perjantai 8. toukokuuta 2015

En keksi otsikkoa joten olkoon ilman..

Viimeksi kerroin katsoneeni Sons of Anarchyn kuudennen tuotankokauden jaksoja netflixistä. Nyt olen katsonut ne loppuun ja kertomatta sen enempää juonipaljastuksia sanon, että lopussa pääsi itku. Tän tuikitärkeän tiedon halusin teidän kaikkien kanssa jakaa. :-)

Seuraavaksi voin paljastaa, että jalkani ovat vaihtuneet varmaan jonkun kanssa, nää ei tunnu omilta ja varsinkaan nää ei nyt tunnu kivoilta. Kävin toissa päivänä tekemässä pt:n kanssa jalkatreenin ja näin jälkikäteen ajatellen olisin voinut tehdä jonkun muunkinlaisen ratkaisun eli treenata vaikka vatsan (senkin vaan sillai nauraen ja iloisesti lämpimiä höpöttäen.) Vatsaa voi meinaan treenata ihan nauramallakin, uskotteko? Mulla ainakin usein oikein sattuu mahaan kun nauran niin paljon. Kantsii kokeilla. :-)

No, tää mun jalkatreeni meni kutakuinkin näin.. Takakyykkyä tangolla, pääsin omaan pikkuruiseen enkkaani kyykyssä eli 65kg. Siinä vaiheessa jakso vielä hymyilyttää. :-)

Tämän jälkeen laite nimeltään V-squat (älä vaan kysy mikä se on koska en tod osaa selittää mutta häijyä tekee jaloille). Tätä tehtiin 65kg:lla ja alkoi jo hymy hyytymään ja joutu pikkaisen jopa huutamaan tuskasta. 

Sitten siirryimme sjmv eli suorinjaloin maastavetoon (pitäiskö joskus kokeilla ihan vaan lyhennetysti s&m??). Pääsin/jouduin tekee sjmv:a painoilla jotka kipusi 80kg:n. Uusi enkka, jälleen jaksoi hymyilyttää. :-) 

Tästä loikimme sitten tekemään sissikyykkyä (joka on muuten nimensä mukaisesti tehty jollekkin korpisotureille, ei ainakaan mua varten ole tuota keksitty) ja siitä suoraan askelkyykky paikoillaan. Tämän jälkeen tiesin viimeistään ettei minusta tykätä kovinkaan paljoa!!!! Ei kukaan laita ihmistä kenestä pitää edes milliriikkisen verran tekemään mitään tuollaista!!!!!

Ja jotta saatiin varmasti akka hiljaiseksi (ehkä se olikin koko jutun tarkoitus ja tunti siinä meni) niin vielä sain koukistella takareisiäni maaten. Tässäkään ei ole mitään muuta kivaa kuin asento. :-) 

Näillä liikkeillä siis varmistettiin se, että seuraavana päivänä sain olla koko työryhmän pilkan ja naurun kohteena. Kävelin kuin olisi köntsät housussa ja ei ollut sekään tilanne mitenkään kaukana kun ei voinut laskeutua pöntölle. Nivusiani särki niin ettei koskaan, tuska oli oikeasti mieletön. Väkisin hiipi mieleen miksi ihmeessä mä tätä teen ja vieläpä maksan tästä. Taidan tietämättäni harrastaa sittenkin s&m:ää, eihän tää muuten selity millään!! :-)

Tänään piti mennä ystäväni kanssa Malminkartanon portaita loikkimaan (juurikin sinne minkä takia autonkin ostin), mutta pakkohan sekin oli perua. Musta ei vaan ole nyt loikkimaan missään, keuhkotautisetkin rollaattorinsa ja happiviikisensä kanssa kulkee varmasti lujempaa kuin minä. Töpöttelen sellaisia 10cm askelia kuin kävelemään opetteleva lapsi. :-) Pyysinkin pt:tä muistuttamaan mua tästä tuskasta kun seuraavan kerran pyydän jalkatreeniä. :-)

Yhtenä iltana salilla ollessani tein penkkiä ja tällä kertaa rohkaistuin pyytämään apua varmistukseen. Nyt kun painoa oli 42,5kg niin kehtasin pyytää, aiemmin en ole pyytänyt. No, setä sanoi mielellään tulevansa ja tulikin. Sain 5x 42,5kg nostettua ihan kivasti. Tai no vika oli aika hidas mutta omilla tuli. Mies kysyi harrastanko penkkaamista enemmänkin ja kun kuuli etten niin sanoi, että kannattaisi aloittaa treenaamaan. Sitten voisin lähteä kilpailemaan. :-) No, ei ehkä ihan vielä näillä painoilla lähdetä mihinkään ketään naurattamaan, mutta jos saadaan se nousemaan sen verran kuin haluan (eli oman painoni verran) niin jo sit kehtaa ainakin apuakin pyydellä miehiltä salilla jos ei muuta. :-)

Ruokavaliossani muuten lukee, että lounaalla saa syödä yhden ison banaanin treenipäivinä. Mitä luulette, riittäkö tälläinen vai pitäisikö etsiä vielä isompaa jostain? Allakka kuvassa hahmottamassa banaanin kokoa. :)Löysin muuten kivan iltapalaohjeen toisesta blogista.Tähän tulee valkuaisia vaahdotettuna, hiukan suolaa ja esim kanelia tai kardemummaa (jos sitä voi syödä, ite en enää voi viime keväisen jälkeen). Vaahdotetaan valkuaiset kovaksi ja uunipellille. Uunissa sellaiset rapiat 200 astetta ja paistetaan kunnes on ruskea pinnaltaan. Tässä on se jännä juttu, että tän voi syödä suoraan pelliltä ilman, että poltat kielesi. On vähän kuin marenkia. 


                      Pilkoin banaania ensin pelllille ja sen jälkeen laitoin valkuaisvaahdon.
Lopputulos oli tälläinen, namnam!!
Päälle marjoja johon sekoittanut yhden keltuaisen, namnam!Huomenna mulla on jälleen pt-treenit mutta nyt viisastuneena viimekertaisesta teenkin rinnan, olat ja kädet. Ja ei samaa lihasryhmää muutenkaan treenata montaa kertaa viikossa, ei ainakaan näin lujaa. Tänään menen kuitenkin tekemään vielä selän omalle salille, mutta maastavedon joudun jättämään. Mun nivuset ei nyt taivu edes kenkiä/sukkia laittamaan jalkaan ilman tuskan parahduksia. Onneksi selkää voi treenata niin monella eri liikkeellä ettei yksi mave mua estä tekemästä hyvää treeniä. :-)

Viime viikon ollessa lepoviikko, tuntuu kuin nyt oltais taas menty askeleen eteenpäin ja päästy uudelle levelille koko touhussa. Tää vaihde olis nyt tarkoitus pitää jotta saadaan hyödynnettyä. Mun tarkoitushan on saada sitä kuuluisaa lihaa lisää (eikä tod mitään Atrian paskoo..) ja kroppaa toiseen uskoon. Pyöreät lähestyvät päivä kerrallaan, kääk!!! Mutta onneks sinne on vielä aikaa, ehdin saada vaikka millaisia tuloksia tehtyä ennen sitä!! :-)

Tälläistä tällä kertaa, lupaan ettei ens kerralla ole yhtään viisaampaa asiaa tulossa. Viisaus ja mä kun ei viihdytä samoissa tiloissa!! ;-)

Ps. Kävin tilaamassa uudet lasit hävinneiden tilalle. Ei malttais odottaa, että saan ne. Otin myäs aurinkolasit, sitten voin kilpaa loistaa auringon kanssa. :-)


2 kommenttia:

 1. Kyllä sie oot hurja muija, toivottavasti minäkin ton kyykkäämisen opin, se on nyt tavoitteena!
  Halipusu sinne.
  p.s otsikon keksiminen ON monesti hiton vaikeeta :-)

  http://projektiuusimina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai sä opit, olenhan mäkin oppinut. Vielä ollaan kaukana siitä tavoitteestani eli 100kg:sta mutta se nousee ennenkuin täytän niitä pyöreitä. Ja paljon muutakin tapahtuu ennen sitä. :-)

   Haliloita sinne päin myös, pitää ne yhteis treenit sopia johonkin. :-)

   Poista