keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Treenin jälkeinen syöminen..

Tänään pääsin ekaa kertaa tällä viikolla salille. Maanantai-ilta meni eläinlääkärissä ja eilen kuntonyrkkeilyssä. Tänään siis salilla ja treeninä oli selkä ja hauikset. Nam, kun teki taas hyvää. Ja se mikä vasta hyvältä maistuikin oli banaani treenin jälkeen. Sitä en olekkaan nauttinut sitten tammikuisen superdieetin. Tähän ruokavalioon se on kuulunut alusta saakka, mutta koska mulla oli aloittaessani jäljellä aika hiilaripitoista palautusjuomaa sovimme valmentajan kanssa juovani ensin sen pois ja silloin en enää banaania syö. Nyt kun se litku on juotu ja messissä tämä mainostamani jumalten herkku, rocky road palari, niin jo vain saan banaankin syödä. Miten voikin yksi banaani maistua niin hyvälle?? Vallan merkillistä :D

Kotiin tullessani söin sitten hiilaripitoisen aterian joka tarkoitti tällä kertaa ohraa+jauhista+wokkivihanneksia. En pidä perunasta, en välitä riisistä ja pastakin kuivahkoa niin syön sitten ohraa joka on aivan ihanaa. En siis tee risottoa vaan teen ohraton Voiko niin sanoa? Voi kun sanoaa vaan :) Ohratto näytti tältä.


Tarkoituksella söin pinemmältä lautaselta niin oli mukamas enemmän syömistä. Psykologista voisi joku sanoa :)

Koiruuden jalka tutkittiin maanantaina, eläinlääkäri väänsi ja käänsi sitä niin, että toinen teki spagaatin ilmassa. Mä itse tunsin sen kivun ja säryn mikä siitä aiheutui, koiruus ei sanonut mitään. Lekuri sanoi, että satuttanut polvensa, hieman löysyyttä löysi sieltä. Laitettiin piikki joka helpottaa kipua ja uusii niveltä tai jotain muuta kummallista. Kummallisinta minusta oli se, että lasku oli vaan 66€. Meinasin kysyä kuulinko oikein, jäikö teiltä ykkönen edestä pois? Yleensä kun on niin kallista siellä käydä. No, kalliiksi tämäkin voi vielä tulla, saattaa olla että joudutaan viikon välein käydä hakee se piikki, ehkä neljä kertaa yhteensä.

Marraskuussa on taas pt-päivät ja nyt pääsen Tampereelle saakka. Minä joka en koskaan käy missään niin Tamperekkin on iso asia. Suorastaan valtava. Ja sitten jos siellä törmää itse ukkosenjumalaan, Bulliin niin jo vaan pieneltä tädiltä tipahtaa jalat alta. Ja tipahtaa ne varmaan muutenkin jos jalkoja joudun siellä treenauttaa. Viimeks kun tälläisellä olin niin jouduin konttaamaan prässin alta pois :)

Pääsen muuten kuuntelemaan Raxun (Lingell) ja Jutan luentoa. Eri aikaan tosin puhuvat, mutta samana päivänä sentään. Mielelläni käyn kuuntelemassa mitä heillä sanottavaa. Kerron sitten kun siellä olen käynyt.

Uusi työharjoittelukin alkoi. Mielenkiintoista mutta ei mun työni jatkossa. Tiedän jo mitä minä haluan tehdä ja se ei ole tuota työtä :)

Pitäkäähän huolta itsestänne, niin minäkin teen :)

2 kommenttia:

  1. Missä käyt kuuntelemassa Raakelia ja Juttaa?? Kerro sitten mitä naiset kertoivat? :) Ja miten he sen kertoivat.

    VastaaPoista
  2. Höh, kirjoitin jo kertaalleen vastauksen mutta meni jonnekkin avaruuteen. Lieneekö tässä jonkinlainen suodatin, edes itse ei pääse kommentoimaan :D
    Keravalla järjestetään hyvinvoinnintapahtuma 30.11. Mukana myös Mikael Fagerholm tai mikä lieneekään (anteeksi hänelle) ja Sari entinen kävelijä nykyinen politikko mikä lie. Nää naisten luennot on tunnin kestäviä ja kun osti molemmat niin pääsi kahden pizzan hinnalla :) Tervetuloa kuuntelemaan jos jossain lähistöllä vaikutat. Tai vaikka olisit pidemmältäkin niin tervetuloa. Keravalle kannattaa aina tulla :D

    VastaaPoista