keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Unohtamisen maailmanmestari

Jos pidettäisiin unohtamisen maailmanmestaruus kilpailut, olisin varmasti ennakkosuosikki ja kärkisijoilla. Unohdan aina jotain salille lähtiessäni, milloin unohdan kengät, liivit, housut, sukat, palkkarin, juoman, pyyhkeen tms. Mutta useimmiten jotain. Kotiin tullessani sanon miehelleni arvaa mitä ja kysyy heti: "Mitä nyt unohdit?" Joskus mulla voisi olla jotain muuta kerrottavaa, harvoin kuitenkin. Kerran unohdin kengät mutta hätä keinot keksii, vai mitä?

Onneks kassissa aina (jos ei unohdu) on mukana suihkutossut joita voi käyttää vaadittaessa. :)
Tuossakin kuvassa vasta treenin jälkeen muistin, että mullahan on salin eteisessä ylimääräiset kengät vain sen takia, että joskus unohtaisin ottaa kenkäni mukaan. Joo, mitä tekee varakengillä jos niitä ei edes muista?? 

Kerran tässä huomasin jättäneeni puhtaat alushousut kotia, tästä viisastuneena on yhdet ylimääräiset aina suihkupussissa mukana. Jos pussi vaan sattuu olemaan mukana, aina ei ole sekään :/ 

Tänään huomasin pukuhuoneessa, että sukat jäi kotiin. Muistelin, että olin ne kyllä mukaani ottavinani, mutta ei näy missään. Siis pelkät kengät jalkaan, ei auta.. Alkulämmittelyssä muistu mieleen, että unohdin mun banaanin ja treeniä tehdessäni muistui mielen, että se pieni pyyhekkin jäi edelleen kaappiin, isosta nyt puhumattakaan. No, kun olin lähdössä ja nostin kassin lattialta niin mitä sen alta paljastuukaan, mun sukat. Ihmettelin ääneen miten ne siihen ilmestyi, ystävä nauroi että kassin alta. Olin heittänyt kassin lattialle, tuupannut sen penkin alle ja sukat mukana. Eipä tullut mieleen kassia nostella. Seuraavaks muistan senkin. Tai sitten en :)

Vielä yks hauska muisto salilta. Huomasin pukkarissa, että mulla on eriparia olevat kengät mukana, onneks molemmat oli eri jalan. Huvitti treenaa ne jalassa, onneks kukaan ei sanonut mitään. 

Olen kuullut sanottavan, että ihmiset unohtaa syödä. Mä voin varmasti unohtaa vaikka nimeni, mutta syödä muistan aina. Siitä ei ole epäilystäkään, kaikesta muusta sitten onkin. 

Aamulla muistin sentään mennä lenkille, joku kerta unohdan senkin. Klo 4,45 ei paljoa hymyilyttänyt, yksin sai mennä, ketään ei tullut vastaan.

Mitäs kaikkea te unohtelette vai onko kaikki aina messissä?

2 kommenttia:

 1. Ja mä olen aina kuvitellut olevani aikainen lintu, kun heräilen aamulla 5.14 ja siitä suoraan lenkille.
  Olen väärässä.
  Miten sä jaksat?
  Monelta sä menet nukkumaan?

  :D

  VastaaPoista
 2. Wau, joku on viitsinyt lukea mun postauksen, olen aivan otettu :)
  Mä herään puol 5 kun lähden lenkille, varttia vaille olen baanalla. Normisti herään aamuvuoroon 5,30. Nukkumaa yritän mennä puol 10, yleensä menee paljon myöhempään. :/ Kyllä tänäänkin aamulla hyvin heräsi kun sade vihmoi naamaa kun käveli. :)

  VastaaPoista