lauantai 21. maaliskuuta 2015

Tavoitteet tulevaisuudelle

On tässä jonkun aikaa ollut fiilis, ettei ole kertakaikkiaan mitään sanomista ja siksi olenkin (ihme ja kumma) ollut hiljaa. Tarkoitan siis tätä blogiani, on fiilis ettei ole mitään kerrottavaa, ei mitään sellaista mikä ketään kiinnostaisi.
No, tuskin nää jorinani on tähänkään mennessä ketään kiinnostanut joten ihan sama. Nyt tuli fiilis että on aika taas avautua. Sorry teille jotka tänne ehkä eksytte. :)

Kärvistelen edelleen ikäkriisissäni. Mutta koska en mä tästä nuorene niin mitä mä oikein vouhotan?? Miksen voisi vaan katsoa valoisasti tulevaisuuteen ja tehdä siitä(kin) sellaisen kun haluan? Mähän voin ja mähän teen, näytän iälle ja vanhemiselle pitkää nenää!! Ensinnäkin lopetin yöhikoilun yöpaitaani ja  yöpaidan pusertamisen aamuisin kuivaksi. Ai miten sen tein? Lopetin yöpaidan käytön, yksinkertaista!! Enpä hikoile enää siihen, HAH, mulle ei aleta kettuilemaan. Olen mä sen verran ovela!! :)

Mitä mietin tulevaisuudestani ja sen tuomista muutoksista? Päätin, että kun mä olen 50v niin mä olen niin rautaisessa kunnossa fyysisesti, että Peppikin olisi kateellinen. Ei, mä en meinaa mennä ikäkriisissäni lavalle bikinit päällä, mutta mä lupaan pukea bikinit päälleni jossain muualla. Missä, se olkoon vielä vain mun ja siskoni välinen asia (kerroin hänelle, mutta luottamuksellisesti, turhaa yrittää udella häneltä, ei hän kerro!!!) Mä haluan olla niin hyvässä kunnossa kuin tästä kropasta lähtee. Lihaksikas ja vähärasvainen. Jos se vaatii 5x vkossa kovaa salitreeniä niin se tehdään!! Jos se vaatii aamuisin heräämistä klo 4 jotta ehtii lenkille ennen töihin lähtöä niin sekin tehdään!! Jos se vaatii pitkän dieetin ennen synttäreitä jotta olisin mahdollisimman kuosissa niin teen myös senkin!! Mä tulen tekemään kaikkeni jotta olisin 50v sellaisessa kunnossa jotta voin sanoa olevani aivan saatanan ylpeä itsestäni!! Ja mä olen, mä todellakin olen ja uskon siinä vaiheessa musta olevan ylpeä muuta muukin. Kuka, se me nähdään sitten!! :)

Tämä viikko mulla ollut lepoviikko joka olikin tällä kertaa kevennetty viikko. Ihanaa kun on saanut käydä salilla, on päässyt pumppaamaan rautaa ja verta lihaksiin. Ah, siitä ne tykkää!! :) Huomenna vielä kevennetysti ja sitten alkaa taas tosi toimet. Olen nyt mennyt ekan 5 vkoa tällä ohjelmalla ja menen vielä seuraavat 5+5 vkoa lepovko ollen välissä. Sen jälkeen aloitan uudella ohjelmalla ja samalla katsotaan taas ruokavalioo kuntoon. Nyt jo vähän muutin ruokavalioo kun tuntui, että alkaa nesteet kasaantumaan kroppaan kun syönyt enemmän hiilaria. Kummasti hedelmien syönti vaikuttaa.. 

Ens vkosta lähtien siirryn myös takaisin 30min lenkkeilyyn. Tykkään enemmän siitä kuin että tekisin 3 pvänä pidemmän. Sitten ne väkisinkin sijoittuu iltoihin ja sali jää vähemmälle. Ei hyvä!! Ens vkosta alkaen aamulenkit x 4 ja 4x salia. Katotaan mitä kroppa tykkää.

Viime viikolla kävin treenaa Pasin kanssa penkkiä (jakkaraa kuten Pasi sanoi) ja olkapäitä ja käsiä. Penkistä sain vaivoin 40kg huonolla tekniikalla. Tiputettiin 37,5kg:n ja se taas oli liian vähän. Nostimme "korvakoruilla" painon 38,5kg:n ja se oli hyvä. Todella hitaasti se hilautuu ylöspäin.

Ostin muuten uusia trikoita taas. Kolmet trikoot Stadiumista ja maksoi yhteensä reilu 60€, ei paha. Kahdet addut ja yhdet niket. Olin taas niin tyytyväinen niihin. :) Tässä punaiset paholaiseni, ihanan pehmeät addut. 



Olin myös ihanan ystäväni kanssa salilla ja tein hiukan selkää. Hän otti muutaman kuvan ja saan kerrankin laittaa tänne kuvia treeneistä. En todellakaan koskaan kehtaa pyytää pt:tä ottamaan kuvia (paitsi Jaria kerran kun kokeiltiin enkkoja) ja koska treenaan yleensä yksin niin en saa kuvia. Mutta tässä nyt muutama. :)



Lämmittelin mavella ja nostinkin 80kg, ei paha koska vasta viime viikolla sitä harjoittelin. :)






Sitten vuorossa oli pinnavetoa, tässä nousee myös 80kg. 



Sitten oli vuorossa alataljaa. 



Ja sitten vuorossa oli ylätaljaa.


Nyt siis näyttää tältä ja lupaan ja vannon, että sitten parin vuoden kuluttua näyttää aivan joltain muulta!! :)

Mulla on taas tullut joka keväinen kriisini eli rullaluistin kriisi. Joka kevät mä päätän luistella enemmän tänä vuonna ja aina se meinaa jäädä muutamaan kertaan. Ja aina mä haluan uudet luistimet kun entisissä on jotain vikaa. Mulla oli pirun hyvät K2 luistimet ja niillä luistelinkin aika paljon. Mutta ne oli himppasen liian pienet ja siks ostin pari kesää sitten uudet. Ja halusin silloinkin K2:et koska niistä niin tykkäsin mutta sitten mä uskoin hyvin puhuvaa myyjää ja ostin toisen merkkiset. No eihän ne olleet hyvät mun jalalle ja niin mä taas olen löytänyt itseni katsomassa luistimia. Ja koska nyt rahat on aika tiukilla ja ne vähätkin sijoitan jonnekkin muualle niin katsoin käytettyjä. Mä löysinkin luistimet, hyvät ja edulliset. Niin mä kävin tänään ne kokeilemassa ja ostamassa. Nyt mä odotan lämpimiä kelejä ja aloitan heti treenaamisen. Meinaan mikäpä sen parempaa pakarajumppaa kuin potkiminen. Ja kun ei voi luistella niin voi potkupyöräillä. Mulla on syksyllä sellaiset pallukat pöksyissä ettei paremmalla väliä. ;)




Sain myös suojukset samaan hintaan, oli ennestäänkin mutta nyt on kahdet. :)



Kuvat ovat suoraan ilmoituksesta mistä rullikset löysin. :)


Yritin vähän miestänikin innostaa luistelemaan kanssani. Laitoin tavoitteen mihin pitää tänä kesänä pyrkiä. Hänellä on luistimet, viime kesänä hän luisteli kerran. Jospa me tänä kesänä saataisiin tästä yhteinen harrastus. Mutta jos ei niin pyrin pysymään itse tavoitteessani. Onhan mulla ajatus mihin mä pyrin ja haluan nyt näyttää pystyväni tähän. Mulla on paljon pelissä, mulla on itseasiassa nyt kaikki pelissä. 

Mä haluan tietää mihin musta on. Jos pääsin 1,5 vuodessa tähän kuntoon niin mihin mä pääsen kahdessa vuodessa kun teen kaiken kuten pitääkin enkä vain sinne päin?? Me nähdään se, me tehdään se!! Nyt olen aivan liekeissä, pitänee lähteä suihkuun viilentymään!! :D  







8 kommenttia:

  1. Sulla on upea asenne koko hommaan, varmasti olet sit 50v-synttäreilläsi just siinä kunnossa kun haluatkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katjushka :) Mä todellakin meinaan olla kuosissa ja pirun hyvässä kuosissa olenkin.
      Jännityksellä odotan mitä se kunto silloin on, mutta se selviää silloin. Tuskin maltan odottaa. :D

      Poista
  2. Sä olet niin rautanen täti (anteeksi, jos tämä sanavalinta loukkaa, se ei ole tarkoitukseni sillä olet kuitenkin niin nuorekas), ettei paremmasta tietoa! :) Mä niin haluaisin osan tuosta sun rautaisuudesta ja päättäväisyydestä, siitä olen pirun kade :)

    Ja mitä rullisteluun tulee niin mäkin olen sitä joskus kokeillut, ostin oikein uudet päheet vehkeetkin kun silloinen valkku "pakotti". Kylkeen ostin vielä sauvatkin, mutta jostain syystä se laji ei mua vienyt mukanaan :( Mua pelotti enemmän kuin laki sallii (normaalista luistelusta tykkään kyllä paljonkin, mutta tämä on ihan eri juttu). Mulla oli silmissäni vaan kauhu kuva siitä, että tuun hirveää vauhtia alamäkeä, jonka päässä on risteys enkä ehdi jarruttamaan ajoissa ja pamahdan auton kylkeen :D Luistimet taitaa olla tällä hetkellä vanhempieni varastossa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Laura. <3
      Todellakin saa sanoa tädiksi, mähän olen täti. En ehkä niinkään mieleltäni kuin fyysisesti ja kutsun itsekkin itseäni tätsyksi.

      Kuka ihmeen valkku on "pakottanut" ostamaan rullikset? Se ei oikeasti ole kaikkien laji, eilinenkin myyjä kertoi luistelleensa noilla luistimilla n.5krt ja oli jäänyt melkein auton alle. Ei varmasti tee mieli sen jälkeen enää kokeilla luistelua. :D

      Kaivahan luistimet esille ja harjoittele turvallisella paikalla aluksi. Anna lajile uusi mahdollisuus, voit tykästyä kovastikkin. Ja jarruttaminen, se pitää opetella kunnolla, muuten ei kunnian kukko laula. :D

      Poista
  3. Sä olet kyllä hurja mimmi, olipa muuten mahtavaa tavata viimein livenäkin :-) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu, itse olet paljon hurjempi. <3

      Oli todellakin ihanaa nähdä, harmi että ne valokuvat jäi ottamatta. Seuraavalla kerralla sitten. :)

      Poista
  4. Kivastihan noi kuvat onnistuivat salilta :D Kerro vaan koska otetaan järkkäri mukaan, saadaan vielä parempia lähikuvia ;)) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavaksi otetaan mukaan järkkäri ja hemosuuri zoomi jotta näkyy joka ryppy ja finnin alku. Ai niin, mä olenkin liian vanha jo finneille(kin) :-)

      Poista