sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Vaikeita päätöksiä..

... miettiä mitä ihmettä kirjoittaa otsikoksi. Pitääkö sellainen aina olla ja jos pitää niin miksi??

Kävin perjantaina kampaajalla, nyt tukka on taas jopa muodin mukainen ja ihan vahingossa. :) Hiukseni oli ennen värjätty mustiksi ja viimeks kun oli juurikasvua fiksuna päätin värjätä sen punamustaksi. Kaikki mua viisaammat tietää ettei se onnistu, vain ne juuret tuli punaiseksi ja muuten edelleen musta. Nyt kun se leikattiin ihan lyhyeksi tulee molemmat värit aika mageesti esille, hyvä vahinko siis. :)

Mennessäni kampaajalle pyörällä (autoa ei edes omisteta) napsahti ketjut poikki. Vähänkö otti kupoliin työntää pyörä perille. Onneks takastulo melkeinpä alamäkeä niin sain lasketella vapaalla.
Salille mennessä joutu kävelee ja eilen myös, tänään toivon saavani sen kuntoon.

Eilen treenasin olkapäitä, ojentajia ja rintaa. Painoja nostin vinopenkkipunnerruksessa ja vipareihin. Ei ne vieläkään kummoiset ole joten en viitsi niitä tässä alkaa edes sanomaan. Mutta fiilis siitä, että niitä voi lisätä on mahtava ja varsinkin kun uskaltaa laittaa painoa, se on parasta. Mietin tässä tätä matkaani FF:n kanssa ja mitä olen tästä tähän mennessä saanut. No, hyvän ruokavalion tietty joka toimii itselläni. Hyvä treeniohjeet jota todella suurella motivaatiolla haluan noudattaa. Nyt ei vaihtoehtoina ole jäädä kotiin jos on treenipäivä, ennen olisin saattanut senkin tehdä. Olen nyt käynyt yhdellä pt-päivillä ja kaksi kertaa pt-tapaamisella. Ei paljoa, mutta koen kuitenkin saaneeni sen hyödyn tästä mitä kaipasinkin. Mä uskon tekeväni hyvällä insentiteetillä iteksenikin, tulosta tulee. Koska teen tätä omaksi ilokseni, en mennäkseni kilpailemaan niin tämä tyyli sopii mulle. :)

Eilen olimme siskon luona iltaa viettämässä. Pelattiin korttia ja aliasta ja syötiin.Olin pyytänyt Kaisalta luvan syödä vähän ohi ja sen saanutkin joten nautin illan antimista, mihin ei mun kohdallani kuulu alkomahoolia ollenkaan. :) Aliasta pelatessamme alkoi tunteet taas kuumenemaan kummasti. Miksi voikin olla niin vaikeaa selittää toiselle niinkin yksinkertaista sanaa kuin liikunta? Sitäkin lähdin hakemaan koulun tunneista,sellainen missä tehdäään näin ja kaikki inhoaa sitä jne. Hei haloo!!!! :D Sitten kun oli oman miehen parina alkoi vasta kirosanat lenteleekkin, mikset sä TAJUA mitään?? Miten voikin Aliaksen peluu olla hauskaa :)

Tänään mulla vuorossa etureidet,pohkeet ja vatsa. Etureisiojennukset 3sekunnin pidoilla on ihan murhaa, mun reidet ei ole tehty sitä varten ollenkaan. Mutta taas se onnistumisen riemu sen jälkeen on jotain mieletöntä, mä niin tykkään mun treeniohjelmastani (paitsi niistä askelkyykyistä mutta nekin aina sisulla tehdään)

Koiruus se edelleen linkkaa jalkaansa, lenkit on pissatuksia ulkona. Jos hyvä tuuri käy suostuu linkkaa 200m kunnes käännytään takaisin. Huomenna taas lekuri ja saa varmaan uuden piikin parantam

aan niitä niveliä. Kun neiti on jo 9v ei sitä parannuta kuin nuoret tyttöset, valitettavasti. :/

  

Olen tykästynyt tekemään tälläisiä kuvakollaaseja, mitäs tykkäätte? Mukana myös siskon kisu, nöyrimmät anteeksipyyntöni etten ole kisulta pyytänyt lupaa hänen kuvansa julkaisemiseen!! Saankohan mä jonkin rangaistuksen tämän takia? 

1 kommentti:

  1. Pitää vaan toivoa, että kissa nyt vie asiaa poliisille.....

    Alias on huippupeli!

    Tsemit treeneihin!!!

    VastaaPoista