perjantai 19. helmikuuta 2016

Seitsemäs viikko ja tankkausta tiedossa

Seitsemäs viikko menossa ja säästyin vesi/leipä kuurilta koska vaaka näytti armollisesti -400g. :-)
Virallisesti on kuuden viikon aikana lähtenyt -2,1kg. Tiedän, se ei ole paljon, monet saavat samassa ajassa huomattavasti suurempia tuloksia aikaiseksi, mutta miksi en sitten minä saa? Kas siinäpä kysymys!! 




Mulla on aina ollut hankalaa saada painoa alas ellei kaloreita pudoteta suhteellisen alas. Mutta siinä lähtee sitten myös lihas ja sitähän me ei todellakaan haluta!! 
Sunnuntaina on tankkauksen vuoro, katsotaan mitä se saa aikaan kropassa. Tavoitteena on saada aineenvaihdunnalle kunnon herätys, ala laiskuri tekemään töitä äläkä laiskottele!! Täällä on meitsillä sentään tavoitteet joihin pitää pyrkiä ja siihen tarvitaan nyt sunkin osuutta ja aikas vahvasti tarvitaankin!! 
Kun ei pääse lihaksenikaan helpolla tässä hommassa niin on aineenvaihdunnankin tehtävä oma osuutensa. Joutuuko tässä kohtaa pitämään sille sellaisen:"Kohta joudut nurkkaan seisomaan jollet tottele" puhuttelun? Jos tässäkin auttais uhkaus-kiristys-lahjonta mallinen toiminta? Mietintää jää vielä millä mä uhkaan ja kiristän?? Lahjonta vois tietty olla jäätelöä, siitä se varmaan tykkäis. Tykkää varmasti, onhan se mun aineenvaihduntani ja eli ihan mä ite!! :-)




Uskotteko muuten, että kun alan kirjoittelemaan niin mulla ei todellakaa  ole mielessäni välttämättä edes aihetta, tätä tekstiä vaan suolletaan suoraan päästä. Siks tässä ei olekkaan mitään järkeä eikä taikaa, mutta tää on just sen näköinen kuin minäkin, suollan suustani "asiaa" ajattelematta sen enempää. :-) No, se siitä, jatketaan.. 

Tankkauspäivän ohjeet tulivat. Mä luulen, että Valkulla oli tullut joku erehdys tai muistikatkos sitä tehdessä. Mä luin ohjeet läpi ainakin kolmesti enkä löytänyt edelleenkään mistään kohtaa jäätelöä. Ei ollut aamupalassa, ei välipalassa eikä edes yöpalassa lukenut jäätelöä. Tosin ei siinä lukenut yöpalaakaan. Olikohan unohtanut senkin? Oli kyllä muistanut laittaa riisin/pastan varmaan joka palalle, aamuisin ei tainnut olla. Mä alan sunnuntain jälkeen muistuttamaan enemmän kiinalaista kuin kiinalaiset ite. Tai jos söisinkin koko päivän pastaa, heräisinkö maanantai aaamuna hoikkana, tummana kaunottarena eli italialaisena herkkubebana?? Juma, ehkä kokeilemisen arvoinen juttu!! :-) Mun tuurilla olisin kuitenkin se italialainen hampaaton äkänen anoppi joka polttelis piippuaan tupansa pihalla odotellessa kelvotonta poikaansa ja vielä kelvottomampaa miniäänsä kylään. 

Blaaah, mä taidan halutakin olla  vaan oma itseni. Ja taidan syödäkin koko sunnuntain Lapin rieskaa jotta maanantaina herään Aslakkina neljäntuulenhattu päässä. No niin, nyt riitti... :-)




Liityin Sulamoon eli entiseen kalotilaskuriin. Latasin sinne päivän eväät ja tadaa, saan noin 2000kcal pvässä. Jos tällä ei paino laske, on se vaan kumma sanon minä koska kulutus on treeneissä aika huimaa!! Treenipäivinä syön enemmän koska silloin tulee banaani ja palautusjuoma treenin päälle. Tänään esim olen syönyt hiukan reilu 2000kcal koska olen treenannut kaksi kertaa. Siitä kohta lisää. 

