torstai 17. lokakuuta 2013

Valmentajan tapaaminen..

.. oli ja meni. Yhdessä tehtiin treeni, annettiin selälle ja hauiksille kyytiä. Siis MUN selälle ja hauksille. Kuinka sitä voikaan löytää itsestään lisää voimaa kun toinen sua vieressä käskyttää. Tahdonvoimalla kai sitä mennään, en muuta keksi. Joskus siinä vaiheessa pitäis kai tuoda se kuuluisa harmaa kivi siihen ja kokeilla menisikö sen läpi vai ei :)

Valmentajan kanssa sovittiin ettei nyt kosketa mun ruokaan vaikka paino ei kummemmin ole tippunut. Muutosta kuitenkin kropassa huomattavissa niin mennään samalla kaavalla eteenpäin. Iltapalaa hiukan rukattiin kun tuntui, että se ei vaan enää putoa, ei sitten millään.

Maanantaina heräsin pahaan oloon ja jo vain tuli kaikki ylös ja ulos molemmista päistä. Tauti ei onneks kauaa kestänyt, mutta tarpeeks kamalaa oli kuitenkin. Ruoka ei sellaisen jälkeen kummemmin maistu. :/

Tiistaina piti mennä kuntonyrkkeilee mutta eipäs sitä ollutkaan. Minä ainoana haahuilen paikalla ja ketään ei näy, taisi olla syysloma. Hiukan harmitti ettei siitä oltu informitu tai ehkä oltiinkin edellisellä kerralla mutta koska en silloin ollut niin en tietoakaan ollut saanut. No, takas sohvalle makaamaan, meni se ilta niinkin. :)

Arviointikeskustelukin oli näytöstä. Jännä kuinka sitä puheliaskin ihminen menee ihan lukkoon kun sulta jotain tentataan, sitä jää aukoo suutaan kuin kala kuivalla maalla. Työntekijäarvioija sitten pelasti mut tilanteesta ja kehui kuinka hyvin olin kyseisenkin asian hoitanut. :) Tänään oli teoriapäivä koululla, ens viikolla alkaa työharjoittelu joka kestää 6vkoa ja sitten joulukuussa näyttö ja sitten olenkin jo kohta lähihoitaja. Tiedä vaikka töitäkin saisin ;)

Aamulla aika rapsakka keli kävelyllä, huomiseks saattaa olla vielä kylmempää ja ties vaikka olis luntakin. Pitää mennä labraan ja samalla meinasin lenkin heittää. Sitten onkin tän viikon aerobiset tehty, salilla pitää ehtiä vielä käydä muutamaankin kertaan.
Kotonakin voi treenata :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti