keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Mikään ei ole niin viisas kuin ihminen..

Tai mistäs minä tiedän, en tunne kaikkien eläimien sielun elämää. Tästä tulikin mieleeni eräs äitienpäivä vuosia sitten. Kysyin pojaltani: "Onko äiti mielestäsi maailman paras äiti?"
Hän vastasi: "Mistä minä voin tietää, kun en edes tunne kaikkia äitejä." En koskaan enää kysynyt uudestaan. :D

No mistä moinen ajatus? Olen kaksi kertaa käyttänyt uusia kuulokkeitani salilla ja ei hyvä, ei tosiaankaan hyvä. Korvani ovat tulipunaiset, niitä kutittaa ja kuumottaa. Kadutti jo koko ostos ja mietin kenelle ne annan. Minäpä keksin hyvän iden (koska olen niin viisas..), päällystän ne kuulokkeet uudestaan. Ja niinhän mä tein, tulos oli vähän kuin mummojen hillopurkkien kannet, tälläiset.. 






..paitsi ettei ne olleet lähellekkään tuollaiset meinaan mää päällystin ne kalsareilla. :D Olin ostanut slogin stringit kokoa M ja koska ne osoittautui liian isoiksi en ole niitä käyttänyt. Niinpä leikkasin niistä palat ja ompelin sen kuulokkeiden suojien päälle. Voin vaikka vannoa, että harvempi treenaa kalsarit päässää vai tunnetteko ketään muuta? Jos tunnette niin kertokaa terkkuja. :-)
Mieheni vielä ehdotti, että olisin tehnyt jäljelle jääneistä housuista itselleni sellaisen mustanaamio-naamion, olihan silmäreiätkin jo valmiina. Jätin idean omaan arvoonsa!! :D

Jäin miettimään miksi mummot päällystää hillopurkkinsa aina samalla ruudullisella kankaalla? Eivätkö hekin voisi käyttää vanhoja alushousujaan? Olis kulahtanutta raitaa, kukkasta ja pampulaa ja jos vielä ottaisivat papan vanhat pöksyt niin sais sellaisia vauhtiraitaisia purkinkansia!! Pitäiskö ihan soittaa Niksi-Pirkkaan ideani vai soittaisinko suoraan Martta-liittoon? Pitäähän näin hyvä idea saada laajempaan käyttöön!! Eikö?? No unohdetaan sitten!! :-)

Teinpä tossa jokin aika sitten fiksun keksinnön. Työkaveri toi mulle kaupasta cashew-pähkinäjuomaa ja koska se ei tod sopinut kahviin mietin mitä sille teen. Tuollaiset kun ei kauaa kuitenkaan jääkaapissa kestä. Minä laitoin sitä silikoniseen muottiin ja kun se tuli täyteen niin loput laitoin yksittäisiin muotteihin. Sitten kun tein taas keittoja niin otin pakastimesta ja sekoitin keiton joukkoon. Antoi muuten tosi hyvän maun ja ei juoksettunut yhtään. Ideaa saa käyttää vapaasti, jos vaikka kermaa jäämässä vanhaksi niin pakasta se ja käytä nyöhemmin. :D

Käväsin tossa viime viikolla Jarin kanssa treenaa selkää. Tehtiin taas jos jonkin näköisellä hilavitkuttimella joiden nimiä en todellakaan muista. Mulla ei ole ollut tapana ottaa treenivihkoani pt-treeneihin mukaan, mutta vuodenvaihteessa tyylini tulee muuttumaan. Saan uuden treenikirjan kun vanha tulee täyteen just sopivasti, sitten saavat pt:t täytellä sitä kun mä teen mitä keksivät määrätä!!

No, sillä kertaa Jari keksi, että yritetään taas uutta enkkaa osittaisessa maassavedossa. en tiedä miksi sitä liikettä nimitettäisi, mutta ei lähde ihan maasta vaan noin polven korkeudelta. Lupasin kokeilla jos hän lupaa ottaa valokuvan. Hän lupas ja mä kokeilin. Eka meni 85kg x 5 ja sitten 90kg x 2, se olikin uusi ennätys. Oli aika huikee fiilis taas!! Tässä pari kuvaa.. 





Katotaan mitä sitä seuraavan kerran keksitään kokeilla, penkkipunnerrusta pitäis ainakin alkaa harjoittelee. Siinä kun ei ole voimaa ollenkaan.

Tilasin uuden puhelimen ja koska Tele-Finlandilla ollaan niin nopeita niin sen piti saapua jo eilen (tilasin lauantaina ja eilen oli tiistai). Otin oikein kotiin kuljetuksen, kun samalla rahalla sai. Soittivat aamusta että illalla tulee paketti. Tuliko se? No ei todellakaan. Arvasin, että johtui siitä etten muistanut sanoa ovikoodin numeroa. Odotin, että kuski olisi voinut soittaa mutta kissanviikset. Aamulla sitten menin postiin hakemaan pakettia. Oliko se siellä? No ei todellakaan!! Paketti oli kuskin autossa ja kuski tulossa töihin vasta klo 12 jälkeen. Tässä vaiheessa mua alko jo hiukkasen keittämään. Kysyin eikö kuski olisi voinut soittaa ettei turhaan tarvi postissa juosta.. Ei voi kuulemma, kun lähettäjä ei ole siitä erikseen maksanut. No, mä kostan tän postille enkä lähetä yhtään joulukorttia enkä muutakaan postia. Hah, siitäs saitte!! Joten jos joulukorttini ei tule sinulle tänä vuonna perille voit syyttää postia, mitäs alkoivat mulle!! ;-)

Nyt mä sitten joudun lähtemään hakemaan sitä puhelinta jos meinaan sen saada ja mähän meinaan. Samalla tulee koiruus ulkoilutettua. Illalla vielä salille treenaamaan etureiskoja, ne kun ovatkin raukat vielä niin kovin pienet. :-)







4 kommenttia:

  1. Voi Aikku, mahtavaa,sinä ja sun kuuloketuunaukset! Niin ja enkat kans:-)

    VastaaPoista
  2. Vaaditaan kuvaa kuulokkeista!!!! :D -Anu

    VastaaPoista