Katsoin edellisen dieetin ohjeita ja en totta puhuen edes uskalla merkata niitä tuonne Sulamoon. Vois tulla paha mieli kun katsois kuinka vähän sitä on oikeasti syönyt silloin. Mutta silloin myös lähti paino hiukan helpommin, mutta kuten jo sanottua, se taisi olla enemmänkin lihasta joka silloin on menetetty. Nyt olisi tavoitteena olla menettämättä sitä, nähtäväksi tietty jää miten käy. :-)

Meillä oli Valkun kanssa viime viikolla "lepoviikko" toisistamme. Sen kyllä huomasi tällä viikolla, hänellä oli aivan liikaa energiaa rääkätä mua. Keskiviikkona tehtiin jalkoja kuten joka keskiviikko, se on jo rutiini josta poiketaan hyvin harvoin. 
No, ensiks kyykättiin. Sain kuulla sen olevan sulavan eli smoothin näköistä, kevyttä ja joustavaa. Ja mitä enemmän romua niin sen paremman näköistä. Kiva kuulla, koska en ite koe sen olevan kovinkaan helppoa. Nyt oli painona jo 65kg, siitä se nousee 2,5kg joka viikko. Tai ei varmana nouse, muuten mä kyykkäisin kai jouluna jo 200kg tai jotain. En tiedä, laskekaa ite jos haluatte. :-)

Mutta nyt mulla oli se uusi vyöni päällä ja oli se vaan itselle varmempaa kyykätä kun oli tukea keskivartalossa eri lailla. Ehdottomasti suosittelen kaikille hankkimaan nostovyön ja nahkaisen sellaisen. On meinaan  apuna suuri kyykyssä ja vedoissa. No, kyykyn jälkeen oli takareidet maaten jonka jälkeen oli GHR. 


Tämä on vanha kuva, mutta näette millainen on GHR.


Tämä on laite alakerrasta, pirun keksintöä. Mutta niinpä mä vaan senkin laitteen selätin 100-0, mä olen dieetillä ja energiaa on vaikka pienelle kylälle jakaa!! Tarvisikohan joku pikku kylä sähköä itselleen, jos menis polkasemaan kylän valoiseksi. :-)

Sitten oli suorinjaloinmaastavetoa ja heti perään oli sissikyykkyä. Sekin on alakerran keksintöä, on pirulla ollut tekemistä kun kaikenmaailman värkkejä keksinyt. :-) 


Suunnilleen tälläinen värkki on sissikyykky. Jalat tuonne väliin ja ei muuta kuin persettä alaspäin. Ja ja jos ei ala eturieisä hapottamaan niin olen varma ettet edes omista etureisiä. :-)

Tämän jälkeen teimme minä tein squat blastia eli kepin kanssa 25 kyykkyä, heti perään 24 askelkyykkyä ja vielä siihen perään 10 jännehyppyä. Minsan tauko ja toinen kierros. Ilmeisesti tämäkään ei riittänyt mulle vaan jouduin vielä loitonnuskoneeseen ja heti perään pohkeet. Näiden kaikkien jälkeen mä olin suorastaan uupunut!! Sykemittari huusi punaisella, keskisyke oli 134 ja max 174. Kulutus oli 817kcal. Voitte olla sata varma, että hengästytti. Mutta syke laskee tosi nopeasti ja sainkin kuulla kuntoni parantuneen todella paljon. Missään vaiheessa en vetänyt happea kuin se kuuluisa kala siellä hietikolla vaan pystyin jopa puhumaan. Mua kun ei saa hiljaiseksi sitten millään!! :-)


Oli aika kaunista ulkona keskiviikkona kun lähdin treeneistä.

Tänään vapaapäivän kunniaksi crossasin kotona. Katsoin taas tölsää samalla ja hyvin jaksoi tunnin polkaista. Syke oli nyt 125/142 ja kulutus oli 561 kcal. Ei hullummin tunnin hommasta. Kävellen saisi ehkä puolet tuosta joten kun tuollainen värkki kotoa löytyy niin näin dieetillä ollessani sitä pitää ehdottomasti hyödyntää. Nyt kun halutaan kulutusta mahdollisimman paljon.


Melkein voisin väittää, että tuli hiki. Burnerit toimii. :-)

Mulla oli myös selkä/rintatreeni valkun kanssa tä vuorossa. Ei hän päästänyt mua siinäkään helpolla, ei hän päästä koskaan! Tehtiin neljää eri supersarjaa. Kolme ekaa meni neljä kierrosta, vikassa pääsin vähän helpommalla ja oli vain kolme rundia. :-)

Ekana oli ristitaljassa levennyksiä maaten ja perään heti pulloveria taljassa. Seuraava liikepari oli alatalja vastaotteella ja perään rintapunnerruskonetta. Sitten oli rintapunnerruskonetta tasapenkillä ja perään ylätalja seisten (ihan mun lemppariliike nykyään). Tasapenkki koneeseen Valkku iski 20kg per puoli. Kauhulla katsoin ja sanoin ettei olla koskaan tehty tuollaisilla painoilla. Vastaus oli, että tänään tehdään. Joo, meni niitä 3 kpl ja sitten suosiolla vähensi painoja. Hänelle ei todellakaan sovi mitkään tauot yhteisistä treeneistä. Hulluksihan se tulee. :-)

Lopuksi oli vielä ristitaljaa eteen ja kulmasoutua vastakkaisella otteella mutkatangolla. Näin saimme taas tunnin kulutettua ja mittariin iski lukemat 128/163 ja 611 kcal poltettiin. Tänään mulla siis palanut pelkästään liikunnan avulla 1162 kcal. On meinaan saakelin ihme jos ei ala jossain vaiheessa näkymään vaaán lukemissa nää rallit. :-/




Kysyin muuten sitä tankkauspäivän jäätelöä, oliko se vahingossa jäänyt pois. Eikä edes ollut vahinko vaan ihan tarkoituksella jättänyt sen. Mutta sain mä sen tilalle ohukaisia, kunhan ite ne eka pussijauheesta teen. Ja rieskaa ja kuivattuja hedelmiä. Ohukaisjauheet ja hetelmät on jo haettu, huomenna meen hamstraa loput aineet. Otan sitten kuvia mitä olen syönyt jotta saatte vähän käsitystä kuinka bodari (wanttobebodari) syö oikein tankkauspäivänä. Paha olo ei saa tulla missään vaiheessa, mielummin överit kuin vajarit ja mitä ohjeita mä nyt sainkaan. Syö syö ja syö, tiistaina pumpataan sitten yhdessä jalat turvoksiin!!
Tuskin maltan odottaa, joudun varmaan kyykkäämään 80kg:lla. :-)

Ja sain muuten tänään aika pätevän ohjeen millä painoa saa alas. Hyppää parvekkeelta ja muutamassa sekunnissa on 60kg tippunut. Lupasin harkita vielä hiukan ennen tämän toteutusta. :-)
Tää ohje ei ollut sitten Valkulta. :-)



Lähtisikö tällä tavalla paino laskemaan? :-)
















2 kommenttia:

  1. Voi että taasen mitä iltalukemista! :)
    Mä oon niiiin kade sun tankkauspäivästä!
    Ja hei kahden viikon päästä me treffataan lahessa! :P

    VastaaPoista
  2. Hih, mä olen täälä valmistellut huomista tankkausta varten. Hedelmäsalaatti tehty, riisit ja Dolmiot purkissa, sämpylät odottaa syöjäänsä jne. Huh ja röyh!! :-)

    En malta odottaa, että nähdään. Joko olet treenit suunnitellut meille ja mitä lihaksia treenataan? :-)

    VastaaPoista