sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Nauru pidentää ikää..

Olen tässä lukenut Fingerborgia ja nauranut maha kipeänä. 
Mä olen kova nauramaan ja nyt olen sitä saanutkin tehdä. Mitäs sanotte näistä, osuuko teidän huumorintajuunne?


Oli todella paljon kaikkea muutakin mutta en nyt tähän niitä postaa, jokainen voi käydä lukemassa itse lisää. :D

Juhannus oli ja meni, töissä olen ollut. Aattona sekä eilen kävin töiden jälkeen salilla. Aikas kivaa kun saa olla ihan itsekseen, kukaan ei ole katsomassa kun yrität saada itsestäsi jotain järkevää kuvaa otettua. Se onkin yllättävän vaikeaa koska vähän vaikeaa pitää samaan aikaan kameraa ja punnertaa vaikka penkkiä tangolla. Tai mä en ainakaan ole sellainen fagiiri, että siinä onnistuisin. :D
Joitakin kuvia sain kuitenkin otettua, jos vaikka vähän näkyisi ne mua motivoivat lihaksen alut joista viimeksi puhuin. ;-)
Pohkeeni on aika jäätävä. Enpä olisi ikinä uskonut, että housuni alkavat joskus vielä kiristämään pohkeista mutta niinpä vaan on käynyt. Aika mageeta vai mitä? ;-) Mieheni mielestä tämä on kuin broilerinkoipi, omasta mielestäni kuin pohkeiden kabanossi (ei mikään camping) :D

Olkapäät ja rintalihakset saaneet myös muotoa, niitä vaan ei saa itsekseen kuvattua. Ja kun käy itsekseen salilla ei kehtaa tuntemattomia itseään kuvaamaan. Poikani käy samalla salilla kanssani, mutta hänelle nyt viimeiseksi sanoisin, että otappa mutsista pari kuvaa. Jopa hän naurais itsensä kipeäksi. :D

Poikani kävikin meillä juhannuksena syömässä. Kivaa päivittää kuulumisia ruokailun merkeissä, tulee päivitettyä molempien treenien sujumiset ja muut tärkeät asiat. ;-)

Huomenna vietän vapaapäivää sekä viikon vapaita treeneistä. Ihan koko viikkoa en ole treenaamatta, lauantaina menen taas itselleni uudelle pt:lle. Ehkä teenkin hänen kanssaan olkapäitä, nyt olen tykästynyt tekee niitä. 
Huomenna menen mäkitreeniin ystäväni kanssa. Jyrkkää mäkeä ylös ja alas puoli tuntia, kyllä meinaan pohkeet tykkää. :D

Katsoin eilen videoo miten potkupyörällä kuuluisi mennä. Mulla ollut hiukan väärä tekniikka, nyt otti vieläkin paremmin pakaraan. Jo vaan alkaa pakaratkin pyöristymään. Mutta miten saada takareisiin muotoa? Tuntuu ettei ne saa osumaa ollenkaan, jotensakin ärsyttävää!! 

Tiesittekö, että potkypyöräilyä sanotaan kikkaroinniksi? Mulla tulee siitä sanasta jotain ihan muuta kuin potkiminen mieleen, enemmänkin pitkäaikainen ummetus joka on helpottamassa. :D :D

Koirarotu asia on ollut jo pari päivää samassa tilassa, nyt ollaan menossa rotu nro 108 tai jotain. Kunhan joskus saa päätettyä seuraavan rodun onkin aika miettiä koiralle nimeä. Miltä kuulostais Matti tai Teppo tai Pertsa tai Kilu? Pekka olis myös hyvä vaihtoehto. :D

Nyt takas sohvalle, onhan lepoviikko ja siitä pitää ottaa kaikki irti. :D

Nauttikaa liikunasta, se on ihanaa!!

6 kommenttia:

 1. Voi Aikku! Sun kirjoittelua on aina niin mukava lukea! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona kommentistasi ja mukavaa jos tykkäät. Lukijathan se blogin suola on :D

   Poista
 2. Oi ihana Aikku! Piristit mun aamuni jälleen :) Ja vautsi, ottaisin koska vain nuo sun olkapäät ja kädet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan Majastina. Siis päivän piristyksestä, olkapäitäni ja käsiä en taida viitsiä antaa, milläs mä sitten punttia nostaisin? ;-)

   Poista
 3. Plussa täällä reissun jälkeisessä syvässä angstitilassa etsii piristystä arkeensa ja koko helvetin elämäänsä. Kiitos Aikku, täältä sitä löytyi. :-)
  PS. Meillä menee ajatukset samaa rataa: myös täällä koirarotu nro 108 harkinnassa. No, katsotaan tuleeko meille muuta kuin villakoiria sohvan alle: järki ja tunteet käyvät mittelöä keskenään.

  VastaaPoista
 4. Hei kivaa, että olet taas kuvioissa mukana. Toivottavasti oli hyvä reissu. :D
  Meillä menossa jo 111 rotu menossa tai kuka niitä nyt laskee.. Ei vaan tunnu löytyvät sopivaa, ehkä tää nykyinen jää ainoaksi.

  VastaaPoista