torstai 30. huhtikuuta 2015

Loman vietto tapoja on monelaisia..

Olen tän viikon lomalla, lomps lomps lomalla. Maanantaina lähdimme koiruuden kanssa junailemaan kohti pohjanmaata, Kokkolaan tarkemmin sanottuna. Täällä olemme olleet pari päivää ja huomenna kotiin (kunhan saan tän tekstin ulos niin olen saattanutkin olla kotona jo jonkin aikaa, kattellaan kuin käy..)


Tässä me ollaan menossa junassa. Koiruus kiinnostui naapureiden eväistä kun sedät kaivoivat makkarapaketin esille. :-)


No, lomalla olis tietty aikaa harrastaa vaikka mitä. Mä en ole harrastanut juurikaan mitään paitsi koirien ulkoilutusta. Mutta mulla onkin lepoviikko meneillään joten en koe huonoa omaatuntoa etten ole salilla käynyt. Ens vkolla sitten taas tai ehkä jo vappupäivänä mut näkee salilla. Ei kun sehän on varmaa, että mut näkee vappuupäivänä salilla. :-)



Lomalla voisi matkustella vaikka ulkomaille. Mutta koska en ole matkustavaa sorttia (matkailussa on AINA parasta kotiin tulo, mahdollisimma pian mieluiten) niin en harrasta sitäkään. Tänne Kokkolaan voi silloin tällöin tulla, mutta ei liian usein. :-)

Lomalla voisi vaikka tehdä suursiivousta. Mutta koska en ole kotona niin se tekee asiasta hiukan hankalampaa. Sekin vaihtoehto on siis pois suljettu (onneksi).

Lomalla voisi lukea kirjoja. Voisi joo ja on mulla kirja mukanakin, mutta enpä ole sitä edes avannut vielä ja nyt on jo liian myöhäistä. 

Lomalla voi katsoa leffoja Netflixistä tai jostain muusta palvelusta ja TÄTÄ mäkin olen sentään tehnyt. Mä olen katsonut jakson toisensa perään Sons of Anarchyn jaksoja kuudennesta kaudesta. Ai Jax, kun sä ootkin söpö. 


Tää sarja on vaan niin hyvä. Olen kyllä aikoja sitten lopettanut ruumiiden laskemisen joka jaksossa. :-)












Lomalla voi myös tehdä heräteostoksia. Sellaisia pieniä ostoksia kuten namia/kuivahedelmiä mitkä ei edes kuuluis sun ruokavalioon (ja ne tuskin kuuluu kenenkään valioon) tai voisi ostella vaatteita tai sitten voi ostaa vaikka auton kuten minä tein. Joo, ostin meille auton jota ukkokulta ei ole edes nähnyt. Tai laitoin mä pari kuvaa hänelle, eikös se riitä päätöksen tekoon? Olemme siis nyt onnellisia auton omistajia (en ole oikeesti kysynyt tekikö tää autokauppa isäntää yhtään onnellisemmaksi) ja mikä meikäläisellä ekana mielessä mihin voin sillä mennä? Jätemäen portaat!! Mä pääsen halutessani loikkimaan Jätemäen portaisiin ja voitte olla varmoja että mä sinne haluan aika usein. Mun kunto nousee kohinalla (melkein saatan kuulla jo korvissani sen kohinan..)

Ja sitten mä pääsen Lahteen vaikka treenaa Ilonan kanssa (hänen matkaansa voitte lukea täältä) Think Fit  Tuskin kertoo matkastaa salille (aika tylsää olis lukea aina samaa reittiopasta), mutta matkastaan ensinmäisiin kisoihin, siitä hän kertoo, kantsii lukea.) :-)

Ja mä voin käydä Turussa (sinne olenkin menossa ystäväni kanssa treenaamaan, huisin mahtavaa tiedossa ja siitä sitten lisää kun toteutuu) ja Tampereelle pääsen ja ja ja ja. Kyllähän te autolliset ihmiset tiedätte mihin kaikkialle autolla pääsee. Suorastaan joka paikkaa, onhan niissä kääntyvät etupyörät.  :-)

Ja koska siis ostin auton ja siinä oli vielä nastarenkaat alla niin halusin ihan ite vaihtaa siihen renkaat. Ja vaihdoinkin. Pitipä oikein ihmetellä miks siihen hommaan muka tarvitaan miestä ja miksi sen sanotaan olevan niin vaikeaa?? Jos vähänkään on rautaa vääntänyt niin ne jaksaa vaihtaa joka nainen itsekkin. Katotaan sit talven lähestyessä olenko vielä samaa mieltä. :-)





Ensin ostin 4€ aurinkolasit ja sen jälkeen auton jossa käyttää niitä. :-)

Huomenna me lähdemme ajelemaan kotia kohti. Matkaa kertyy samanverran varmaan kuin tännekkin tullessa, mutta aikaa menee paljon enemmän. Saan varautua ajelemaan ainakin kuusi tuntia, ehkä menee enmmänkin. Olen ladannut musiikkivehkeet ja luurit täyteen virtaa jotta jaksan. On autossa toki poppivehkeetkin ja jonkin verran kovaa soikin, oli meinaan takaboxissa tälläinen yllätys. :-)





On vahvistimella kokoa. :-)


Mutta mä pistän kuulokkeet korville ja paukutan Teräsbetonia ainakin alkumatkasta. Koirani meinaan saa aina autossa mahti paniikin aikaiseksi, koska luulee että hän jää autoon yksin heti jos vauhti vähänkään hiljentyy. Ja se vinkumisen määrä, se on jäätävä. Todellakin on luurit korvilla, jotta en menetä hermojani heti alku matkasta. :-)



Ens vkolla alan taas paukuttaa rautaa oikein kunnolla. Mulla vielä viisi vkoa tätä ohjelmaa ja sen jälkeen saan uuden. Sitten on tarkoituksena parantaa penkkitulosta. Mä niin odotan, että penkkini lähtee nousuun. Ellei muuten niin nostan sen jakkaran siitä maasta niin jo nousee. :-)

Nyt ollaan kotona, matkasta selvitty hengissä. Sellaiset seitsemän tuntia autossa istumista. Olo on kuin norsulla jolla on selkä kipeänä. Turvottaa, pierettää ja vituttaa. Oikein huolella sitä jälkinmäistä!!! Mä meinaan onnistuin hukkaamaan mun silmälasini matkalla. Muistelin etten ollut pysähtynyt mihinkään tai vaikka olinkin niin en ainakaan poistunut autosta. Mutta todellisuudessa mä pysähdyin heti alussa ja otin mun musat korville. Olen varmaan astunut ulos autosta ja kävellyt toiselle puolelle autoa repulleni ja samalla vaihtanut aurinkolasit päähän. Olisiko silmälasit jääneet katolle tms. mutta niitä ei enää löytynyt mistään. Se sitten niistä laseista. Ketutus on valtava. Näen kyllä kaus, mutta en näe lukea mitään. Joten en näe puhelimesta viestejä, en näe lukea mitään enkä näe koneella mitään ilman niitä. Mulla on lukulasit ja niitähän on nyt sitten kannettava joka paikkaan mukana. Lasini myös korjasi hajataittoani joka varmasti alkaa vaivaamaan nyt ilman laseja. Täytynee alkaa väsäämään vakuutusilmoitusta. Onneks on matkavakuutus joka korvaa tuollaisetkin asiat. :-)

Mun kuuloke episodi on jatkunut taas. Nyt olen ostanut monia pipoja ja käytän niitä salilla jotta voin kuunnella musaa. Pipoja tietty pitää olla useampi, fiiliksen ja trikoiden mukaan. Onneks niitä sai Stadiumista halvalla. Tälläisia. 



Nyt sohvalle murun viereen. Unikin tulee varmaan tänään helposti. On matkan jäljiltä sen verran ryytynyt olo.

Hauskaa Vapun jatkoa kaikille, juhlikaa maltilla. :-)





2 kommenttia:

  1. Ihania pipoja! Laitapa mullekin viestiä kun oot Turkuun tulossa, voitais vaikka käydä kahvilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Katjushka, itekkin tykkään noista pipoista.

      Mä ilmoittelen kun olemme tulossa. Tulemme treenaamaan, salia en vielä tiedä mutta selviää myöhemmin. Ollaan yhteyksissä. :-)

      Poista