lauantai 31. elokuuta 2013

Odottavan aika on piiiiitkää..

Tässä päivän puolukkasaalis. Pitää varmaan heti tunnustaa,että ovat ihan torilta poimittu ja isännän kätösin kotiin kannettu eli itse en ole vielä toistaiseksi tehnyt asialle muuta kuin ottanut kuvan. :-) Kohta ne pakastan ja paras osa eli syöminenkin jää kokonaan minulle, NAM!! Mikäs onkaan parempaa kuin puolukkarahka iltapalaksi, on ollut iltapalani jo muutaman vuoden :-)

Mitä odottamiseen tulee, niin en vaan millään malttaisi odottaa valmentajan tekemää ruokavaliota ja treeniohjelmaa. Nyt jo mietin, että ennen sitä syön kyllä pizzan ja nautin siitä. En juurikaan syö pizzaa tai muutakaan "roskaruokaa" mutta jo tieto, ettei siihen ole mahdollisuutta seuraavaan puoleen vuoteen pistää himoitsemaan sitä. Mutta vielä ei ole Kaisasta kuulunut vaikka kuinka katson sähköpostiani vähän väliä :-/ Tosin sanottiin heti aluksi, että menee 3-4vkoa ennenkuin päästään liikkeelle, mutta kun en mä jaksais odottaa. Jos heittäytyisin lattialle itkupotkuraivareille, auttaisko se?? Tuskinpa :-)

Eilen oli tarkoitus aamulla crossata, mutta olin niin väsynyt että hyvä kun jaksoin töihin herätä puol 6. Plan B oli mennä salille illalla, mutta sekin vaihtui plan C:ksi ja crossasin kotona katsoen Biggest Loseria. Olen niin koukussa siihen sarjaan ja joka kerta itselläni on jokin suosikki, tällä kertaa hän on Olivia. Uskon hänellä olevan mahdollisuus voittoon, illalla sen sitten näkee. :)

Nyt hiukan särkee päätä ja tuntuu tukkoiselta olo, salille menen joka tapauksessa jotta samalla reissulla saan haettua rahkaa Lidlistä. Odottelu jatkuu :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti