perjantai 24. huhtikuuta 2015

Tähän on tultu..

Jos mietitään meikäläisen tulemisia/saavutuksia niin olen salitreeneissäni saavuttanut tilanteen jossa kanssatreenaajat seuraavat tekemisiäni. Hiukan salaa tietty, ehkä myös vähän ihmetellen ja hämmästellen tai ehkä jopa ihaillen? En tiedä, koska en kysynyt. :-) Mistäkö tiedän? Koska selkätreeniä tehdessäni vedin mavea (painoa 80kg) ja huomasin vierelläni olevan miehen välillä vilkuilevan mua. Ajattelin, että katsele vaan, onhan tässä ruhossa katsottavaa. :-) Oltuani valmis kaveri sanoi: "Olipa kauniin näköisiä vetoja." Hämmästykseni oli varmaan ilmeinen koska jatkoi: "Useimmilla painopiste menee eteen ja sulla se pysyy hienosti kantapäillä."  Piti sitten kertoa etten ole juurikaan mavea tehnyt, mutta vko sitten vetelin 2x 100kg. Sanoi mun olevani luonnonlahjakkuus. Hah, no tunnenkin olevani varsinainen lahja maailmalle!! :D

Olen myös tullut tilanteeseen jossa molempia käsiäni koristaa mulle tärkeät mietelauseet. Vasemmassa lukee: "Believe in yourself" ja oikeassa lukee nyt: "Never give up." Nämä ovat ajatukset joiden voimalla jaksan eteenpäin. Jos en uskoisi itseeni ja tekemisiini niin miksi edes tekisin mitään? Ja jos kaadutaan niin sieltä noustaan yös, periksi ei anneta, ei koskaan!! Mä olen niin happy mun teksteistä, ne on niin MUA!! :-) 








Olen myös löytänänyt itselleni uutta musiikkia. Olin niin kyllästynyt mun musiikkiini M3:ssa, että piti keksiä jotain uutta. Ja mä löysin Teräsbetonin. Juma, sehän iski kuin metrin halolla olis vedetty takaraivoon!! Sitä voisi kuunnella täysillä ja samalla hypätä pöydälle ja tanssia ja repiä vaatteensa päältään. Aaaarrrggghhhhh, se on niin mahtavaa musaa!!! Nyt alkaa rauta nöyrtymään, mä pistän sen raudan solmuun kun menen seuraavaksi salille!! :-) 

Löysin myös muutakin rautaa ahdistavaa musaa kuten Valonkantaja ja Kotiteollisuus. Katotaan alanko pitämään niistä vai lähteekö soittimestani nopeaan. Aika näyttää. :-)
Ja Maukka Perusjätkä, kuka muistaa hänet?? Ah, mä kohta niin luukutan Säpinää ja kyykkään. Oikeastaan taidankin lähteä salille ihan just samantien. :-)

Kävin katsomassa myös fitness-kisoja. Muutama ystävä kisasi siellä ja huusin ääneni käheäksi. Ilmeisesti tuomarit eivät kuulleet kannustustani tai eivät siitä välittäneet koska kumpikaan eivät päässeet finaaliin saakka. Mutta aivan huikeita Mimmejä jokainen joka sinne lavalle nousi. Ei voi todellakaan muuta kuin olematonta hattuaan nostaa. Jokainen oli voittaja sinne mennessään!! Ja varmistui ajatus jälleen kerran ettei se ole mua varten, ei todellakaan. Mutta että kisaisin jossain muodossa, se ei ehkä ole ihan pois suljettua. Mutta mikä olisi laji?? Pitänee miettiä.. Olisiko hyviä ideoita heittää?? Saappaan heitto vois olla ainakin yks hyvä vaihtoehto. :-)

Pt-treeneissäkin olen käynyt. Jartsan kanssa tehty rintaa, käsiä, olkapäitä ja selkää. Ei ihan kaikkea samoissa treeneissä mutta tehty on. Ja naurettu on. Meillä meinaa mennä homma täysin huulen heitoksi, mutta onneks toisella on kello mitä katselee jotta tietää jatkaa taas. Se vaan on niiiiin tärkeää, että ne kemiat toimii. Treenin pitää olla myös hauskaa, ei se voi olla aina pelkkää mökötystä ja otsa rypyssä tekemistä. Tai mulle ei ainakaan. Ehkä toiset tykkää siitä tyylistä, mä en!! 

