sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Vierailija ja vierailua

Taas on tapahtunut kaikenlaista varsinkin treeni rintamalla, mutta en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa niistä mitään. 

Viikko sitten oli ihana Ilona täällä kanssani treenaamassa. Olimme varanneet pt-tunnin meille ja yhdessä sitten teimme selkätreenin. Selkään halusimme ja selkään saimme. Ainakin itselläni tuntui just siellä missä pitikin. :-)

Treeni kulki sillälailla pienellä kilpailu ajatuksella, kuka nostaa/vetää mitäkin painoa. Samaan piti päästä kuin toinenkin, ei kehtaa olla "huonompikaan."  :-) Aika hyvin pysyimme toistemme tahdissa. Joissan liikkeissä Ilona veti hiukan paremmin ja jossain toisessa taas ite pääsin vähän parempaan tulokseen. Mutta hyvällä mielellä lähdimme ja hauskaa meillä ainakin oli. Nauroimme ihan mahat kipeänä sekä treeneissä, että sen jälkeen kun kävimme syömässä. Ilona on sellainen ilopilleri. :-) Kiitos Ilona vierailusta, otetaan taas uusiksi joku kerta. <3

Kävin tällä viikolla taas ulkotreeneissäkin. Melkein samanlaista settiä kuin viimeksikin. Aluksi erilaisia kyykkyjä lämmittelyksi ja sen jälkeen taas juoksemaan rappusia. Ensin puoli minuuttia sen 70% teholla kaksi rappusta kerrallaan ja heti perään rappunen kerrallaan niin nopeasti kuin mahdollista ja samat puoli minuuttia. Sitten on kahden minuutin palautus ja taas aloitetaan alusta. Näitä tehdään kuusi kierrosta. Voin sanoa, että on  meinaan niin raskasta settiä, että meinaa kuolema korjata. Tämän kaiken jälkeen menimme huipun päälle tekemään vielä lihaskuntoa. Kaikki mehut vedettiin kyllä veke mitä suinkin vaan oli. Olinkin aikas poikki sieltä lähtiessäni. :-)Tälle viikolle mahtui vielä reissu Turkuun treenaamaan. :-)
Lähdimme ystäväni kanssa ajelemaan puoli kymmenen aikaan aamulla ajatuksena ajella rauhassa ja ainakin kerran pysähtyen. No, lähdimme hiukan myöhässä ja pysähdyttiin kerran kahville ja mansikoille. Sitten taas täyttä höyryä kohti Turkua. Hyvin löysimme perille ja olimme jopa ihan ajoissakin. :-)

Täällä siis treenasimme sali82 . Olimme jälleen varanneet pt-treenit ajatuksena treenata jalat. Olimme molemmat varautuneet mavettamaan eli tekemään ennätystä maastavedossa, mutta tällä kertaa jäi mavetukset ajatuksen tasolle ja teimme kaikkea muuta. Oli tuskaisen kuuma ja hiki virtasi pitkin selkää kun jumppasimme. :-) Mutta hyvää settiä saimme kuitenkin tehtyä. :-)

Alkaa jo huomaamaan, että ruokaa on tullut lisää ja painoa on kertynyt nyt sellaiset reilu 1,5kg seitsemässä viikossa. Valkun mielestä painon pitää nousta tasaisesti mutta ei rytinällä. Tarkoituksena kasvattaa lihasta, ei läskiä. Lihasta tullutkin, mutta maha kasvaa ainakin omissa silmissä sellaista vauhtia, että hirvittää. Mä kun kerään kaiken ylimääräisen mahaani ja kun hiilareita lisätty niin missäpä se muualla näkyy kuin mahassani?? Nyt kysytään päätä ettei painon nousu haittaa ja mahaakin on vaan pystyttävä sietämään. Kunhan projekti etenee niin jossain vaiheessa sitten joskus tulevaisuudessa sitten dieetataan sitä mahaa ja muuta ylimääräistä pois. Mutta nyt ei ole sen aika!! 

Päätä tää vaatii, nyt se todellinen halu tähän hommaan punnitaan. Mitä luulette, kestääkö mun päänuppini vai hajoaako se ennen aikojaan?? :-)

Ens viikolla kevennettyä treeniä, kuitenkin yksi treeni valkun kanssa kuten pitääkin!! :-)

Mukavia kesäpäiviä kaikille, nautitaan auringon paisteesta ja nautitaan sateista, nautitaan elämästä!! <3

2 kommenttia: