lauantai 13. joulukuuta 2014

Minäkö materialisti??

Ei varmaan ollenkaan huono ajatus pohtia tätä asiaa, sen verran on taas tullut hankintoja tehtyä. Toisaalta kun kaikkea tarvii niin pitäähän sitä saada ja kun on käynyt vielä niin hyvä tuuri elämän arpajaisissa, että on syntynyt naiseksi niin sepä jopa velvoittaakin ostelemaan kaiken näköistä turhaa ja vielä turhempaa. :-)

Mitä olen siis ostanut? Proteiinia, paljon. On soijaa, on munaa, on mixiä. Kuten varmaan kaikki tietävät niin syön maidottomasti eli ei mitään mikä viittaakin maitoon tai edes alkaa samalla kirjaimella, paitsi muna. :D

No joo, siis olen tilannut erilaisia prodeja sekä treenijuomia joita en ole aikoihin käyttänyt. Olen monta kuukautta vetänyt treenini veden ja suolan voimalla, mutta nyt aloin hifistelemään ja ostin treenijuomia, eri makuisia ja maistanut olen niistä yhtä. Tilasin Fitnesstukusta suklaan ja vaniljanmakuista soijaprodea joita käytän palautusjuomana. 
Treenijuoma oli Starnutritionin Amino Bcaa:ta jota mainostettiin kovaa treenaaville naisille (enks mä vähän niinkuin ole sellainen??). Nyt makuna menossa fresh lemon ja on meinaan hyvää. Voin suositella kaikille kokeilemaan. Saattaa olla ettei ole ihan optimaalinen treenijuoma, mutta voittaa varmaa veden ja ei kerrota kellekkään niin kukaan ei tiedä mitä meidän sheikkerissä on. :D





Munaprode on oikeasti ostettu BodyActionilta, mutta pääsi samaan kuvaan muiden kanssa. :D



Massilta (mass.fi) taas tilasin proteiinimixiä jossa on hamppu-, riisi- ja herneprodea iloisesti sekaisin kaakaon kanssa. Oli aika makuelämys puuron joukossa, mutta ehkä siihen tottuu. (Totuttavahan se on kun ei ole vaihtoehtoja). Aiemmin ostin heiltä herneprodea, mutta ryökäleet menivät lopettamaan sen myynnin. Nämä molemmat oli/on edullisia ja heiltä saa ilman postikuluja kun tilaat yli 20€ mikä on iso sääästö. Esim Fitnesstukusta saat tilata 75€ edestä, että saisit ilmaiset postikulut. 




Tilatessani kaksi tuotetta sain 20% alen eli mukaan tarttui alessa ollut minishekkeri hintaan pari euroa. :D



Sitten olen shoppaillut BodyActionilla, kun oli blackfriday, sieltä ostin kolme toppia. Sattui niin hassusti, että aamulla kun tilasin niin hinta oli 19,90/kpl. Näytin toppeja iltapäivällä työkaverille ja hups, hinta olikin 16,90/kpl. Minähän tarkanmarkan tyttönä pistin heille viestiä ja he kovasti pahoittelivat asiaa ja lähettivät perässä mulle ylimääräisen maksuni verran tuotteita. Mitä minä sainkaan ellen uutta sheikkeriä, sellaisia mulla ei tietty vielä olekkaan kuin kaapit täynnä. :D Mutta palvelu oli erinomaista, siitä kiitos heille ja tässä topit. :-)



Olipas mukana uudet treenipöksytkin, hupsista keikkaa. :D



Kuten äskeisestä kuvasta jo ehkä huomasitkin, olen ostanut myös uudet treenipökät (taas!!) Just kun mä sanoin miehelleni, etten osta enää yhtään treenivaatteita pitkään pitkään aikaan. Hän kysyi, että kauanko tuo lupaus kestää? Monta kuukautta, tai ainakin viikkoja. Todellisuudessa päätökseni kesti kaksi päivää. :-)

Sitten viimeisin hankintani on johdottomat kuulokkeet. Mikäs sen mukavampaa kuin kuunnella treenatessa musaa ilman, että johtoa on suut korvat täynnä. Ja ei kuulu toisten höpinät kun pistät volyymia masiinaan. Sitten tosin saat olla ottamassa luureja koko aika pois korvilta, että kuulet ne höpinät kun toisella suu käy niin pakkohan se on kuunnella. No, en huomannut ottaa kuvaa paketista (siis kun oli niin kiire saada ne paketista ulos) niin tässä ne on päässäni. :-)




Samalla näkyy uudet pöksyni jalassa, aikas käheet vai mitä? :-)

Ainoa huono asia noissa luureissa on se, että taidan olla sille kankaalle allerginen. Korvia kuumottaa ja kutittaa aivan vietävästi kun ne ovat päässä. Sitten kun treenit on loppu ja riisut ne pois niin korvaton kirkuvan punaiset. Ei kiva!! Täytyy katsoa onko noi kovin pitkä ikäiset mulla vai saako lapsista toinen ne. :-)


Tilasin muuten uuden puhelimenkin, mahtuu sitten enemmän kuvia siihen. Kummasti tuntuu ettei viitsisi yhtään kuvaa poistaa vaikka ne samat ovat koneellakin. Mutta kummasti niiden pitää olla puhelimessakin, tiedä koskaan kuka haluaa nähdä mun pullistelu kuviani. ;-)

Asioita on hyvä välillä pysähtyä miettimään, kuten tätä materiaakin. Eikö treeneistä tule enää mitään jos ei ole jatkuvasti uusia pöksyjä tai toppia päällä?? Ennen kummasti onnistui, nyt ei enää. Mikäs muhun on mennyt? Hulluusko?? 
Mitens teillä, tuleeko ostettua usein uusia vaatteita/muuta tavaraa??












6 kommenttia:

  1. Ihana Aikku, sä oot just sellanen,kova treenaaja:-) Hienoja kuteita oot hankkinu, pitäähän treenivaatteita olla...tarpeeksi. Ja noi langattomat kuulokkeet, itselläkin ihan pakollinen varuste treenatessa:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitens Satu sulla, hankaako kuulokkeet tai kutittavatko? Olisi ehkä pitänyt laittaa huomattavasti suurempi euro määrä kiinni ja olisi saanut kuulokkeet jotka olisi olleet nahkaiset. No, eipä tullut mieleen, valitettavasti. :-/

      Ja kiitti, tykkäsin itsekkin uusista vaatteista. :-)

      Poista
  2. Ihania vaatteita :) Mä ostin äskettäin treenijuomaksi Octanea maussa Watermelon madness ja rakastuin kertaheitolla. Kun on pitkän aikaan juonut jotain leaderin tai fastin pahaa eaa:ta (yms.) niin tuota juodessa olen kuin taivaassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä noilla treenat kehtaa. ;-)

      En tiedä onko toi mun juoma ihan optimaalisin vaihtoehto, mutta vedin rajan hifistelylle tässä kohtaa. Jos ei toi juoma kelpaa niin siirryn takas veteen. Ja kelpaahan se kun en kelleen kerro mitä juon. :-)

      Poista
  3. Treenivaatteita ei ole koskaan liikaa :) Ja olen myös mieheltäni kuullut lauseen: "Taasko ostit treenivaatteita"/"Et sitten varmana osta taas mitää turhaa (lue: treenijuttuja) kun meet naisten kanssa/yksin shoppailemaan" :D Jos treenaa sen 3-5 kertaa viikossa niin ei niitä kaikkia voi olla heti pesemässä, joten on hyvä olla sen verran vaatetta kaapissa, että osa voi olla pyykkikasassa tovin ilman, että tulee paniikkia treenikassia pakatessa. Ja kyllähän ne nostattaa itsetuntoakin kun on kivaa ja uutta vaatetta päällä :)

    Mä luovuin mun langattomista luureista koska ne ei pysynyt mun päässä, esim. selin makuulla tehtävät liikkeet kuten pena, viparit tisuloille jne niin ne aina tippui päästä. Tai mavessa, jossa joutuu kumartumaan eteen päin. Ei kivaa :( Toistaiseksi siis mennään vanhoilla napeilla (joissa on jopa vielä parempi äänenlaatukin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä treenivaatteiden määrässä alkaa tulemaan vastaan se, ettei enää tiedä mitä yhdistelis mitenkin. Kun on värikkäitä housuja pitää niiden kanssa olla monen väristä paitaa ja niitä sitten yhdistellä. :-)

      Noi mun kuulokkeet saavat vielä mahdollisuuden. Ei millään viitsis heti niitä tyrmätä, mutta jos eivät tunnu hyvältä niin kundi saa siitä itselleen kuulokkeet. :D

      Poista