lauantai 20. kesäkuuta 2015

Treeniä ystävän kanssa

Kuten viimeks lupasinkin niin laitan nyt kuvia yhteisistä treeneistämme ystäväni kanssa. Tuli muutama kuva räpsästyä, tässä muutama. :-)

Olimme Mayor´silla treenaamassa ja siellä on kyllä niin hyvät laitteet ettei paremmasta väliä. :-)

Teimme molemmat jalkoja ja aloitimme kyykyllä. Itse en pääse niin syvälle kyykkyyn kuin ystäväni, mutta jokainen oman liikkuvuutensa mukaan. Ja jalkani/ nivuseni ovat vieläkin kireät niin senkään takia en pysty kyykkäämään ihan kauhian alas. Näillä mennään, ei valiteta. :-)
Seuraavaks oli vuorossa hack-kyykkyä. Siinä sitä saa kunnolla reidet hapoille kun menee tarpeeksi alas ja laittaa vähän painoa. Tai paljon painoa tai jotain vähän ja paljon väliltä. Jokainen oman tasonsa mukaisesti. Mutta kyllä hapottaa kivasti. :-)


Hackin jälkeen oli vuorossa vaakaprässi. Hauska vekotin muuten, makaat selällesi ja työnnät jaloillasi vekotinta eteenpäin. Jos se vielä pyörisi jotensakin niin sitähän olisi kuin Linnanmäellä. :-)Sitten olikin suorinjaloin maastavetoa. Tähän latasin painoa 70kg jotta sai kunnon osuman takareisiin ja pakaraan. Nam nam kun hapottaa ja polttelee. On yksi lempi liikkeestäni. :-)


 Näissä kuvissa painoa on kylläkin 60kg kuten varmaan joku näppärä huomasikin. Jäi kuvaamatta seuraavat painot. :-)


Vielä piti rääkätä takareisiä joten suuntasin laitteeseen jonka nimeä en tod tiedä, mutta ystäväni kutsuu sitä KGB:ksi. Ihan osuva nimi, kidutuslaite parhaimmillaan. Siinä noustaan ylös reisilihasten avulla ja aiemmin kun olen sitä tehnyt olen tarvinnut siihen kuminauhaa avukseni. Niin otin sen nytkin ja koska tuntui liiankin helpolta kuminauhan avulla niin kokeilin  ilman kuminauhaa. Hämmästykseni oli suuri kun sain itseni ylös ihan vaan omilla voimillani. Jee, mä olen oikeasti kehittynyt!! :-)Lopuksi vielä pohkeita. Pohjekone on sellainen helvetinkone, että pohkeet on ihan taatusti jumissa. Mulla hapottaa pohkeet ihan tajuttomasti, niitä on joka sarjan välissä venyteltävä hiukan auki. Mutta näin me saatiin koko treeni tehtyä ja koska "hiukan" valokuvattiin niin aikaa meni enemmän kuin normaalisti. Tämäpä ei haittaa koska seura on hyvää ja tekeminen on hauskaa!! :-)Jos teillä on mahdollisuus treenata kaverin kanssa niin käyttäkää sitä ihmeessä. Itsekkin treenaisin useamminkin yhdesssä jos se olisi mahdollista. Tänään se kuitenkin taas oli ja vuorossa oli selkään saanti eli selkäpäivä. Se onkin mun lempparini, selkää on niin kiva työstää. Harmi ettei tuloksia meinaa itse nähdä kun ei silmiä ole selässäkin vaikka sitä aikas onnistuneesti lapsilleni aikoinaan sanoinkin. :-)

Tälläistä tällä kertaa, jännityksellä jäämme kaikki taas odottamaan mitä seuraavaksi keksimme. :-)

4 kommenttia:

 1. Iso kiitos treeni seurasta! ❤️ Ihan mahtavaa kyllä treenata yhdessä! Kyllä sulta jo monta pattia selästä löytyy! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi jee, olet käynyt kommentoimassa. <3 Ja kiitos itsellesi seurasta, seuraavaks taas pitää katsoa että osuu samat treenit kohdakkain. :-)

   Pattia näkyy, mutta aina näkee salilla heitä kenellä ne on vieläkin isommat ja sitten pitää taas saada itsellekkin lisää. Loputon suo siis. :-)

   Poista
 2. Repesin tolle sun helvetinkoneelle :-) Hei Aikku, tottakai sä olet kehittyny, ihme ois jos et olis tolla treenidraivilla ja asenteella! Suorinjaloin mave on yks minunkii lemppareista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos Satu :-) Kyllä pohjekone on ihan alakerran keksintöä. Aiva tajuton polte, hyvä ettei tarvi palokuntaa paikalle sitä poltetta sammuttamaan. ;-)

   Kehitystä tullut, mutta on tää vaan hidasta hommaa. Mutta mihins mulla kiire on? Sanoo ihminen joka haluaa kaiken juuri nyt eikä huomenna. :-)

   Poista