tiistai 23. kesäkuuta 2015

Luontopolulla

Jotta ei menisi täysin treeneistä jutteluksi tämä touhu niin laitetaans muutama todiste siitä, että minulla on jotain muutakin elämää. Ainakin vähäsen ja joskus. :-)

Olin jälleen viikonlopun töissä. Töiden jälkeen menimme ystäväni kanssa Jätemäen portaita kipuamaan ja kapuamaan. Sieltä tultaessa piti tietty syödä ja sen jälkeen olin niin väsy jotta joutui ottamaan 20min päikkärit. Koska herättyäni oli ilta nuori päätimme Ukko-Kullan kanssa lähteä ulkoilemaan. Niinpä lähdimme läheisen kaupungin luontopolkua ihailemaan. Koira siis autoon ja menoksi. :-)


Luontopolun nimi oli Lemmenpolku, sopi meille hyvin. :-)


Vähän mutaista paikka paikoin, mutta selvittiin kuivin jaloin. :-)


Ukko-Kulta taiteili hirmuisen ojan yli. :-)
 Ja valokuvasi välillä Mammaa :-)
Opastuksia oli vaikka en tiedä miksi. Polkua eteenpäin niin sittenpä näet mitä edessäsi on. :-)

Ei kovin kauniin väristä vettä. Eipä ollut bikineitä mukanakaan joten se siitä ilta uinnista. :-)
Pitkospuita pitkin taivaaseen.. Vai oliko se tikapuita pitkin? No, aivan sama, en ole sinne menossa!! :-)
Tässä kuivat kengät todisteena, ei upottu mutaan eikä tiputtu jokeen. :-)

 Ihania kukkasia näkyi ja kerrankin osasin ottaa kuvan. Eihän se ollut edes vaikeaa, tsuumasi vaan vähäsen. :-)
 Tässäpä on muutama muurahainen saanut tehdä töitä. Mitäs heillä muutakaan tekemistä olisikaan?? Vai onko?? :-) Käykö hekin jatkuvasti salilla kuten juhannuksena, aivan kuin minäkin??

Puita oli paljon kaatunut, mutta niille ei kai tälläi luonnonsuojelualueella tehdä mitään??

Välillä piti ottaa itsestään kuvaa, että muistan sit joskus että minäkin olin mukana. :-)
Hempeillä piti välillä, Ukko-Kulta ei huomannut ottaa sellaista vastarakastuneen ilmettä. (millainenkohan sellainen ilme mahtaa olla?) :-)
Paikalta löytyivät myös portaat. Näitä ei kuitenkaan taida viitsiä ravata ylös ja alas montaa kertaa, ehkä Jätemäelle on raahauduttava saadakseen kunnollisen porrastreenin. :-)
Koiramme oli mukana. Hän on kameranvihaaja, ei kertakaikkiaan halua todistetta olemassaolostaan!! Vai tunnistaisitko tuosta naaman jos joku joskus kysyisi onko tässä Hilma vai Jaska?? :-)

Tuli tälläinen hassun tumma kuva kun joku outo valoilmiö oli taivaalla.

Tässä oli infoa paikasta, en tosin jaksanut lukea.Meitin koira oli narun päässä, ei kuitenkaan narun jatkeena. :-)
Näissä mä yritän HUOM! yritän esittää olevani sellainen fiksu ja cool ja kaikkea muutakin, surkealla menestyksellä tosin. :-)Sellainen luontopolku oli tämä. Seuraavaksi pitää valloittaa joku toinen metsä ja tiedä vaikka silloin olisi kettingiä mukana ja kahlittais itsemme puuhun. Tosin pitää silloin muistaa ottaa paljon evästä mukaan ettei tulisi nälkä siellä puuta haliessa. :-)2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen koira, sanoo näin pienten valkoisten koirien ystävä :) Taitaa olla tuonkin kanssa vähän pyyhkimistä ja pesemistä monien lenkkien jälkeen? Vai onko hän niin siisti tapaus ettei meikäläisen valkoisen karvaturrin tapaan rakasta uimista, kuralätäköissä kierimistä sun muuta likaavaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Ei todellakaan ole siisti, kerää kaiken lian ja paskan itseensä mitä vaan löydettävissä on. Asvaltista tulee järkky määrä pölyä ja likaa ja tassut/ mahanalusta on ihan harmaantahmea. Mamma on aivan liian laiska pesemään jatkuvasti. :-/

      Poista