perjantai 24. lokakuuta 2014

Syömisiäni kuvina

Ajattelin laittaa muutaman kuvan mun ruokailuista. Tai en sentään, eihän sitä possuilua kukaan jaksaisi katsoa (mulla on aina jotain rintapielissä kun alan syömään..)
Laitan siis kuvia ruoastani, tässäpä muutama. :-)

Aamupala: Hups, ei kuvaa mutta ei hätää. Olenkin laittanut siitä kuvan jo aiemmin eli kiinnostuneet voivat käydä katsomassa sieltä (ai mistä, no en mää vaan muista, kokeile kaikkia postauksia..) :-)

Lounas: Hah, eipä kuvaa siitäkään (täähän alkoikin hyvin). No, kuvittele salaatti jossa mukana kukkakaalia ja prodea. Eikö olekkin hyvän näköistä? Mitä sulla on siinä päällä? Onks se fetaa? Joo ei käy mulle, kuvittele siihen vaikka broileria koska sitä MUN salaatti usein sisältää. Sun blogissa voit laittaa siihen päälle jotain muuta. ;-)

Välipala: Ette varmaan usko jos sanon ettei kuvaa siitäkään. No ei oo, mutta melkein samasta asiasta on. Tässä, oleppa hyvä. Kuvittele kuitenkin toi muna pois ja kurkkua lisää. Ja kuppi kahvia siihen viekkuun. :-)





Seuraava välipala ja taas ei ole koko jutusta kuvaa. Nyt alkaa jo itseäkin ihmetyttämään miksi mä aloin edes kirjoittaa koko juttua kun puolet asioista puuttuu. No, mielikuvitusta kehiin jälleen. Eli seuraava välipala sisältää cashewpähkinää (jokainen varmasti tietää millaisia ne ovat) sekä tätä namia. 




Tässä on siis marjoja ja suklaan makuista munaproteiinijauhetta. Ne kun oikein vaahdottaa masiinalla hyväks niin on meinaan sellaista herkkua, ettei suklaata enää muista olevan olemassakaan. Ai niin, paitsi enhän mä edes syö suklaata muutenkaan, enkä muutakaan karkkia. Tiedän, olen tylsä tyyppi. 

Päivällinen näin dieetin tässä vaiheessa riippuu siitä onko käyty salilla vai ei. Jos on niin voi syödä vaikka tälläistä. 



Ja tietty salaattia kaveriksi, nyt ei ole mahtunut lautaselle ja syönyt sen erikseen. Nää on muuten Lidlistä ostettua gluteenitonta pastaa ja jos vaikeuksia syödä vehnäjauhoisia tuotteita niin ehdottomasti suosittelen kokeilemaan. On hyvää (pasta, soossista en tiedä, omasta mielestäni se on hyvää).  Ja jos en ole käynyt salilla kuten tänään niin sitten unohda tuo pasta ja kuvittele ne vihannekset +kukkakaali +rasva siihen mukaan.

Iltapala on sitten tälläinen: Munakasta yhdellä koko munalla ja valkuaisilla ja tomaatilla höystetty. NAM, sanoo yks joka ei ole voinut sietää munakkaita. Kummallista mihin ihminen taipuu dieetillä ollessaan. Kohta taivun ehkä siltaan ja spagaattiin, pitäisikö alkaa testaamaan?? :-)



Tässä ollaan pannulla ja seuraavaks ollaan jo lautasella. En ole varma onko sama munakas molemmissa, miltä sun mielestä näyttää? Onko identtisiä (kaksosia?)





Sunnuntaina sitten syön jotain muutakin, ainakin näitä. 


sekä ehkä näitä 




ja todellakin näitä..




ja näitä!!



Kukas se sieltä pussista kurkistaa?? Uskoisitko jos sanoisin, että kuivattua taatelia? Alko jo kaduttaa koko kuvaaminen koska mieleen tulee jotain ihan muuta!! Yök!! :D




Salitreenin jälkeen vedän sitten banaania (sen jokainen tunnistaa, on sellainen keltakuorinen etelän hetelmä) ja palautusjuomaa, meidän wanna be bodareiden kesken sanottuna-palkkaria. 

Nyt on teidän vuoro kertoa teidän syömiset, ei tarvi kuvia koska omaan mielettömän (huonon) mielikuvituksen joka ei varmaan ole keneltäkään lukijaltani jäänyt huomaamatta. ;-)

Mutta jos ette vielä tienneet niin kerron teille, että sunnuntai on omistettu syömiselle!! <3









4 kommenttia:

  1. Täällä yks wannabe -bodari, jolle palkkari ei oo palkkari vaan paukku; kuulostaa huomattavasti kivemmalta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakkaalla lapsella on monta nimeä :-) Jos käyttäisin sanaa paukku, kaikki luulisivat että puhun itsestäni. :D

      Poista
  2. Hei mun piti jo aiemmin vinkata mutta unohdin (nyt tuli noista paketeista mieleen), Moilasen gluteenittomat kaurasämpylät pakasteesta on ihan jär-kyt-tä-vän hyviä!!! En tosin muista että oliko niissä maitoa, ja pystyitkö syömään kauraakaan?

    -Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä. :-) Olen joskus syönyt ainakin Sunnuntain kauraporkkanasämpylää, se oli ennen maidotonta aikakautta joten nyt en tiedä pystyisinkö. Ehkä joskus kokeilen, en tosin kaipaa leipää yhtään mutta tankkauspäivänä sitä on hyvä syödä. :D

      Poista