sunnuntai 15. joulukuuta 2013

3 kuukauden edistyskuvia

On aika tilittää kolmen kuukauden fiiliksiä jotka tietenkin ovat aivan mahtavat. Aluksi tuntui, ettei asiassa tule mitään edistystä, mutta valmentajani hiukan puhuessa järkeä päähäni ja käskiessä ottaa kuvia, huomasin itsekkin että tapahtuuhan tässä vaikka mitä vaikka ei kaikki vaaálla näykkään. (huh, olihan pitkä lause, ihan alkoi hengästyttää kirjoittaa sitä) :)

Otin mittoja ja näkeehän niistäkin edistyksen:

Paino              65,3kg --> 63kg
Vyötärö          85cm --> 79,5cm
Lantio             97cm --> 96,5cm (vuoden alussa 105cm)
Oikea reisi      60cm --> 58,5cm
Vasen reisi      60cm --> 57,5cm
Rinnan päältä  95cm --> 90,5cm
Rinnan alta     81cm --> 79,5cm
Napa               86cm --> 84,5cm
"Röllö"            92cm --> 90cm (vuoden alussa 99cm)  

Jotta pelkät numerot ei jäisi näytöksi niin uskaltaudun laittamaan tähän kuvani, jokainen katsoo omalla vastuullaan!!!! :)


Nämä kuvat otettu valmennuksen alkaessa.Nämä ovat kuukauden päästä.


Nämä nykyhetken kuvat eli valmennusta kestänyt 3kk.
Väkisin tässä tulee mieleen, että mitä sitä ehtii vielä kolmessa kuukaudessa tapahtua kun tälläinen muutos tapahtunut jo nyt. Vai näettekö te muutosta, onko itselläni vaaleanpunaiset lasit taas päässä? :)

Huomenna pääsee taas treenaamaan, mä olen niin odottanut sitä. Tää vkl mennyt täysin töissä, vaihtelua tosin tuo se, että tästä saa palkkaa. Sanoisinko jopa mukavaa vaihtelua. :)

Nyt eväiden laittoon jotta jaksaa illan painaa. Nauratti eilen, kun menin töihin. Olin siellä kesän töissä ja muutosta on siihen tapahtunut osaltani. Työkaveri ei halunnut edes katsella minua, kun olin niin kutistunut. (no en varmaan ihan niiiin paljoa mutta itse oli ensin laihtunut ja nyt taas lihonnut joten toisen onnistuminen taisi hiukan korveta mieltä.) ;)

Vanhan sanonnan mukaan: "Kosketelkaa toisianne." :)


1 kommentti: