maanantai 3. marraskuuta 2014

Dieetin viimeinen viikko menossa

Niin on kohta 10 viikkoa mennyt, viimeinen viikko dieettiä pyörähti käyntiin ja hengissä ollaan. Tämä ehkä onkin suurin yllätys itselleni, mä olen pystynyt tähän ilman kuolemaa. :-)
Ensimmäinen 1,5 vkoa oli kamalaa nälkää, mutta sitten se meni ohi. Nyt taas viimeiset pari vkoa olen kokenut nälän tunnetta koska hiilarin määrää laskettiin, mutta tästäkin on selvitty (Hyvä MÄ!!)

Tän parin viime viikon aikana olen tuntenut omituisia sydämen tykytyksiä ja sellaista "ei oikein kaikki kohdillaan" oloa. Tästä Kaisalle juttelinkin ja sovimme, että käyn kilpparikokeissa jos vaikka lääkitys olisi hiukan liian suurella ja kroppa heittäis ylitoiminnan puolelle. Tänään sit kävin kokeissa ja parin päivän päästä saan tulokset.

Ite olen miettinyt voisiko johtua vähäisemmistä hiilareista. Ei kuulemma pitäis olla, mutta koskaan ei tiedä koska ollaan yksilöitä. No, pianhan toi selviää ja ens viikolla alkaa ruokaakin taas tulemaan lisää. :D

Sain uuden saliohjelman ja pakko sanoa, että nyt on mamma liekeissä. Tää on taas niin jotain uutta etten malttais odottaa että pääsen kokeilemaan. Nyt vaan pitää malttaa, koska tää viikko mennään vielä vanhalla kaavalla ja ens vko on lepoa. Sitten mä räjäytän pankin ja alan hankkimaan sitä lihasta. Jos vaikka nämäkin tästä hiukan kehittyis. :-)


Mun uudessa saliohjelmassa on taas pieniä jippoja. Treenit on jaettu neljälle päivälle kuten aina ennenkin. Nyt jako menee 1. etureidet, pohkeet, vatsa. 2. selkä, rinta. 
3. takareidet, pakarat, vatsa. 4. olkapäät, kädet.
Jippona on tällä kertaa se, että joka treenissä on muutama liike joka tehdään joka toinen vko erilaisella toistolla. On pudotussarjaa ja on rest-pausea. Mä en siis malttais odottaa, että saan korkattua tän mutta pakkohan se on malttaa. :D

Sen viikko sitten olleen tankkauspäivän jälkeenhän voin muutaman päivän tosi huonosti. Mutta oli siinä jotain taikaa koska paino oli viikossa taas tippunut -0,8kg ollen tänä aamuna 56,9kg. Tää on jotensakin ihan älytöntä koska näen peilistä koko aika kovin ison ja pullean ihmisen. Olenkin aina ihmetellyt kuin ihmiset sanoneet ettei pää pysy perässä pienenemisessä. Mulle käynyt tässä vähän sama juttu. Mä en tosiaan osaa katsoa itseäni oikein, mä en tajua kokoani. Tai siis en tajua sitä, että mun paino on niin vähän mutta kuitenkin olen tän kokoinen. Mulla siis täytyy olla myös lihaksia. And we want more!! Tai ainakin minä haluan. :D
Ja koska niitä ei saa ilmaiseksi vaan niiden eteen on tehtävä töitä ja minähän meinaan tehdä. Saattepa nähdä. ;-)

Moni on kirjoitellut kuinka alkaa olemaan valmis lopettamaan blogin kirjoittamisen ja aina mää pelästyn, että nyh ne lopettaa. Mutta ainakin vielä ovat luvanneet jatkaa. Kivat mulle ja muille lukijoille. :-)

Olen myös huomannut, että toiset kyselee aiheiden perään josta muut haluaa lukea. No mä en kysele, koska tuskin osaisin kirjoittaa kuitenkaan siitä mistä haluatte tietää ja googlettamalla saa varmasti paljon viisaampaa tietoa. Ja mun elämästäni tuskin kukaan on niin kiinnostunut, että siitä haluais yhtään tän enempää kuulla. ;-)
Vai miten luotettavalta/kiinnostavalta tän näköinen kirjoittaja teidän mielestänne näyttää?? 
Kävin viime viikolla treenamassa taas Kaisan kanssa. Tehtiin olkapäitä ja treeni meinas mennä ihan reisille kun meidän piti ihailla mun olkapäitä. Sanoinkin, että pitää ottaa kamera joskus mukaan että saa kuvata. Itsekseen kun yrität pullistella niin ei siinä mitään kunnon kuvaa saa aikaiseksi. Mies pt:ltä ei kehtais kuunavalkeana pyytää kuvaamaan itseäni samalla kun treenaan. Tai ehkä sitten kun mun hauis on ympärysmitaltaan isompi kuin heidän eli en koskaan. :D

Miettinyt kans, että ens vuonna otan mun treenikirjani (johon kirjaan aina treenini, millä painoilla tehnyt, miten lämmitellyt ym.) aina pt-treeneihin mukaan jotta saavat kirjata ylös mitä mulle teettävät. Saas kattoa nyt miten ottavat ideani vastaan. :-)

Tällä viikolla mulla on treenit Jarin kanssa. Miettinyt, että tehdään selkää/rintaa tai olkapäitä/käsiä. Tänään kävin tekemässä jo jalat kun olin potilasryhmän kanssa liikuntaryhmässä. :D


Koska mua itseäni kiinnostaa miten mun dieetti mennyt, kun 10 vkoa on kulunut niin silloin se varmaan kiinnostaa teitäkin. Siitä saattekin sitten kuulla ensi kerralla. ;-)
Lupaan laittaa myös alku-ja loppukuvat. :D

9 kommenttia:

 1. Rautanen mimmi oot! :) Muistan kun aloiteltiin samoihin aikoihin dieettejä kun mulla tuli Ms. Fitneksen vika päivitys 1600kcal valiolla. Mutta en saanut sitä vedettyy läpi :( Harmittaa vietävästi! Perhanan asunnon osto ja remontti :D Mutta jospa tuo stressi alkais helpottaa niiden suhteen ja pääsen itsekin hehkuttamaan tuloksilla :D Jarin treenit on kyllä mielenkiintoisia.... t. yks, joka oli sen valmennukessa 6kk ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Laura :-) Sun aika tulee vielä, pääset ihan varmasti nauttimaan sun tuloksista myöhemmin.
  Aina välillä tulee elämään tilanteita jotka vie kaiken ajan. Taas kun tilanne rauhoittuu on aika aloittaa liikunnan riemu. Jään odottamaan mikä kaunotar sinusta kuoriutuukaan. (Olet sitä jo nyt, mutta sinusta tulee vielä esille vaikka mitä.) <3

  VastaaPoista
 3. Hyvää työtä nainen! Joo tuo on outoa, miten pää ei pysy mukana. Minäkin olen kohta vuoden ollut tämän kokoinen (ja kesällä kiloja tuli jopa muutama takaisinkin), mutta silti edelleen hämmästyn usein, kun peilistä ei katsokaan tämän isompi nainen. Toisaalta taas ei itse pidä peilikuvaansa kovinkaan timminä ja taas hämmästyy, kun katsoo valokuvia. Mielessäni olen siis reippaat kymmenen kiloa painavampi kuin todellisuudessa ja peilikuvassakin varmaan viitisen kiloa ;-) Outoa, mutta niin kai se menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, sä OLET pieni :-) Mä joskus ihana pelästyn katsoessa peiliin, apua, kuka tuolla oikein on. Varsinkin töissä kun päällä on valkoinen takki, se hämää vielä enemmän. :-)

   Ollaan me vaan tehty hieno matka, olen niin ylpeä meistä!!!! :-)

   Poista
 4. Sä olet Aikku niin upea ja sinnikäs nainen! Lihastalkoisiin siis :-)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos Satu :-) Mulle on aina ollut vaikeaa tehdä päätöksiä mutta kun ne teen niin silloin niissä pysyn. Niin tässä dieetissäkin on käynyt. :-)

  Ja nyt olen päättänyt olla parhaimmassa mahdollisessa fyysisessä kunnossa ennen kuin täytän 50v ja viikon päästä lähdetään siihen projektiin. En malta odottaa. :-)

  VastaaPoista
 6. Huh, alkaa hengästyttää oikein tällaista laiskaa sohvaperunaa tuollaisista onnistumisista ja kuntoiluista lukeminen :) Hattua täytyy kyllä nostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpöhöpö plussapallo :-) Samalla kun nostat hattua voit nousta sohvalta ja istua takaisin. Tätä kun teet monta kertaa niin siinähän tulee kiva treeni samalla. ;-)

   Poista