keskiviikko 28. elokuuta 2013

Crossing..

..aamusta klo 4,30 on jo hullun hommaa vai mitä olette mieltä? Jos haluaa tehdä aamuaerobisen niin siihen aikaan se on tehtävä, ellei halua myöhästyä töistä. Mitäköhän mieltä olisivat jos muutaman kerran viikossa myöhästyisin tunnin pari? Voisihan sitä tietty viikonloppuisinkin kävellä/crossata tai mitä ikinä keksisikään, mutta viikonloppuisin ei vaan haluta herätä sen takia aikaisemmin joten olkoon se sitten klo 4,30 muutamana aamuna viikossa :)

Eilen illalla kävin salilla tekemässä jalkatreenin. Tais osua kohdilleen kun on tä ollut reidet niin kipiät. Ja jälleen kerran jäi ne venyttelyt venyttelemättä joten sekin yksi syy miksi tänään on niin kiristänyt :/
Jos sitten seuraavalla kerralla.. ;)

Lauantaina on Midnight Run johon oli takoitus osallistua, mutta koko kesän jatkunut jalkapohjan kipu estää sen. Menen kuitenkin paikanpäälle kannustamaan siskoani kenen kanssa se viime vuonna yhdessä juostiin. Saan ainakin tunnelmasta nauttia vaikka en juoksemaan pääsekkään. Toivotaan, että ensi vuonna olisi taas paremmassa kunnossa juoksuun. Ja puolen vuoden päästä pitää muutenkin olla paremmassa kondiksessa tai on rahat menneet hukkaan ja sitä en todellakaan halua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti