perjantai 16. toukokuuta 2014

Minä täällä taas

Jos kuvittelitte/toivoitte, että täällä kirjottelis välillä joku muu kuin MÄ niin joudutte pettymään, minähän se täällä taas. :-)

Mulla ei ole mitään, ei kertakaikkiaan mitään järkevää sanottavaa (yleensä kaikilla on hienoja aiheita joita sitten joka kantilta pohditaan), täältä ei sellaista kuitenkaan löydy. Turha edes leikkiä yllättynyttä, tiesitte tän jo ennestään. :-)

Mä en oikeastaan edes tiedä mistä mun pitäis kirjoittaa, kiinnostaako ketään paljonko nostan suorilta käsin tai paljonko penkkaan tai paljonko painan? Ai kiinnostaa? No voinhan mä kertoa, että on tässä tulokset vähän parantuneet salilla. Vaikka aluksi näin vähän kuin 500%, mihin mä vielä kykenenkään??? :D 

Arvasin, nytten ette uskonut mua, mutta on se totta. Alussa (kun sain ekan ohjelmani Kaisalta) tein etuvipareita tyhjiltään eli en ottanut edes sitä puolen kilon painoa käsiin ettei vaan tule olkapää kipeksi. Vähitellen sitten aloin käyttää painoja ja nyt teen niitä 3x12 5kg:lla. Aika hyvin, eiks olekkin? Parannusta 500%. Kuka voi sanoa parantaneensa yhtä paljon? Kertokaa pois vain, mäkin uskalsin. :D

Painokin tulee hiiiitaaasti mutta varmasti alaspäin. Nyt se pysähtyy kohdassa 61,3kg. Oli jo vähän vähemmänkin mutta ei ole enää. Mistä tää johtuu? No mistä minä tiedän, ihmisen keho on ihmeellinen, eiks olekkin? Eipä mulla ton painon kanssa ole mitään kiirettä saada alemmaksi, se tulee väkisinkin kun syön ja treenaan tällälailla ellen sitten heittäydy hulvattomaks ja syö ja makaa ja makaa ja syö ja ja ja. Kyllä te tiedätte, ette te tätä blogia muuten lukisi ;-)

Hiukan mua kyllä tänään ihmetytti kun työkaveri sattui salille samaan aikaan (tosi kummallista kun ajattelee, että salimme on työpaikan ovelta 5m ja molemmilla oli työaikalyhennys jne jne. )
No, kysyi siinä treenin lomassa, että kauanko vielä jatkat tota sun liikuntaprojektia?? Anteeks MITÄ?? Mitä ihmeen projektia? Ajatteleeko ihmiset ihan oikeasti, että ihminen joka liikkuu keskivertoa enemmän ja syö terveellisesti (toisten mielestä fanaattisesti, mutta jos omistaa mun suoliston niin ei voi muuten syödä kuin fanaattisesti tarkkaillen kaikkea suuhunsa laittavaa), niin sen täytyy olla jokin ohi menevä projekti? Jouduin jälleen selittämään, että en mä herää aamuisin klo 4,30 aamuaerobiselle sen takia, että Valkku-Kaisalla olisi hyvä mieli, ei häntä kiinnosta paskan vertaa mun liikunnat. Hän on palkkansa saanut siitä, että on mulle ohjeet tehnyt, sekä ruokavalion että liikunta sellaiset. Mä teen tätä, koska mä tykkään tästä. Jos en olisi valmennuksessa niin kävisin todnäk 3x vko salilla ja aerobisia tekisin ehkä vähän vähemmän, mutta en mä liikuntaa lopettais. Hei, sehän on mun elämäntapa ollut jo 20v. :D

Huomenna tää elämäntapa projektilainen suuntaa Lahteen ja tapaa Ilonan siellä, jihuu!! Hänen blogiaan voit käydä lukemassa täältä http://thinkfit82.blogspot.fi/ Ja tämä oli maksettu mainos, Ilona ei tosin sitä vielä tiedä!! Hahahahhah!! 

Sain muuten sen mitalini josta viime kirjoituksessa oli jäänyt saamatta (10 kerran lenkkeilystä). Huomenna tulee 50  käynnin mitali salilta ja tulossa on vielä 10:n mitali sauvakävelystä (toivotaan että pian koska on niin tylsä laji ettei sitä usein jaksa) ja rullaluistelusta (se on onneks mukavampi laji mutta vaatii ehdottomasti parempaa ilmaa kuin sadekeli). 

Sunnuntaista alkaa mun lepopäivät jotka piti olla vkon, mutta typisty 5 pvään. "Joutuu" menemään treenaamaan pt:n kanssa kuudentena päivänä. Hänelle saa huonosti aikoja ja joudun nyt vapaapäivällä menemään. Pyrin yleensä menemään suoraan töistä kun Helsingissä olen jo valmiiksi, mutta nyt menee vapispäivä siihen. Uskon, että kannattaa. :D

Ja koska teitä kaikkia kiinnostaa kuitenkin niin kerron ylpeänä, että olen löytänyt "maidon" joka käy mullekkin. Kauramaito. Ai olin kertonut tän jo? No ei voi kaikkea muistaa. :-) Ja olen mä juonut kahvia välillä mustanakin, menettelee mutta ei kovin usein viitsi juoda. :-)

Kaiken kattava raporttini loppuu tähän, jaksoitteko loppuun saakka? Kiitos ja kumarrus jos jaksoitte ja jos piti vaihtaa kanavaa ennen loppua niin ymmärrän senkin oikein hyvin. Välillä kun en meinaa jaksaa itsekkään omia juttujani. :D
Herkullinen välipalani ja pose vaihteeks työasussa :D

7 kommenttia:

 1. Hehee!! :)))) Mä jaksoin lukea! :D Nähdään huomenna! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun tänään :) Karttaa tutkittu, katsotaan löydetäänkö perille :)

   Poista
 2. Loppuun asti luin! :)
  Toi projekti sana on niin ärsyttävä! Eikö ihminen voi elää terveellisesti? Eikö liikuntaa voi tosiaan harrastaa ihan omasta ilosta?? Kummia kyselevät ihmiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Katja, sä jaksoit :D
   Joo, todella kummallista että ihminen joka syö, liikkuu ja voi hyvin on jollain projektilla.
   Ihminen joka ei liiku, syö epäterveellisesti ja voikin huonommin on se hänelle vaan elämää.
   Olemme me ihmiset niin monimutkaisia kapistuksia :D

   Poista
 3. Hieno projekti menossa sulla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saanut Sami käsityksen, että taidat sinäkin olla jollain samanlaisella projektilla. Onneks projektit jossain vaiheessa aina loppuu ja voi taas ELÄÄ!!! ;-)

   Poista