maanantai 11. toukokuuta 2015

Onnenpyörä, paljon lupaa vaan mitään ei anna..

Mun otsikot joko puuttuu tai ovat niin kaukaa haettua, että itseäkin hirvittää!! Mutta onneks tää on mun blogini ja saan kirjoittaa juurikin niin tyhmiä otsikoita ja juttuja kuin itseäni huvittaa ja kaikki tätä lukevat jo tietävät, että muahan huvittaa (sille päälle sattuessani). :-)

Mikä ihmeen onnenpyörä? Sekö jossa rosvo vei perkele kaiken, haluatko ostaa vokaalin vai haluatko jo yrittää? Jos muistatte tämän ohjelman ja siitä tehdyn kappaleen josta Jope Ruonansuu lauloi? Jos ette niin tässä on se kipale, aloittakaa suunnilleen kohdasta 0:45s. 

Mistä tälläinen sitten tuli mun mieleeni? Koska mun jalat eivät ole toipuneet vieläkään viime viikon jalkatreeneistä. 
Toissa yönä herättyäni käymään vessassa tajusin, että hei mähän voin melkeinpä kävellä. Tunne oli varmasti sama kuin "Jessellä" aikoinaan kun vetten päällä käveli: "Mähän osaan ja kykenen ja pystyn!!" :-)

Siis mä oikeasti jo luulin, että ne olivat jo paremmat mutta kukkua kanssa. Lonkankoukistajat ja nivuset ovat vieläkin niin jumissa/kireät että kävellessäni perseeni pyörii kuin onnenpyörä, kirjaimellisesti!! :-)

Tänään kävin hiukan tekemässä jalkatreeniä. Ihan vaan smithiä ilman painoa, reiden loitonnusta ja lähennystä, etureisiä ja takareisiä ojentaen ja koukistaen sekä sumokyykkyä venytellen. Hetken oli jo parempi olo, näytinkin työkaverille, että kato, mun kävely ei näytä ollenkaan enää niin pahalta. No, hän näytti mulle miltä näytän kävellessäni ja ei ollut kaunista katseltavaa, ei todellakaan. Pyörii pyörii edes ja takas, aivan kuten se surullisen kuuluisa onnenpyörä!!!! :-)

Tänään bussia odotellessani venyttelin portaissa jotka pysäkin vieressä. Joku mies takaani tullessa sanoi: "Hienoa nähdä, että joku venyttelee. Me suomalaiset venytellään aivan liian vähän." Kuinka oikeassa hän onkaan, ainakin minä venyttelen aivan liian vähän ja tässä on tulos. Paikat on kuin rautakankea!!! :-)

Kuulin tässä eräästä joka pitkään juotuaan alkoi kuulla ääniä jossa poliisit kehoittivat häntä taivuttelemaan. Jäi epäselväksi miten taivuttelee, sivulle vai eteen vai minne suuntaan ja mitä taivuttelee, itseään vai jotain muuta.
Mutta väkisin tuli mieleen, että mitä mun pitäis juoda ja paljonko kuullakseni iltaisin ääniä jotka kehoittaisi mua venyttelemään. Lisää protskujuomaa??? :-)

Eilen oli äitienpäivä. Töihin mennessäni joku jäi/jättäytyi junan alle ja matkani viivästyi 1,5h. Väkisin jäi aika paha mieli. Jäin miettimään josko jonkun henkilön äiti jäi kaipaamaan lastaan tai ehkä joku lapsi jäi kaipaamaan äitiään. Ei voi tietää!! :-/

Mutta se mikä mua suututti todella paljon oli, että junaa vaihtaessamme eräs kanssamatkustaja otti valokuvia junan keulasta joka oli verinen ikkunaan saakka. Mitä sä mietit kun sun pitää mässäillä tuollaisella asialla? Ihan varmasti oli alta aikayksikön jossain somessa pyörimässä se kuva!! Mikä meitä ihmisiä vaivaa?? Ollaanko me ihan tunteettomia, sairaita paskiaisia kaikki??? Ainakin jotkut ovat, näköjään!!!

Minua muistettiin tälläisilla yllätyksillä eilen. On minulla vaan maailman ihanimmat lapset, ne just itse tehdyt!! <3
Keskiviikkona mulla on jälleen pt:ni kanssa treffit, sellaiset viikoittaiset. :-) Ja lauantaina käydään vähän läpi tulevaa, mitä tässä aletaan hakemaan ja miten tuloksiin päästään. Aikaahan meillä on se kaksi vuotta joten tuloksia ei tarvitse ihan vielä ens vkolla näkyä mutta kyllä jo seuraavalla olisi syytä hauis olla kasvanut ainakin sen seitsemän senttiä, vähintään!!!

Huomenna treffaan rakkaat siskoni (jotka eivät lue tätä blogia joten ei mun oikeasti tarvis sanoa rakkaat vaan voisin olla ihan rehellinenkin.. no on ne rakkaita) ;-) Ei ollakkaan hetkeen nähty, me ollaan kai niin kiireisiä aina. Kun pitää treenaa ja sit vähän treenaa ja sit syödä sitä protskuuuuu!! :-)

Tähän lopuksi piristystä ankeaan kipuuni. :-)6 kommenttia:

 1. Paha tuo sarjakuva, on aika näköinenkin tuo karikatyyri Gillian McKeithistä :D Joskus nauroin ihan vääränäni katsellessani hänen ohjelmaansa jossa tosiaan tonki ylipainoisten ihmisten ulosteita. Paras kohta oli kun hänellä oli siellä seinällä taulu jossa oli kuvia pökäleistä, otsikolla "The perfect poo". Siinä sitten luennoi taulun ääressä asiakkailleen että minkälaista ulostetta pitäisi pyrkiä tuottamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plussapallo, meinasinkin jakaa kuvan kanssasi mutta laitoin vain tånne. :-)

   Joo, on töitä kaikenlaisia mutta toi ei kuulostaa siltä että sitä haluaisin tehdä. Koiran pökäleiden tutkiminen riittänee mulle. :) Kerrankin sieltä löytyi korvatulppani!! :-)

   Poista
 2. Jee, Aikku! <3 Kivaa lukea sun jorinoita :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että jaksat aina vaan uudestaan tulla lukemaan jorinoitani, <3

   Poista
 3. Auh, kuulostaa tuskaiselta! :D Itse onnistuin tulehduttamaan jotain nivusestani liian innokkaalla jalkatreenillä eli suosittelen ehdottomasti pitämään (ainakin kovemmista) treeneistä taukoa, ettei tule liikaa rasitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nivuset voi olla sitten viheliäisiä kun suuttuvat. En uskalla ainakaan hetkeen tehdä kyykkyjä, sanotaanko vaikka päivään tai kahteen. Ei vaan, pitää mennä kropan ehdoilla. Ei ole tarkoituksen mukaista rikkoa itseään. Munhan pitäis olla 50v elämäni kunnossa, ei ihan romuna. :-)

   Poista