielä mitään. :D

   Poista
 2. Meillä näyttää olevan näitä yhteisiä harrastuksia enemmänkin: tunnistauduin samanlaiseksi syöttäjäksi kuin säkin. :-) Nimittäin miehelle tulee aika usein ostettua kaupasta jotain hänen herkkuaan: tietty suosikkisuklaalevy, makkaraa, sipsiä jne. Itse en näistä välitä (ja lapsille en tarjoa, koska heitä yritän kasvattaa terveellisempiin vaihtoehtoihin ja vältän esim. ruoalla / herkuilla palkitsemista). No mutta kai tää "syöttäminen" sulla ja mulla on vielä normaalin rajoissa. :-D Se ei ole sitä suoranaista oman mielihyvän hakemista, vaan toisen ajattelemista, välittämistä ja rakkautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän ollaan ihan samiksia siis :-)

   Joo, eihän tää ihan överiksi ole mennyt, vaan sitä tosiaan haluaa miellyttää toista ja tuottaa hänelle välillä iloa. Ja jos toinen saa hyvän mielen siitä, että tuon hänelle pari sämpylää/lihistä/hillistä niin mikäs siinä. Mieheni kun on jo aikuinen (ei välttis aina arvais) niin osaa tehdä omat päätöksensä, syökö vai ei. Lapsilla se on hiukan toinen asia, he kun eivät voi päättää mitä syövät vaan joutuvat syömään mitä annetaan. ;-)

   Poista
 3. Komee selkä:) En tunnustaudu syöttäjäksi, mieheni on liikuntaharrastuksista huolimatta "laiha läski" jos noin voi sanoa ja haluaisin että hän(kin) saisi lihasta...kun nyt sais edes itsekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Iiris kun olet käynyt ja jätit tassunjälkesi :-)

   Kyllä sitä lihasta tulee kun jaksaa tehdä töitä sen eteen. Aikaa se vie, mutta palkinto onkin sitten vaivan arvoinen. :-)

   Toiset vaan on sellaisia että saavat syödä vaikka norsun ja missään ei näy. Miehesi taitaa kuulua tähän kadehdittavaan porukkaan?! ;-)

   Poista
  2. Mun mies kuuluu myös samaan porukkaan jotka saavat syödä mitä vain. Itse asiassa hän huomasi taannoin että paino on tippunut 10kg ihan huomaamatta, siis kropasta jossa ei muutenkaan ole yhtään ylimääräistä. Kävi itse asiassa lääkärissäkin sen vuoksi, mutta ei siellä mitään erikoista ollut. Samassa ajassa mä olen lihonut sen 10kg eli paino on vaan tainnut siirtyä puolisolta toiselle...

   Poista
  3. Tässä Katjushka niin huomaa kuinka epäreilua elämä on. Me naiset annettaisiin vaikka vasen kätemme, että painomme pysyisi helposti järkevissä lukemissa mutta kun ei. Joutuu mittaa, punnitsee, hikoilee, rääkkää itseään ja kaikkea muuta samalla kun miehet vaan syö, voi hyvin ja laihtuu. Siis niin epäreilua. Seuraavassa elämässäni haluan olla mies!!!

   Poista
 4. Jutan superdieetillä olin syöttäjä. Koulusta kannoin kotiin kaikkea mitä olisin halunnut ite syödä.. Hirveetä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, miehesi tuskin oli pahoillaan tuomistasi herkuista. Meillä ei ainakaan olla. :-)

   Poista