keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Tankkausta..

Dieettiä on mennyt kohta jo 8 vkoa, ajatella kuinka tämä aika menee nopeaan. Tällä kahdeksannella viikolla vähennettiin hiilareita sen verran, että ainoastaan salin jälkeen syön peruna/pasta/riisi sapuskaa. Näin kun en ole käynyt salilla syön vihenneksia, rasvaa ja prodea. Vaihtelua aineenvaihdunnalle ja mun päälleni. :D

Sunnuntaina saan syödä vapaasti, mielellään paljon nopeasti imeytyvää hiilaria. Koska olemme lähdössä risteilylle, joudun ottamaan hiukan gluteenitonta karjalanpiirakkaa/sämpylää sekä kuivattuja hedelmiä mukaani. Toki käymme syömässäkin, mutta koska tankkauspäivänä on tarkoitus syödä enemmän kuin tarpeellista niin en voi jättää sen varaan, että kuppiloista/kahviloista/ravintolasta löytyy jotain syötävää. Näin maidottoman ja gluteenittoman ruokavaliota noudattavan immeisen on välillä hiukan kannettava evästä mukana. No, siihen on jo tottunut joten ei haittaa millään muotoa. :D


Maanantaina painoni näytti 58,2kg eli dieetin aikana lähtenyt 3kg, edelleen olen tosi tyytyväinen. Ja tänään vertailimme työkaverin kanssa leikkisästi toistemme kokoa/pituutta niin selvisi, että olen häntä sentin pidempi ja 4 kiloa kevyempi. Koska olen isompi kokoinen kuin hän niin minussa täytyy olla lihasta enemmän kuin olen edes osannut ajatella. Tän tajutessani leijun taas muutaman päivän. :-)


Oletteko katsoneet telkkarista pariskunnan superdieettiä tms? Taitaa tulla vkl, en tosin muista miltä kanavalta! No, siinä oli viimeks homopariskunta joka oli ollut yhdessä n.10v mutta eivät koskaan syöneet samaan aikaan, koska heitä ärsytti toistensa syömiset. Tässä ohjelmassa pariskunnalla on käytössä ravintoterapeutti, parisuhdeterapeutti sekä liikunnanohjaaja ja lääkäri. Toinen heistä sanoi olevansa 1/90 dieetillä. Hän ostaa jatkuvasti syömistä, ajaa autollaan 90km/h ja heittää vauhdissa auton ikkunasta evästä ulos syömättä niistä mitään. Kotona hän heitti ruokaa roskiin ja suihkutti päälle muurahaismyrkkyä ettei kävisi kaivamassa eväitä takaisin ja söisi niitä. 

Parisuhdeterapeutin hän haukkui pystyyn, koska he eivät puhuneet istunnoissa asioista mistä hän olisi halunnut vaikka eräälläkin kerralla olivat puhuneet 90min pikkuleivistä joita toinen heistä söi. Liikunnanohjaajan se haukkui koska hän ei tehnyt hänelle ohjelmaa missä voisi treenata kipeänä (hän yski kerran ja valitti kuinka kipeä on ja ei liikkunut yhtään koko aikana). Ravintoterapeutin hän haukkui koska se teki sellaisen ruokavalio-ohjelman ettei sitä kukaan olisi jaksanut noudattaa eikä siinä ollut hänen mielestään mitään kivoja, hänelle maistuvia ruokia. Ja lääkärin hän haukkui. 
En kuunaan päivänä ole nähnyt missään ohjelmassa saatika livenä yhtä itsekästä ja omahyväistä ku**päätä. Tuskin kenellekkään tulee yllätyksenä jos sanon, etteivät he laihtuneet yhtään vaan jättivät homman kesken. :-)

Viime viikolla en päässyt kertaakaan pt-tunnille, koska jouduimme peruuttamaan Bettinan kanssa treffit hänen lähdettyään Canadaan edustamaan fitness MM-kilpailuihin. 

Hänhän voitti SM-omassa luokassaan ja pääsi MM-kisoihin. Aika jäätävää ajatellen, että oli hänen ensimmäiset kisansa ja heti tuli kirkkain pysti. Ihan mieletöntä. 





Tässä pientä iloittelua voiton kunniaksi :-)



Tässä edustusta Canadassa jossa ei tällä kertaa tullut mitalia, mutta aivan huikeaa kuitenkin. :-)



Tällä viikolla menenkin kahtena päivänä pt-tunnille. Menen huomenna Bettinan kanssa tekemään jalkatreeniä ja lauantaina Pasin kanssa tekemään selkää ja rintaa. Nyt on itellä niin täpinä päällä, että nyt pitää takoa kun siltä tuntuu. Ja on mukavaa päästä kuuntelemaan Bettinan ajatuksia kilpailuista ja miten muaailmalla kisat eroaa kotimaahan verrattuna. Huisia. :D




Tälläistä varmaan tiedossa huomenna :-)


Eilen kävin ystäväni kanssa vesijuoksemassa. Matkalla hän kertoi äitinsä olleen sappikivileikkauksessa. No, minullakin ne on leikattu niin hän kysyi miten ne on minulla tutkittu ja todettu. Minäpä kertomaan kuinka mahaani särki, sitkeänä sissinä menin kuitenkin töihin koska olen korvaamaton. Töistä jouduin lähtemään aikaisemmin ja menemään lääkäriin koska en enää voinut edes kävellä. Lekuri käski hyppäämään lavetille kyljelleen ja laittoi kumihanskat käteensä ja tunki sormensa sinne minne ei aurinko paista. Hyppäsin puoli metriä ilmaan koska sattui niin paljon ja lekuri sanoi, että nyt sairaalaan. Menin sairaalaan ja he leikkasivt minut saman tien ja leikkauksen jälkeen sanoivat, että oli sinulla tulehtunut umpisuoli. Juma, siinä vaiheessa tajusin vasta, että mä puhun tulehtuneesta umpisuolesta kun mun piti kertoa sappikivistäni ja niiden leikkauksesta. Nauroin maha kipeänä ja kysyin ystävältäni mikset sanonut mitään vaan annoit mun kertoa. Hän sanoi, että hän mielenkiinnolla kuunteli missä tuollalailla sappikiviä tunnustellaan. Hah hah, sais siinä aika syvälle sormet laittaa että sappikivet tuntisi!! :D

Sellaista tällä kertaa. Mulla on huominen töitä ja sitten kolme vapaata. Meinaan liikkua ja liikkua ja käydä risteilyllä ja SYÖDÄ!!! Lähdenkin tästä kauppaan hakemaan mutakakkua. Herään ehkä sunnuntaina jo klo 00,01 syömään mutakakkua. En malta odottaa!!

Hauskaa kaikkea teille kaikille :D



15 kommenttia:

  1. Oijoijoi nauti nyt sunnuntaina oikein kunnolla!!! Pitäisköhän itekin tehdä mutakakkua lauantaiksi, nam.

    -Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lupaan nauttia, maha kipeänä nautin. Leivo sä korvapuusteja, tykkäät niistä kuitenkin enemmän. ;-)

      Poista
    2. Mä tein niitä viime lauantaina, ja sitä dallaspullaa, mm.... Nyt on pakastin täynnä pullaa, hyvin sain pidettyä itseni aisoissa! Eikä heti tee mieli uudestaankaan, hiukan turvotti se vehnämössö mahaa... :D

      -sama

      Poista
    3. Korvapuusti olis kyllä parasta ellei siitä tulisi maha niin kipeäksi. Onneksi mutakakkua saa maidottomana ja gluteenittomana, mun pelastukseni. :D

      Poista
  2. "Sinne minne ei aurinko paista", auts, repesin:-) Nauti mutakakusta, ihanaa risteilyä:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts tosiaan, se tutkimus meinaan sattui. Vaikka ei sappikiviä tutkittukkaan. :-)
      Mä lupaan nauttia, ruoasta, seurasta (tädin murusta) ja ennenkaikkea mutakakusta :D

      Poista
  3. Sun hiilarit on tainnu tulla mulle ;) Oon saanut ruokaa lisää joka aterialle :) Samaa settiä pukkaa, huomenna Bettina ja lauantaina Pasi! Törmäillään viimeistään lauantaina meijerillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat pitää ne hiilarit mutta mun mutakakkuun et kyllä koske ;-)

      Mä yleenä käyn kerran viikossa pt:n kans treenaa mutta nyt tuli poikkeus kun Betskulla oli peruutusaika. :-)

      Lauantaina viimeistään törmätään :D

      Poista
  4. Sappikivitutkimus peräsuolen kautta, eksoottinen toimepide :D

    Järkyttävän näköisiä kyllä mun silmään nuo fitness-kilpailijat, en tykkää miehelläkään erityisemmin kovin suuresta lihaksikkuudesta ja naisella se näyttää vielä häijymmältä. Hyvä vaan, saapa hyvillä mielin olla pullero kun ei kuivikas ulkonäkö edes miellytä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivokaamme ettei kelleen tule sappi vaivoja :D

      Onhan lihaksikkaat miehet ja naiset hiukan eri näköisiä kuin valtaväestö, mutta tuo kuva oli kuitenkin kisakunnosta oleva. Kukaan ei ole aina tuon näköinen :-)

      Poista
  5. No hitto. Mä kun olin niin ajatellut, että en katso sitä pariskuntien superdieettiä. Mutta pakkohan se on katsoa, tai ainakin tuo jakso, koska sähän kerroit justiinsa luonnekuvauksen mun eksästäni! Tuo sarjan kaveri kuulostaa yhtä "aurinkoiselta" hepulta. Ja en ihmettelisi, vaikka eksä olisi suuntaustaankin vaihtanut. Vaikka yksineuvoisuus sopisi sillä egolla hälle ehdottomasti paremmin. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, sullahan mukava exä on ja en ihmettele hänen titteliään, ex. 😄 Kuulostaa selvästi narsistilta, huomionhakuiselta

      Poista
  6. Jaaha, älä kirjoita puhelimella laivalla toisella silmillä katsoen vieläkö tätin muru nukkuu. Mutta katso ainakin se jakso, oli niin pöyristyttävä tyyppi!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ristus notta mikä tyyppi olikin! Jäi siinä eksäkin kakkoseksi.
      Kavereilla oli suhde aika "terveellä" pohjalla...

      Poista
    2. Eikö vaan ollutkin aikamoinen :-) Mä olin niin pöyristynyt hänen käytöksestään että puhisin itsekseni sitä katsoessa :-)

      Poista