perjantai 18. heinäkuuta 2014

Matkailua ja matkaeväitä

Kokeillaan kännyllä bloggaamista, jos ei onnistu niin poistetaan.

Olen siis kesälomattomalla matkalla, tarkoittaa sitä etten vietä vielä lomaani vaan vapaapäivää tai päiviä, kokonaista kolme ja kaikki peräkkäin, huisia.

Heti tuli vaikeuksia, en näe millä rivillä mennään. Eli jos siis rivit hyppii niin vika ole välttämättä silmissäsi eli et ehkä olekaan humalassa tätä lukiessasi (mikä auttaisi varmaan jaksamista) tätä lukiessasi. Nyt sekosin itsekin asiassa, mistä ne puhuttiin
Ai niin sisar lomaton lomareissu jolla nyt olen, joo siis olen anopin. Ökillä eikun siis mökillä. Huomenna karkaan täältä ja menen pt-päiville Tampereelle. Tapaan samalla Ilonan jonka blogin jouduttu nyt ite etsimään koska rn sitä osaa tästä lonkalta heittää ( piti lukea linkata mutta puhelin päätti toisin) :-)  No me siis Ilonan kanssa eka jumpataan ja sit mennään syömään ja parantamaan maailmaa. Se on huomisesta lähtien huomattavasti parempi paikka olla ja elää ja ihan vaan meidän ansiosta. :-)

Ai niin se mun asia, se meinaa unohtua koko aika. Siis kävin ostamassa matkaevästä eilen tän päivän junamatkaa varten ja kuinkas sitten kävikään,
Mä söin ne jo eilen eli ei enään evästä tänään. Onneks matkaa oli vaan 1,5 tuntia niin juuri ja juuri sen jaksoin ilman evästä mutta olis ne taatelit ja banaanit junassakin maistuneet. Sinänsä tää ei ollut mulle mitään uutta, siis että eväät on äkkiä syöty mutta yleensä olen sentään niiden kanssa matkaan päässyt. :-)

En pääse laittamaan kuvia (en osaa) niin saatte niitä sit myöhemmin. Kaikki virheet kirjoituksessa on puhelimen syytä, en ota vastuuta mistään. :-)

Nyt laitan kuvia kun pääsin koneen äärelle :-)


Tässä anopin kukkasia, en todellakaan osaa sanoa mitä merkkiä/mallie edustaa. Kukkasia vaan ;-)
Mamman kanssa on pakko päästä samaan sänkyyn vaikka kuinka on kuuma :-)


Näin Simon vai olisiko ollut Siiri? En ehtinyt kysymään kun Hän lähti niin nopeasti takaisin kotiin 
"Mamma, mä odotan sua näillä portailla sen aikaa kun käyt siellä huussissa, it`s deal?"
2 kommenttia: