perjantai 5. syyskuuta 2014

Ensimmäinen viikko meneillään

dieetistä ja kas kummaa, hengissä ollaan. :D
Eka päivä eli maanantaina oli aivan jäätävä nälkä koko aika. Kun söit niin meni max. tunti ja taas oli nälkä. Saatoin mainita asiasta päivän aikana ehkä satatuhatta kertaa ellen enemmänkin. Ihan järkkyä siis.

Tiistai oli aavistuksen helpompi, mutta vaan aavistuksen. Nälkä muistutti olemassaolostaan tasaisesti, päätä särki ja oli paha olo. Odotin iltaa, että pääsen nukkumaan. Kellään ei ollut kivaa. :-/

Keskiviikkona piti oikein miettiä, että mikäs siinä alkuviikosta mättikään, oliko se pikkunälkä vai mitä se oli?? Meni tosi hienosti, en tainnut mainita sanaa nälkä kertaakaan (saattaa johtua siitä ettei ketään ollut kotona kuuntelemassa vaikka olisin siitä maininnutkin).

Eilen en enää muistanut olevani dieetillä, ei mitään ongelmaa.
Joka päivä olen mennyt sadan% tarkkuudella, ei grammaakaan enemmän kuin ohjeissa sanotaan. Jännää nähdä miten painoon vaikuttaa tää alkuviikon kärvistely, toivon että negatiivisesti eli paino olisi tippunut. :-)

Tässä muutama kuva mun tän viikon ruoistani :-)



Aamupuuroni, marjoilla ja herneprodella 





Töihin otettava broilersalaatti


Välipala, kuvittele tähän vielä riisikakkua :-)






"Kaalilaatikkoa" eli paitettua kaalia, jauhista ja riisiä.




Iltapala munakasta ja salaattia



Laskin kalorilaskurilla sekä kiloklubin laskureilla mitä saan päivässä kaloreita ja miten menee proden ym osuus. Melko samoissa ne pyöri, kalorilaskurin mukaan saan 1477kcal joista proteiinia on 40%, rasvaa 35% ja hiilareita 25%. Kiloklubin mukaan saan 1445kcal, p 40%, r 37% ja hh 23%. Kaloreita on tarpeeksi, niillä tulee toimeen mutta laihtuu rasvaa polttaen. Se on tässä tärkeintä, rasvaa palaa ja lihas säästyy. Vielä reilu 9 vko jäljellä, katotaan kuin pää kestää. ;-)

Tää dieetti alkoi parhaalla mahdollisella hetkellä, meinaan mun salivapaalla viikolla. Tämä viikko on pyhitetty levolle, kävelemässä olen käynyt muutamaan kertaan. Huomenna menen salille, koska meillä on pt-päivä, tällä kertaa Lahdessa. Siitä myöhemmin lisää..
Mutta tuskin olisin alkuviikosta jaksanut salilla tehdä mitään, sen verran voimia vei toi ruokavalion siistiminen. Tän melkein viikon kun lepäilee niin eiköhän se rautakin taas kivasti nouse ensi viikolla. :D
Olen mä muutaman tunnin kävelyn tehnyt, mutta ens viikolla vasta taas aamuaerobisia. On se vaan kivaa vaihtelua nukkua aamuisin normaaliin herätykseen saakka, ettei kukonlaulun aikaan tarvitse herätä. Mutta ens viikolla herätykset ovat taas toisina aamuina klo 4,25. Asenne kysymys kait.. :D

Löysin yhtenä iltana 10€ kadulta. Olimme koiraa ulkoiluttamassa ja heti kun setelin näin huusin: "minäminäminä" ettei miehelle vaan jää epäselväks kuka sen setelin siitä ottaa. :D Yöllä näin unta, että keräsin kadulta kaikkia seteleitä, 10, 20, 50, 100 ja 200€ seteleitä taskut täyteen. Aamulla en enää muistanut mikä takki mulla oli yöllä ollut päällä joten en päässyt laskemaan saalistani. ;-)