Huomenna menen Juhan kanssa vääntää jalkoja. Katotaan saadaanko jotain enkkoja aikaiseksi. No, ei vaan. Ei aina voi vetää enkkoja, välillä pitää tehdä sitä lihasta millä niitä enkkoja nostetaan. :-) 

Josta tulikin mieleeni, että mulla (tässä vaiheessa lähdinkin salille ja takas tullessani ei todellakaan ollut mitään tajua mikä on tullut mieleeni..) :-/

Mutta kerronpa sitten, että äsken salilla tein rintaa/olkapäitä ja käsiä. Nyt oli vuorossa tehdä vain 5x3 penkkiä eli vain kolme nostoa. Tein lämmittelyn ja sitten 3x 35kg 3x 37,5kg, 3x 40kg, 3x 42,5kg ja vielä 1x 45kg. En ole ennen päässyt yli 40kg joten huima parannus. Selkeästi Teräsbetonin pojat auttoi mua, alkoi heti rauta nousemaan!! :-) 

Ja mun poikani oli kans salilla kun menin sinne. Hän tosin teki lähtöä kun aloin penkkaamaan. Ja just kun vedin 4x 42,5kg niin jäi katsomaan miten menee. Ja kun se meni niin olin niin onnessani. Ja hän näytti peukkua ja hymyili. Juma, mutsi näytti taas että ei se ole iästä kiinni. Tuli niin mahtava fiilis, mun kundini mutsiaan kannustaa!! :-)

Käväsinpä muuten tänään ostamassa itselleni pari pipoa. Nyt siis pipo päässä treenailen jotta kuulokkeet vois olla päässä. Mulla mennyt kohta kaikkiin virityksiin niin paljon rahaa, että olisin saanut sillä rahalla uudet kuulokkeet. No mutta, näillä mennään. :-)

Ens viikolla mä lomailen. Otan rennosti ja ulkoilen. Ja matkustan koiruuden kanssa faijan luokse. Mukavaa vaihtelua tähän elooni. Ja ei tarvi miettiä salille menoa koska on lepoviikko. Ja kunhan tulen sieltä niin enköhän mä mene heti kokeilemaan etteivät vaan ole vaihtaneet lukkoa salin ovelle. ;-)

Niin ja koska olen aivan varmasti valokuvauksen luvattu toivo niin annan tässä taidonnäytteen teillekkin aamuiselta sauvakävelylenkiltäkin. Olisiko näistä aineksia vuoden luontokuvaksi???



Näissä oli kukkasia kun otin kuvan. Kuka ne on käynyt poimimassa???



Hyvää vapun odotusta. Meinaatteko leipoa munkkeja?? Entä tehdä simaa? Mä en!! :D





6 kommenttia:

  1. Vappuna simaa ja munkkejako? Mun vuosikautinen perinne on kaikissa suurissa juhlissa vetää niin kovat ennakkojuhlat jo viikko tai muutama päivää aikaisemmin, että itse juhlapyhänä istun kotona yksin morkkiksessa ja juon Nutrilett-pirtelöitä tai olen sitruunamehu-vaahterasiirappipaastolla :D Ei kai näin hauskaa normeja rikkovaa perinnettä voi tänäkään vuonna rikkoa!

    VastaaPoista
  2. Plussapallo, perinteesi kuulostaa todella... makealta! :-) Vappu on aina ollut mielestäni kalenterijuoppojen juhla ja ite en niistä perusta. Kuten en simasta enkä munkeistakaan. Jokainen tyylillään, sallin sen kaikille koska olen niin pirun avarakatseinen ihminen. :D :D

    VastaaPoista
  3. Aikku! Herramunjee tota sun musiikkimakua! :P
    Terkuin bilehile disco/dance treenaaja! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeileppa Ilona joskus luukuttaa vähän bassompaa musaa. Voit yllättyä kuinka rauta lähtee suorastaan lentoon. :D

      Poista
  4. Kotiteollisuus 80% Mokoma 10% ja loput 10% muuta musaa salilla Spotifysta. Mä olen vähän yksinkertainen kaveri. Mehän sitten eilen melkein törmättiin, tuli peikon pesästä ihmisten ilmoille, kun Mikko veti mulle kinttutreenit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillähän on sitten melkein sama musamaku. :-)

      Olipa harmi ettei törmätty, olisi ollut kiva heittää ylä femmat. Mihin aikaan olit Meijerillä? Ite tulin kahdeksi sinne.

      Poista