lauantai 7. joulukuuta 2013

Lepoviikkoa odotellen..

Nyt on kohta kolme kuukautta painettu aika kovaa tahtia (ainakin omasta mielestäni) Ensi viikolla on ansaittu lepoviikko eli silloin vaan maataan sohvalla ja syödään rasvaisia herkkuja :-)
No, ei tietenkään, mutta treenit on jäissä ensi viikon. Ja kroppa oikeasti jo kaipaa sitä, levolla ne lihakset kai kuitenkin kasvavat??!! Piti ottamani kuvia edistyksestä, mutta hovikuvaaja kieltäytyi ottamasta. Eilisestä sen verran turvoksissa jotta kuvat tulevat ens vkl vasta. Jos vaikka uskaltautuis laittamaan niitä tännekkin. ;-)

Tiistaina kun menin aamusta salille, mietin matkalla että olisi pitänyt soittaa pojalleni onko hän tulossa. Käymme samalla salilla, eri aikaan vaan. Hän käy aamupäivisin kun minä vasta illalla. Nyt kuitenkin satuttiin samaan aikaan sinne. Montaa ihmistä ei siellä ollut, mutta hän oli sen näköinen että älä mutsi todellakaan tule puhumaan mulle mitään. Pakkohan se oli toista vähän kiusata ja mennä höpöttämään ja pitihän sitä vähän hänelle pullistella hauistakin ;-)
Eilen sitten meidän kaikki jälkikasvu (sekä mieheni että minun) oli meillä syömässä ja kundille asiasta sanoin niin kiisti täysin asian. Tottakai saa tulla juttelemaan, ei hän mutsiaan häpeä. (ei ainakaan kohta kun mutsi on niiiiiin hyvässä kunnossa) ;-)

Tänään olisi vuorossa taas salilla käyntiä, aerobisen jo ehdinkin tehdä. Iltapäivällä mennään sukulaisille kylään syömään ja iltaa istumaan. Taas saa selitellä miksei syö sitä eikä tätä. Selittely alkaa jo tervetuliaisjuomasta joka varmastikkin on glögiä. Tähän mennessä olen aina ottanut sen holittoman, nyt en ota sitäkään kun siinä on sokeria. Huvittaa kun sukulaiset ovat aina niin huolissaan siitä mitä syön ja mitä en. Jossain vaiheessa olin täysin gluteenittomalla ruokavaliolla ja nyt en käytä edes gluteenittomia tuotteita. Laktoositonta pitää myös olla, enpä ihmettele ettei toiset pysy perässäni ;-) Yrittänyt sanoa, että älkää minusta välittäkö, syön mitä syön ja jätän sopimattomat syömättä. No, katotaan miten tänään käy. Lupasin tehdä itselleni jälkiruokaa/kahvileipää. Laitan valkosuklaapuddingia piparkakkumausteella höystettynä silikoniseen muottiin ja toivon sen tulevan sieltä ulos suht normaalin näköisenä. Ei mielellään minään eilisen ruoan näköisenä tuotoksena ;-)

Tänään aamuaerobisella ja sain kivan kuvan otettua, taitaa se talvi tehdä vihdoin tuloaan. 








2 kommenttia:

  1. Mä niin tiedän tuon, kun pitää selitellä. Ja kun siitä syömisestä tehdään suuren suuri numero.
    Sukulaisten, ystävien tai tuttujen edessä ei tarvitse esittää, mutta kun menen asiakkaan luo kotikäynnille,
    ja ihminen on mun takia varannut kymmeniä sortteja on pakko ottaa jotain.
    En vain ole keksinyt sellaista selitystä, mitä voisin käyttää. Totta ei voi yli 80-vuotiaille mummoille puhua, eivät he välttämättä pula-ajan lapsina ymmärrä.
    Mutta siinäpä pulma.

    Onneksi niitä tilanteita ei ole niin paljon :D

    Tsemppiä vapaaviikkoon! Ei kai pelkoa lipsumisesta? (Löydät itsesi kuitenkin joku päivä treenaamasta, kun et osaa elää ilman :D)

    -Kaza

    VastaaPoista
  2. Vieraili meni hienosti melkein koko ajan. En juonut glögiä, söin suunnilleen ohjeitteni mukaan, jälkkärikakun korvasin omalla buddingilla ja karkkia en edes syö joten nekin jäi tietenkin väliin. Iltapalana tarjottvaa poropiirakkaa hiukan söin ja siinä se lipsuminen sitten tuli. Oli rasvasta ja ei edes laktoositonta niin sain vatsanväänteet (taas kerrann) Opinkohan mä koskaan??? No, huomenna aausta lenkille ja iltapäiväll salille. Ja yritän kyllä ens vkon lepäillä, vois vaikka venytellä ltaisin (ja sunnuntaina huomaan etten venytellyt kertaakaan..) ;-)

    Mummojen luona vierailu työkseen on dieetin kannalta varmasti haasteellista. Pitää keksiä joku kestoselitys: vatsa ei kestä vehnäjauhoa, maitoa, voita tms. "En pääse enää muiden mummojen luokse kun loppupäivä menee vessassa, mitäs sitten Liisa siihen sanoisi kun en hänelllä kävisikään? Emmehän me voi Liisalle niin tehdä, emmehän??? Ja rouva X laittaa nyt leipomukset pakkaseen ja odottaa parempia vieraita tulevaks.." Meniskö tälläinen läpi?? :D

    VastaaPoista