Kävimme koiruuden kanssa vauvelia tervehtimässä vapaapäivänä. Toinen kun istui sitterissä ja hiukan kitisi siinä, niin koiruus kävi hakemassa luunsa ja kantoi sen sitterin eteen. Sitten hän jäi istumaan siihen viereen kuin sanoen: "Mitä sää enää märiset, mää toin sulle herkkua" :D Ei vauveli ihan vielä sellaista saa syödä (eikä tietty jatkossakaan), mutta koiruuden teko oli jotensakin hellyyttävä. Hän piti kaverista huolta. :-)




"Mitäs herkkua mulle kannoit?" :-)


Huomenna siis pt-päiville Lahteen. Meinaan uskaltautua mennä jalkaryhmään, toivotaan etten heitä henkeäni sinne. Evästä joutuu kans ottamaan mukaan, sen verran aikaa menee reissuun. Mutta on se vaan kivaa nähdä muita teamiläisiä, on kunnia saada olla osa sitä porukkaa. :-)

Maanantaina viimeistään puntarille katsomaan miten viikko mennyt. Samalla mittanauha käteen ja mittailen centit, onko yhtään lähtenyt. Pitäkää peukkuja, että jotain on edes tapahtunut. ;-)

Hauskaa viikonloppua, nauttikaa syksystä, vaikka väkisin ;-)





4 kommenttia:

  1. Nälän kaava on varmaan jokin universaali ilmiö: mulla toistui gfg:n ansiosta täysin sama kuvio kuin sulla nälän suhteen. Maanantaina meinasin syödä välipalan yllä pyörivät banaanikärpäsetkin. Tiistaina sain palautetta lapsen leipien haistelusta: "ÄITI, ei nenäkarvoja mun ruokaan!" Keskiviikkona alkoi helpottaa: en kadehtinut kanssaihmisten ruokia ja lopetin "epistä"-hokemisen. Torstaista lähtien ajatukset ovat pyörineet jonkin muun kuin ruoan ympärillä. Enää ei tartte koko ajan olla laskemassa, että koska saa seuraavan kerran syödä. No ok, vähän on tiukkaa klo 15-18 välillä, mutta muistaapahan ainakin olevansa dieetillä ja mieliteoista kieltäytyminen kasvattaa sitä paitsi luonnetta. Ollaan me aika sisukkaita!
    Ihana pikku vauveli ja ihana koiruli. :-)

    VastaaPoista
  2. Nälkä, tuo kansakunnan kirous. :D Tänään kun olin tälle viikolle ekaa kertaa salitreeniä tekemässä sainkin syödä hiukan enemmän. Koska on lauantai ja vapaata, myös nukuin pidempään ja ruokavälit on lyhyempiä. Ja silti on jatkuva nälkä. En mä tiedä, kai tätä pitää alkaa kutsumaan jo ystäväkseen kun jatkuvasti vierailee ja ihan kutsumatta. ;-)

    Olen rakastunut sekä vauvaan, että hauvaan. Jälkimmäinen viettääkin tasavuosisynttäreitään ens vkolla. Hän täyttää jo 10v. :D

    VastaaPoista
  3. Huh, mä muistan FF:n PT-päivät ja Teron jalkasetin. Mulla oli reinot VIIKON kipeänä sen jälkeen. Siis ihan oikeesti koko viikko meni niistä palautumiseen ja luonnollisesti oli niin etu- kuin takareidet niin maan perkeleen kipeenä, että mua hävetti kävellä kadulla ja varsinkin portaita kun ei pystynyt kävelemään normaalisti polvien linkuttaessa välillä tyhjäää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milloin Laura olit pt-valmennuksessa? Kuka oli sun valmentaja ja mitä tykkäsit hommasta?

      Mulla kans jalat olleet hiukan jäykähköt tänään. Ei ihan paras idea aamulla käydä potkimassa potkupyörällä puoli tuntia aamulla. :D

      Poista