lauantai 5. lokakuuta 2013

Ruokailussa pysytään..

..oli tapahtumat mitä hyvänsä. :) Eilen vietin synttäreitäni ja tytär kävi illalla kylässä. Hänelle tarjosin suklaadonitsia ja jädeä ja itse söin hiilaripitoisen aterian koska tulin juuri salilta. Ei mitään ohi ruokavalion.
Eilen isäntä myös yllätti mut pahemman kerran ja kihlasi minut, mutta en senkään kunniaks syönyt mitään erikoista. Olen mä vaan ylpeä itsestäni. :)

Muutosta kroppaan on tullut sen verran, että maha alkanut pienentyä mikä johtuu varmasti siitä ettei hiilarit pöhötä sitä. Treenipöksyt alkaa tippuu jalasta, kohta saan ostaa uudet. Jännintä asiassa on se, että painoa ei ole lähtenyt kiloakaan, vajaa kilo siis. Eli se lähtee juurikin oikeasta paikasta eli rasvasta. Lihakset säästyy ja rasva palaa, näin oletan ja toivon. Valmentaja sanoi, että pientä nälkää pitää välillä sietää, silloin tietää rasvan palavan. Tätä itselleni hoin eräänä yön pimeinä tunteina kun heräsin yöllä vessaan käymään ja aivan järkky nälkä. Aikani pyörittyäni uni vihdoin tuli ja aamulla taas sain naminami puuroni :)Tälle viikolle kerääntyy ainoastaan kaksi aamuaerobista työvuorojeni takia. Ens viikosta lähtien otan itseäni kyllä niskasta kiinni ja teen niitä ainakin kolme viikossa. Salilla ehtinyt käydä niin, että vielä on tämä ja huominen treenattava jotta saa kaikki treenit kasaan tälle viikolla. Olkapää-ojentaja-treenin teen aina kotona koska siihen hyvät mahdollisuudet. Näin jää sitten salilla käyntejä kolme viikkoon.
Aamulla kun kävin kävelyllä niin näin kaverin josta onneksi sain myös kuvan, kuka tunnistaa?Tämä viikko ollut muutenkin melkoisen mukava. Tapasin serkkupojan jota en ole nähnyt lähemmäs 40-vuoteen. Hyvin tunnistimme toisemme sukulaisiksi, samaa näköä meissä ehkä hiukan oli, ainakin jotain samaa, ehkä. :) Ensi viikolla näen hänen siskonsa, juuri sovimme treffit. Elämä on välillä yllätyksiä täynnä kuten tämä viikko on taas osoittanut. Ensi viikolla minulla viimeinen viikko työharjoittelupaikassani ja sitten alkaa uudet haasteet. Jo nyt tiedän, että ikävä jää, olen niin tykännyt olla siellä. Toivotaan, että löydän itselleni yhtä mukavan työpaikan tulevaisuudessa. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti